Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Narazil jsem na moznost porizeni pouzdra a tahu ... Pohravam si s myslenkou postavit si "vlastni hodinky" ... kalibr i cifernik mam.

http://www.authenticwatches.com/omegabracelets.html

Mate nekdo zkusenost s obdobou techto dilu? Muzu ocekavat, ze se jedna o original (v tomto pripade Omaga) s vyrazenym S/N, logem na spone atp. Predpokladam, ze šasi neobsahuje sklicko ani zadni vicko ... co myslite?

Diky za reakce

Upraveno uživatelem max
Odesláno (upraveno)

Hele neni tenhle prodejce proflaknutej podvodnik? Nerad bych nekomu krivdil, ale mam pocit ze ho tu par lidi pekne proklinalo. Vcera ho myslim nekomu doporucoval Sima a byl za to malem bit. Jestli se pletu tak sorry.

edit: Uz jsem to nasel. To Rordu malem kleplo, ze uz na tohohle prodejce davno neni na Chronomagu vypsana odmena za dopadeni a utrzeni genitalie :raygun:

Upraveno uživatelem cody
Odesláno

jednak je predajca povedzme "rizikovy" a jednak sa ziadne puzdro od omeg samostatne urcite nepredava pretoze pokial viem hlavne puzdro je nositelom serioveho cisla

pokial tak prahnes po bondovkach tak sa zaregistruj po forach ako je timezone watchuseek tz-uk a podobne a najneskor do dvoch mesiacov narazis na pekne casto ani nie moc jete bondy za 1300USD v idealnom pripade budu z EU a nebudes platit ani clo

Odesláno

to je strasna raketa, ale diky za tip. Na tom webu Otty jsem se nenaucil hledat.

Mam kalibr 1109 (predchudce 1120) a je mi lito ho nechat lezet. Cesta pres nove sasko asi nebude ta prava. Hledam optimalne jete Seamastery v quartz provedeni, ale aukce konci vzdy na nesmyslnych cenach - temer identickych jako za automaty s kalibrem 1120, tudy cesta taky zatim nevede ... :crying_anim02: A to jsem jeste zjistil, ze v pripade uspechu budu potrebovat i cifernik. Automaty maji okenko datumu posunuty vice v pravo ...

Něco seženěš tady. Jestli je to přesně ten typ co potřebuješ nevím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...