Dřevák Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 Co je za Orienty se třema hvězdama na ciferníku? Na ebay jsou za 38 dolarů http://cgi.ebay.com/ORIENT-MEN-AUTOMATIC-W...=item19b9174401
Drexxy Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Co je za Orienty se třema hvězdama na ciferníku? Na ebay jsou za 38 dolarů http://cgi.ebay.com/ORIENT-MEN-AUTOMATIC-W...=item19b9174401 proste takova oblekova lacina rada :-). Ma nekdo figl jak vyndat tah na Orient mako? Koukal jsem na to a asi vim jak, ale chci to radsi od nekoho potvrdit, abych to nerozbil Diky
daeriel Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 bude to trochu polovicny OT.. ale neviete mi prosim Vas niekto poradit, kde v Kosiciach (v ktorych predajniach) je moznost vidiet Orienty nazivo? V Presove som uz pozeral a maju ich akurat v jednom hodinarstve- dokopy asi 4-5 kusov, ale bohuzial nie take, ktore by ma konkretne zaujimali. Dakujem za pomoc a tipy.
Koniferka Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 proste takova oblekova lacina rada :-). Ma nekdo figl jak vyndat tah na Orient mako? Koukal jsem na to a asi vim jak, ale chci to radsi od nekoho potvrdit, abych to nerozbil Diky nemaje vystěžejkovač jsem na to použil kružítko,při troše šikovnosti si je ani nepoškrábeš
tommasini Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Zdravím všechny,ORIENTy se stol.kalendářem mám asi 27let.Tenis,lyže,horské kolo(opravdu v horách),stavba rod.domku-jenom 2x rozbité sklíčko.Dnes týden po prvním servisu u hodináře,dělají +2-4vt.denně,co dodávat.ORIENTy mohu jenom doporučit.Protože hodinky střídám,tak jediné co trochu vadí,je nemožnost dotažení korunkou. Tenkrát to byla neskutečná frajeřina. Já jsem si je nedávno pořídil taky, protože jako malej kluk jsem je vždycky obdivoval u našeho známého.
Drexxy Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 nemaje vystěžejkovač jsem na to použil kružítko,při troše šikovnosti si je ani nepoškrábeš skvele se to dela s manikurnima nuzkama, staci je ze zavreneho stavu o milimetr pootevrit a hned mate typicke vystezejnovavaci V :-)
TPuschel Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Zdravim, zepatm se tady, neb se tu o tom take nekdo zminoval: - jak dloha je asi doba zabehu novych hodinek ? - pokud mam pravidelne tydeni odchylku -70 s daji se seridit ? - kde orienty nechat seridit + tlakova zkouska (nejsem z Prahy, ale asi me nemine tam zajet) - mate nekdo sajnu jak se hodinky serizuji a jak dlouho to trva ? myslim tim jestli cekaji take 24 hod. aby byla jasna odchylka videt ? nebo se to proste udela by oko ? Nekde jsem videl i nejaky listecek z nejakeho strojoveho serizeni - mate nekdo blizsi info ? Dik Tom
X-Bob Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 obecně- začal bych seřizovat po půl roce nošení, to bude jistota, že se zaběhly, myslím dostatečná všechno se dá seřídit Nějak. Nicméně cca oněch v přepočtu -10s/den by jít mělo. Obvykle lidem odchylka shodná do + nevadí, do mínus ano. mě teda taky Myslím, že do tolerance cca +5 s/den se seřídit dá a pakliže pak hodinky budou žít poklidným životem bez extrémů, lze předpokládat, že si přesnost rámcově udrží kde seřídit? U hodinářů, co nejen vyměňují baterie V Praze: p.Frýdl, p.Wildt ? starý zkušený mazák to seřízení (bežné, kde odchylka je více méně stálá v čase), udělá vč.vodotěsnosti na počkání (tedy dejme tomu do 30 min i s rozhovorem na téma, co je v chronománii nového). U rozhašených hodinek hodinář nastaví, hodinky pak po předchozí dohodě vyzkouší (přesnost) ve více polohách, nebo si je i sám dá na svoji ruku, aby hodinky vyzkoušel "v boji" a to je určitě na nejméně 24 hod. O provedení tlakové zkoušky přístroj (aspoň u p,.Wildta v Praze 5) vytiskne malý "účet" o provedené tl.zkoušce.
