Jířa Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Tak jsem si vyhlédl nové hodinky a než začnu skutečně vážně uvažovat o koupi a sjednávat cenu, rád bych se ještě poradil mezi odborníky. Je to tahle nádhera: Budu je nosit do práce k tmavému obleku, kam mi moje současné Edoxy (viz avatar) na hnědém krokodýlu tak úplně nesedí. Tyhle Blancpainy se mi moc líbí, v jednoduchosti je krása a ten velký datum taky není k zahození vzhledem ke zraku, který se věkem zhoršuje Už jsem si je i 2x zkusil na ruce a pohoda. Jediná věc. která mě trochu kazí radost a brzdí v nákupu, je požadovaná cena. A protože se místní diskuse spíše točí kolem takových značek jako je IWC, Omega, Rolex, Panerai apod., kde si stojí Blancpain? Tenhle Leman v oceli je jedním z jejich nejlevnějších modelů a přesto stojí skoro 100 lt. Stojí za ten ranec. nebo je to spíše předražená snobská značka?
rorda Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Blancpain obecně je první liga, o tom žádná ... Tohle je navíc nádhernej model, do kterýho bych určitě šel, jestli můžeš ... Kde sis je zkoušel, u Dušáka v Praze?!?
JJ Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Mně se tam nelíbí to big date na šestce, jinak jsou ale nádherné - bez ukecaného ciferníku a podobných "nezbytností" známých ze spousty moderních hodinek. No a o kvalitě Blancpainu pochopitelně žádná diskuse, všem těm jmenovaným se může směle postavit.
rorda Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Je pravda, že big date na šestce neni tak obvyklej, mně se to ale líbí, neni to nijak rušivý ...
Cyber Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Jířa napsal: Tak jsem si vyhlédl nové hodinky a než začnu skutečně vážně uvažovat o koupi a sjednávat cenu, rád bych se ještě poradil mezi odborníky. Je to tahle nádhera: Budu je nosit do práce k tmavému obleku, kam mi moje současné Edoxy (viz avatar) na hnědém krokodýlu tak úplně nesedí. Tyhle Blancpainy se mi moc líbí, v jednoduchosti je krása a ten velký datum taky není k zahození vzhledem ke zraku, který se věkem zhoršuje Už jsem si je i 2x zkusil na ruce a pohoda. Jediná věc. která mě trochu kazí radost a brzdí v nákupu, je požadovaná cena. A protože se místní diskuse spíše točí kolem takových značek jako je IWC, Omega, Rolex, Panerai apod., kde si stojí Blancpain? Tenhle Leman v oceli je jedním z jejich nejlevnějších modelů a přesto stojí skoro 100 lt. Stojí za ten ranec. nebo je to spíše předražená snobská značka? Blancplain stojí hodinářsky asi nejvýše , cenově asi jako Rolex, malinko nad Panerai, a IWC, ale záleží na modelu. Oproti Omeze to je jiná liga, i když Omega má pár modelů, které jsou určitě komplikovanější a dražší, než tyhle BP. Jinak BP patří do skupiny Swatch group spolu s Omegou, na rozdíl například od Rolexů, které jsou nezávislou firmou. Určitě to není předražená a už vůbec ne snobská značka. Je to kvalita, s nezaměnitelným designem. Pokud se Ti líbí spíše umírněný, konzervativní, elegantní styl, a chceš kvalitu, tak do nich jdi. 100k není za kvalitní hodinky moc peněz. A vydrží Ti nadosmrti, tedy pokud přestaneš číst co nejdříve toto fórum. Jinak to možná nebudou ani Tvé poslední hodinky, a ani nebodou nadosmrti
sleep74 Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Tak ta datumovka na 6 je tam zasadena decentne, podla mna je ten vyber vynikajuci. Pokial na ne mas, smelo do nich. Uz sa tesim na realne fotografie.
Z. Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Jsou pěkné. Ale nemohu tenhle model na oficiálních stránkách najít. Že by se už nevyráběl...?
