Datel Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Vážení, můj houmofis přinesl další převratnou změnu (konkrétně převrácení překlápěčky) Popis problému zjistil jsem, že jak tak celé dny sedím u kompu a ruce mám položené na pracovní desce, tak mi docela začal vadit pantík překlápěcí spony. Ať jsem měl hodinky kterékoli, pokaždé byla ruka v podstatě položená tou nejcitlivější pokožkou zrovna na tom pantíku a otravovalo mne to. Popis řešení překlápěčku jsem otočil. Všecky co byly v hodinkovnici. A pantík je na druhé straně (směrem k palcové straně ruky) a tam nevadí. Chce to přecvičit dynamický stereotyp při zapínání pásku, ale šlo to překvapivě rychle. Proč mne to nenapadlo dřív? Tak hodinky pokaždé přišly tak, že pantík byl otočený k malíkové hraně, a já jsem si důvěřivě myslel, že výrobce ví, co dělá Foto správné polohy přezky přikládám a předem děkuji za souhlasná stanoviska ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Tak vidíš k čemu je ten homooffice dobrý, nech si to patentovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Takhle mi jednou přišly Seiko od výrobce... sem si říkal co to kua, opačné řemen. Pak jsem zjistil, ze dost výrobců to tak děla. A taky dost záleží na typu preklapecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Bych to nedal psychicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Ja ani fyzicky, kdyz mam vobe ruce levy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 21. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Chlapi, musíte si věřit. Nakonec, kdo nosí hodinky na pravé ruce (pro mne hrozná představa) tak to má právě v takové konfiguraci. Komu ta v minulosti používaná poloha překlápěčky nevadí, nemusí nic měnit (prozatím) ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Mne zas zpocatku prislo divny mit preklapecku, aby konec remenu smeroval ke mne. Na IWC jsem to vubec nedaval, pak se to nejak zlomilo a na GS uz to beru jako zcela vyhovujici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Já jsem to kdysi řešil tak, že jsem ubral dílky na tahu, aby byla spona asymetricky blíže umístěna směrem k palci. Vypadalo to malinko divně, ale pohodlí v ofisu se výrazně zlepšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 22. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 (upraveno) Jasně, desymetrizace byl první krok u rozebiratených tahů, ale uvedená otočka stejné následovala, aby ten nepoměr nebyl 30:70 ;o) Navíc nemám zápěstí ani lovečák, ani vysočinu, spíš to bude tlačenka, 22,5-23,0 cm, takže silikon a kaučuk použiju v plné délce a zkrátit není co... Upraveno 22. prosince 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 22. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 9 hodinami, warann napsal: Mne zas zpocatku prislo divny mit preklapecku, aby konec remenu smeroval ke mne. Na IWC jsem to vubec nedaval, pak se to nejak zlomilo a na GS uz to beru jako zcela vyhovujici. Tak určitě. A při "vhodné" délce řemínku ještě vrtám dírku navíc a nic mi nikam nečouhá ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se