matejn Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Ahojte, som tu novy a zaujala ma ponuka tychto hodiniek na ebay. http://cgi.ebay.com/ORIENT-Auto-40Hr-Power...#ht_5353wt_1165 Su autenticke, alebo ide o falzifikat? Viete niekto posudit? Vopred vdaka
little_w Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Ahojte, som tu novy a zaujala ma ponuka tychto hodiniek na ebay. Su autenticke, alebo ide o falzifikat? Viete niekto posudit? na 100% ti to nerekne nikdo, ale watchub je jeden z pomerne frekventovanych prodejcu. ja jsem od neho nakupoval myslim zatim dvakrat a vzdycky naprosta spokojenost. cena odpovida, ja bych se toho nebal. svoje prvni orienty mam na ceste, tak se s nimi taky potom pochlubim... hodne stesti.
matejn Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 na 100% ti to nerekne nikdo, ale watchub je jeden z pomerne frekventovanych prodejcu. ja jsem od neho nakupoval myslim zatim dvakrat a vzdycky naprosta spokojenost. cena odpovida, ja bych se toho nebal. svoje prvni orienty mam na ceste, tak se s nimi taky potom pochlubim... hodne stesti. Predajca ma krasne hodnotienie, dokonca som za 100 dollarov teraz jednych vyhral, ale vsimol som si, ze predajca uvadza 23 kamenov a pritom oficialne maju tieto hodinky 21, tak neviem, co si mam mysliet.
JiříR Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Predajca ma krasne hodnotienie, dokonca som za 100 dollarov teraz jednych vyhral, ale vsimol som si, ze predajca uvadza 23 kamenov a pritom oficialne maju tieto hodinky 21, tak neviem, co si mam mysliet. Hele jak je na fotkách vidět, na rotoru je napsáno 21 jewels a i v popisu hodinek to má, takže v názvu je to jen překlep! Jinak bych se ani prodejce nebál a model se dá normálně vygooglit a dle foto vypadá na první pohled stejně, tak bych se ani toho fejku nebál. Jdi do nich
Dřevák Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 copak je tohle za hodinky? Když je zkusím najít v e-shopech, tak se mi nedaří. http://cgi.ebay.com/ORIENT-MENS-AUTO-SELF-...954059988875860
JackPott Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 (upraveno) Ahoj. Rád bych se zeptal, zda se z přiložených fotek dá poznat, že jde o originál. Hodinky jsou na cestě, cena 600,- se mi zdála dobrá ( http://hodinky.heureka.cz/orient-ftd09001b/?gclid=CMiX3I-5zMACFW3JtAodBFQAPw ) Vypadaj dost dodrbaný, snad se mi je podaří nějak podomácku rozleštit. Sklo je prej netknutý, všechny ciferníky funkční.. Možná je můj dotaz hloupej, ale v Kuala Lumpur jsem viděl na tržnici snad 100 stánků s fejkovejma hodinkama snad všech značek, včetně Casia nebo různejch fasion hodinek a nějakou kopii na ruce nechci. Díky všem za případný postřehy. Upraveno 6. září 2014 uživatelem JackPott
Marcus Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Zatím jsem neslyšel, že by se někdo pustil do výroby falešných Orientů, to by se asi nevyplatilo. Sklo je kupodivu safír, ten by opravdu poškrábaný být neměl. Jestli se dobře dívám jsou to tyto:http://www.roachman.com/orient/quartz/CTD09001.html
JackPott Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Ok, díky. Sichr je sichr, dneska člověk nikdy neví. Sem zvědavej na jejich stav, zkusim to tu prolézt a zjistim něco o tom přeleštění. Máte někdo zkušenost s tímto modelem? Vim, že s vobouchanym quartzem tu moc parády neudělám, ale třeba je někdo měl..
lukas.78 Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Hodinky jsou to hezké. Za ty peníze super !!!Nemám tento model, ale quartz chrono Orient ano. Mohu říci že makají už 5 let bez závady. Přesné celou dobu. Ani v nejmenším je nešetřím, sekání dříví, koupání v moří, sport atd.Jsou to ideální hodinky na nošení někam, kde si nechci poničit jiné. Žádné nařizování, spěchám tak je bafnu a pádím..Tak at slouží, a dej foto až příjdou.
lucid Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Zatím jsem neslyšel, že by se někdo pustil do výroby falešných Orientů...Fejkuje se všechno, i laciné modely Seiko 5, proč tedy ne Orient.
Marcus Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Fejkuje se všechno, i laciné modely Seiko 5, proč tedy ne Orient. A nějaký důkaz? Myslím, že Orient není značka, která by šla mezi fejkonoši zrovna na odbyt. V případě některých modelů Orient Star bych tomu snad i věřil.
lucid Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 A nějaký důkaz? Myslím, že Orient není značka, která by šla mezi fejkonoši zrovna na odbyt. V případě některých modelů Orient Star bych tomu snad i věřil.Já neříkám, že se fejkují, jen připouštím, že to tak může být, a to na základě fejků obyčejných Seiko 5 (nikoli Sports), které jsem viděl, což jsou hodinky ze stejné "stáje" a podobné cenové relace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se