Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 168
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Jak funguje aktualizace firmware? Běží přes google play/ app store nějakým způsobem, nebo si to natáhne sama appka?

A jak fungujou hodinky bez připojení k telefonu? Předpokládám, že kromě notifikací apod, případně záznamu z GPS jsou dostupné všechny funkce jako kompas/ barometr/ stopky, budíky, odpočet apod

Je to tak? dík za odpověď

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

Ahoj,

podařilo se vám se někomu sehnat nějaký náhradní gumový strap, ideálně v ceně do 1000Kč? Mám červenou verzi, ale občas bych chtěl nějakou konzervativnější barvu např. tmavě modrou či černou. Nebo jindy naopak nějakou šílenější, jako je fosforově zelená aj.

Víceméně se mi podařilo najít jen na Aliexpresu černou  a oranžovou kolem 300,- ovšem kvalita vypadá dost podezřele. Zdá se mi to, nebo žádný solidní aftermarket strap pro tento model není k nalezení?

Odesláno

@Jarmom mam origo cerny, od AD ve Spanelsku (byl levnejsi nez cesky a nemecky AD) jsem kupoval cerveny, cena asi 1 300 Kc, je to asi rok, mozna uz bude levnejsi.

Co me dostalo, tak origo guma Tissot je drazsi nez origo guma Breitling (na SO 44).

@BURE s tema indexama je to zajimavy, mam ty hodinky od ledna 21 a porad jako novy, s indexama zadny problem. Cekal bych, ze prvni kusy muzou mit takovy problem, tady je to spis naopak

Odesláno
V 31. 5. 2024 v 13:14, Jarmom napsal:

Ahoj,

podařilo se vám se někomu sehnat nějaký náhradní gumový strap, ideálně v ceně do 1000Kč? Mám červenou verzi, ale občas bych chtěl nějakou konzervativnější barvu např. tmavě modrou či černou. Nebo jindy naopak nějakou šílenější, jako je fosforově zelená aj.

Víceméně se mi podařilo najít jen na Aliexpresu černou  a oranžovou kolem 300,- ovšem kvalita vypadá dost podezřele. Zdá se mi to, nebo žádný solidní aftermarket strap pro tento model není k nalezení?

Ahoj z Aliexpressu jsem kupoval pásek na g shock hledal jsem něco aby to mělo správný rozměr nožek . Stálo to pár korun funguje to jen tam není originál spona s logem🙂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...