Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  mrakodrap napsal:
to spiderer: až tě jednou Steelfifishe omrzí :crying_anim02: . Co na to říkáš? Podle mě je to prasení krásných hodinek, ale jak vidno tak "tuneři" se najdou všude.

No ja vim, ze tohle s nima delat nebudu, mam vyhodu, ze se mi libi takovy jaky jsou ;) Kazdopadne dik za odkaz!

Odesláno
  mrakodrap napsal:
to spiderer: až tě jednou Steelfifishe omrzí :crying_anim02: . Co na to říkáš? Podle mě je to prasení krásných hodinek, ale jak vidno tak "tuneři" se najdou všude.

me se to celkem libi, ale pri me sikovnosti by ty becka byly na vyhozeni :D

Odesláno
  Frantik napsal:
Me se to taky celkem libí, ale souhlasim s Bakerem, ze vysledek by byl "total PVD", čili bych nevidel ani kolik je hodin :P

Me to prijde (ta cerna vypln cisel na lunete) zbytecne kontrastni a na lunetu strhava moc pozornosti, ty jenom vyfrezovany indexy a cisla na lunete vypadaji fakt dobre, nebo aspon me se libi ;)

Odesláno
  mrakodrap napsal:

Mne sa to tiez vcelku pozdava. Nie je to az taky strasny tuning,ako niektore tie Hip Hopove Becka.

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Kalifx - sedi k nim vyborne, doufam, ze je v tomhle provedeni uvidim na srazu ;) Trosku ti zavidim, ze ti porad vypadaji jako novy, ty moje jsou po necelych dvou mesicich ve stavu, ze bych jim tipoval minimalne rok :suicide_anim:

Odesláno
  spiderer napsal:
Kalifx - sedi k nim vyborne, doufam, ze je v tomhle provedeni uvidim na srazu ;) Trosku ti zavidim, ze ti porad vypadaji jako novy, ty moje jsou po necelych dvou mesicich ve stavu, ze bych jim tipoval minimalne rok :suicide_anim:

Ajajaj Michale, nenech se zmást. Například na dýnku už mám celkem slušnej věneček jemných škrábanců. Ani nevím, kde sem k nim přišel... Ale jsou to přece hodinky na nošení, ne? Takže trochu tý správný patiny jim nemůže škodit. :)

Odesláno
  midloch napsal:
to Kalfix- s tím řemenem jsou opravdu super, pořád si pohrávám s myšlenkou vyměnit svůj tah za nějaký takový podobný, alespoň přechodně.

Že jim bude tenhle karbon slušet jsem ostatně poprvé zjistil ještě dávno před tím, než jsem si vůbec dovedl představit, že si nějaký Breitlingy pořídím. Mimochodem na základě tvýho vlákna :) . Mezi Superocean Chrono a Steelfish jsem se rozhodoval. Nakonec vyhrála ryba. A Chrona... no, snad příště :) A to červený prošití mě chytlo, když mně poslal Baker odkaz na řemen z vlákna "Rodinné foto", a že se mu jeden zbytečně válí doma...

Odesláno
  Kalifx napsal:
Že jim bude tenhle karbon slušet jsem ostatně poprvé zjistil ještě dávno před tím, než jsem si vůbec dovedl představit, že si nějaký Breitlingy pořídím. Mimochodem na základě tvýho vlákna :) . Mezi Superocean Chrono a Steelfish jsem se rozhodoval. Nakonec vyhrála ryba. A Chrona... no, snad příště :) A to červený prošití mě chytlo, když mně poslal Baker odkaz na řemen z vlákna "Rodinné foto", a že se mu jeden zbytečně válí doma...

:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Na prvni fotce je krasne videt jak je ocel mekka ;) Rantl podel tramvajove koleje vyhral tohle stretnuti 1:0 :suicide_anim: A pak par dalsich cvaku z dnesniho dne..

post-1304-1226236837.jpg

post-1304-1226236855.jpg

post-1304-1226236867.jpg

Upraveno uživatelem spiderer
Odesláno
  spiderer napsal:
Na prvni fotce je krasne videt jak je ocel mekka ;) Rantl podel tramvajove koleje vyhral tohle stretnuti 1:0 :suicide_anim: A pak par dalsich cvaku z dnesniho dne..

To jsi poslouchal, jestli už nejede tramvaj nebo děláš po večerech koloťuka? :D

Odesláno
  Kalifx napsal:
To jsi poslouchal, jestli už nejede tramvaj nebo děláš po večerech koloťuka? :D

To ne, ale chodnicek je uzkej a bylo tam hrozny mnozstvi pomalejch individui tak jsem to vzal podel koleji a mel jsem nejak nakroceno, ze se mi rozkmitaly ruce a zastavily se az o ten podelanej rantl ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...