Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pratele, potreboval bych radu, dneska mi prisel z ebaye kaucukovej remen 22mm na becka, ale nejsem si jistej jestli to neni nejaka levota - vzdycky jsem videl na remenech ze maji na strane ktera se dotyka ruky nejaka cisla atd, ale tady nejsou, posilam pro jistotu i fotky a uvitam predevsim od majitelu B kaucuku info jestli je (muze byt) origo nebo jestli jsem dostal nejakej fejkovej kousek ;)

Dik

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)
Pratele, potreboval bych radu, dneska mi prisel z ebaye kaucukovej remen 22mm na becka, ale nejsem si jistej jestli to neni nejaka levota - vzdycky jsem videl na remenech ze maji na strane ktera se dotyka ruky nejaka cisla atd, ale tady nejsou, posilam pro jistotu i fotky a uvitam predevsim od majitelu B kaucuku info jestli je (muze byt) origo nebo jestli jsem dostal nejakej fejkovej kousek ;)

Dik

No myslím, že to není original Breitling. Prodejci tahů z aftermarketu často píšou tah pro original Breitling. Přičemž je důležité to pro. Většinou se dá v ČR koupit originál kaučukový Breitling tah levněji než na eBayi. Cena v ČR je 1.400 - 1.500,- Kč zatímco original Breitling kaučuky, se pod 100 USD neprodávají, a obvyklejší cena bývá mezi 129 - 159,- USD

Tady je 100% original - http://cgi.ebay.com/BUY-NOW-BREITLING-22-2...id=p3286.c0.m14 ale stojí skoro třikrát tolik co v ČR. Proto doporučuju kupovat original v ČR. Breitling má černočernou barvu, sametovou strukturu, ostré písma, a je jemný na omak.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Taky tam mam cisla. Presne jak pise Cyber, kdyz jsem jej shanel, tak daleko nejlepsi cena byla v CR, vsude jinde mnohem drazsi. Podle toho drobneho prachu nebo co to na nem je na te fotce, bych si tipnul, ze jsi koupil spis silikonovy remen (ten ma vlastnost na sebe sbirat smeti) na kaucuk se az tak nechyta. Jeste jedna indicie by mohla byt spona, jak je na ni vyvedeno logo ? Je lisovane nebo spis gravirovane ? Mrkni na to pod lupou.

Odesláno

Chlapi diky za info.. ;) Byl prodavan jako "Used Britling Strap" ;) Ja jsem ceny v CR bohuzel nezjistoval, protoze katalogova, myslim 90?, mi rikala, ze venku bude levnejsi..

Baker - jeste se na to podivam, napis na remenu nebo na te vsuvce je Caoutchsuc, ten prach muze byt mozna to ze jsem jej umyl a bezprostredne utrel do bileho rucniku, sponu prozkoumam, pripadne zkusim nafotit, ale asi napisu prodejci co a jak, protoze me vysel na cca 1250,- CZK coz je podle toho co psal Cyber skoro cena v CR :(

Vite kde se da, za tech cca 1400-1500 CZK koupit ci objednat? Dusak, Carollinum, Details? ;) Diky

Odesláno (upraveno)
Chlapi diky za info.. ;) Byl prodavan jako "Used Britling Strap" ;) Ja jsem ceny v CR bohuzel nezjistoval, protoze katalogova, myslim 90?, mi rikala, ze venku bude levnejsi..

Baker - jeste se na to podivam, napis na remenu nebo na te vsuvce je Caoutchsuc, ten prach muze byt mozna to ze jsem jej umyl a bezprostredne utrel do bileho rucniku, sponu prozkoumam, pripadne zkusim nafotit, ale asi napisu prodejci co a jak, protoze me vysel na cca 1250,- CZK coz je podle toho co psal Cyber skoro cena v CR :(

Vite kde se da, za tech cca 1400-1500 CZK koupit ci objednat? Dusak, Carollinum, Details? ;) Diky

Objednáš ho všude, zkus si je obvolat, rozdíl v ceně cca 100 - 150Kc. A dej vědět kde mají nejlepší cenu :-) Dík

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Ja ji kupoval v Details, cena byla tusim 1400,- pokud mas jejich kartu tak i jeste sleva.

Odesláno

Podle spony bych řekl, že je to bohužel fake, a dost drahý..Měl jsem dva kaučuky a obě spony měly logo vystouplé a uděláno ze samostatného kusu (ty máš vryto do spony) a neměly po bocích dírky na tyčinky..A taky byl popis rozměru řemenu 22/20.

Zajdi do nějaké prodejny s braitlema a řemy ti ukážou..Rozdíl asi taky hned poznáš..

Odesláno

Tak jsem napsal prodejci a dohodli jsme se na rozumnym refundu, on psal ze je kupoval na ebay taky, za 119 USD od nejakyho vykutalence, takze mam ted Steelfishe na tomhle faku a az budu mit cas tak si zajedu do Detailsu pro zarucenej origo kaucuk. Zanedlouho az mi dorazi jedna spona tak mi Simon usije poradnej cernomodrej kozenej remen a bude to kompletni..mozna ;) Kazdopadne pokud mate nekdo fotky zepredu i zezadu vasich kaucuku podelte se, zajima me to ;) Diky

Odesláno

Tak pratele pridavam porovnani s origo kaucukem, Baker mel pravdu, to co jsem mel bude asi skutecne silikon jelikoz se na to chyta hodne bordelu. Rozdily jsou v materialu remenu, barve (origo neni cernocerny ale takovy sedocerny), kvalite zpracovani - originalni ma mene lepe provedenych drazek, ostrejsi hrany u napisu BREITLING, z vnitrni strany neni "pruhovani" az do kraju a z boku tudiz neni videt + ma znaceni na konci remenu cisly. Par fotek rekne vic nez mnoho slov ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Já mám na SF tenhle. Blíží se víc tomu tvýmu prvnímu "fejku" :) Ale jsou na něm čísla, je heboučkej, černej, nic na něm neulpívá, má zaoblenější hrany a odpovídá i tomu z jejich stránek. Asi jich prostě dělali víc druhů... ;) Já mám téměř 100% ten z Cyberova odkazu (AuthenticWatches).

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno
Ja mam na svem taky logo vyrazene ... Koupeno v CR.

Logo na spone moze byt Origo gravirovane a aj moze byt (ako pise Kulix)vypukle zo zamostatneho kusu. Na modrom kaucuku k Seawolfom mam logo gravirovane a k ciernemu kaucuku od Super Avengerov som mal logo na spone vypukle

Odesláno

Kalifx - diky za fotky, myslim si, ze od tohohle je odvozenej ten fejk, ten origo co mam je vic do seda, ma ostrejsi hrany a mene pruhu, drazkovani nema az do kraju.. Doufam, ze prijdes na sraz nebo se domluvime ne nejakym pivku treba v pondeli, rad bych se podival jak na kaucuk, tak na cerny SF ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...