B.F.G. Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Asi je to model, který se již nevyrábí: http://www.essentialwatches.com/listing_de...mp;itemID=11486 http://theluxurybazaar.com/timepieces/webf...50-1130-53.html Uvedená cena 100 000,- Kč v ČR od Jířy mi přijde podezřele nízká. Oficiální cena je mnohem vyšší. Zajímavý je také údaj o průměru, jeden prodejce 38mm, druhý 40mm
Jířa Odesláno 28. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Tak dobře - prozradím zdroj, ale doufám že mi je nikdo z Chronomagu mezitím nevyfoukne . Rivoli Prestige Abu Dhabi Marina Mall, tento týden končí Ramadan a začínají místní nákupní "Vánoce" spojené se super slevami skoro ve všech obchodech. Je pravda, že jsem zde zatím nenarazil na úplně poslední modely, a to platí bez výjimky pro všechny značky, ale podobné jsou zde : http://www.blancpain.ch/e/collections/lema.../2850b_1130_64b
Z. Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Jířa napsal: ... podobné jsou zde : http://www.blancpain.ch/e/collections/lema.../2850b_1130_64b Jo, ty jsem viděl, aly ty "tvoje" se mi líbí víc. Takže gratuluji předem.
B.F.G. Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 Jířa napsal: Tak dobře - prozradím zdroj, ale doufám že mi je nikdo z Chronomagu mezitím nevyfoukne . Rivoli Prestige Abu Dhabi Marina Mall, tento týden končí Ramadan a začínají místní nákupní "Vánoce" spojené se super slevami skoro ve všech obchodech. Je pravda, že jsem zde zatím nenarazil na úplně poslední modely, a to platí bez výjimky pro všechny značky, ale podobné jsou zde : http://www.blancpain.ch/e/collections/lema.../2850b_1130_64b To zrovna nevypadá jako cena v ČR. No, ze mě strach mít nemusíš, nemám momentálně ani na letenku
japa Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 (upraveno) BP je fajn. k obleku by som však osobne uprednostil niečo z modelového radu Villeret so svetlým (bielym alt. krémovým) ciferníkom. napr. 622-1127-55 6223-1127-55 6037-1542-55B samozrejme otázkou je cena (i keď 6222ka sa dá zohnať od +- 4.500,- USD) Upraveno 29. září 2008 uživatelem japa
Varadero Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 Urcite vynikajici volba. I kdyz bych alespon trochu mohl, tak bych si poridil tyto: http://www.blancpain.com/e/collections/spo...ld/5025_1530_52 Ale to uz je uplne jina cenova trida.
Varadero Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 (upraveno) Az vyrostu a budu velkej, tak si poridim taky takove Upraveno 29. září 2008 uživatelem Lukas Svoboda
Varadero Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 Lukas Svoboda napsal: Tady je odkaz. Alespon vypada stejne http://www.blancpain.com/e/collections/lem.../2850b_1130_64b Pardon
sibirnaya Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 ahoj, omlouvam se za vmesovani do prispevku, tzn bisschen OT, nicmene, nevite nekdo, jaka je ofiko MOC blancpain 50 sahu?
B.F.G. Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 sibirnaya napsal: ahoj, omlouvam se za vmesovani do prispevku, tzn bisschen OT, nicmene, nevite nekdo, jaka je ofiko MOC blancpain 50 sahu? Hroznou.. :/ 12800,-USDů
cody Odesláno 30. září 2008 Nahlásit Odesláno 30. září 2008 A co tyhle? Fotku postoval onehda Klobadysek
Jířa Odesláno 30. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2008 Dík za všechny názory, ty Villerety se světlým číselníkem taky zvažuju, zatím jsem je ale objevil pouze v bílém zlatě a to je skoro jednou tolik . Ty na obrázku od Klobadyseka nevypadají špatně, jenom indexy mi moc připomínají Longines Master. Jinak pokud to někoho zajímá, tak jsem se vrhnul do seriózního jednání o ceně. Jde o to, jak nabízenou 50% slevu ve formě peněžní poukázky na příští nákup "přetavit" na alespoň 40% slevu cash. Už jsem se dostal k vedoucímu celé obchodní sítě, tak uvidíme...
cody Odesláno 30. září 2008 Nahlásit Odesláno 30. září 2008 Tak to drzim palce, dej vedet zda se ti to povedlo. Jinak mas pravdu ty indexy bych asi radeji videl mene "lezerni"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se