PavelM Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Tak jsem se k ní konečně také dostal a musím říct, že je to spousta krásy na spoustě stránkách Jen teda se shani fakt blbě a za nesmyslny ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 By ma zaujímalo, či sa dá ešte niekde zohnať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 By ma zaujímalo, či sa dá ešte niekde zohnať.kupujnebudehttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/136207-kniha-naramkove-hodinky-1925/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Nedivím se, že tam vydržela pár minut, běžná cena z druhé ruky byla i 1500 Kč (původní cena 450,- Kč), majitel ji prodal velmi levně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 sakra nestihol som :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Kluci, myslím, že mám doma dvě. Mrknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Kdyby někdo měl navíc,tak bych si ji také rad pořídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 mne sa ju nakoniec podsrilo zohnať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelM Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Obrázkami jsem se pokochal, takže ji mohu pustit dále, pokud by byl zájem. Do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se