BURE Odesláno 29. května 2024 Nahlásit Odesláno 29. května 2024 Nakonec jsem loupající se indexy na lunetě vyřešil po své. Vlastně se mi to takto líbí snad ještě víc…
morepower Odesláno 29. května 2024 Nahlásit Odesláno 29. května 2024 (upraveno) Jak funguje aktualizace firmware? Běží přes google play/ app store nějakým způsobem, nebo si to natáhne sama appka? A jak fungujou hodinky bez připojení k telefonu? Předpokládám, že kromě notifikací apod, případně záznamu z GPS jsou dostupné všechny funkce jako kompas/ barometr/ stopky, budíky, odpočet apod Je to tak? dík za odpověď Upraveno 29. května 2024 uživatelem morepower
jinjo Odesláno 29. května 2024 Nahlásit Odesláno 29. května 2024 Aktualizace si stahuje apka. Hodinky fungují tak jak předpokládáš.
morepower Odesláno 29. května 2024 Nahlásit Odesláno 29. května 2024 díky za odpověď, myslím, že je tedy rozhodnuto
Jarmom Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Odesláno 31. května 2024 Ahoj, podařilo se vám se někomu sehnat nějaký náhradní gumový strap, ideálně v ceně do 1000Kč? Mám červenou verzi, ale občas bych chtěl nějakou konzervativnější barvu např. tmavě modrou či černou. Nebo jindy naopak nějakou šílenější, jako je fosforově zelená aj. Víceméně se mi podařilo najít jen na Aliexpresu černou a oranžovou kolem 300,- ovšem kvalita vypadá dost podezřele. Zdá se mi to, nebo žádný solidní aftermarket strap pro tento model není k nalezení?
Filip Kříž Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Odesláno 31. května 2024 Mám navíc origo černy, rád přenechám za rozumnou cenu
antitomas Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Odesláno 8. června 2024 @Jarmom mam origo cerny, od AD ve Spanelsku (byl levnejsi nez cesky a nemecky AD) jsem kupoval cerveny, cena asi 1 300 Kc, je to asi rok, mozna uz bude levnejsi. Co me dostalo, tak origo guma Tissot je drazsi nez origo guma Breitling (na SO 44). @BURE s tema indexama je to zajimavy, mam ty hodinky od ledna 21 a porad jako novy, s indexama zadny problem. Cekal bych, ze prvni kusy muzou mit takovy problem, tady je to spis naopak
Filip Kříž Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Odesláno 8. června 2024 Já je mám přes rok, z druhý ruky, tahám je denně non-stop včetně spaní, sprchy... V práci dostávají docela sado, dělám ve skladu, ještěrka, plechy, bordel... Všechno drží
TomasTancous Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Odesláno 13. června 2024 V 31. 5. 2024 v 13:14, Jarmom napsal: Ahoj, podařilo se vám se někomu sehnat nějaký náhradní gumový strap, ideálně v ceně do 1000Kč? Mám červenou verzi, ale občas bych chtěl nějakou konzervativnější barvu např. tmavě modrou či černou. Nebo jindy naopak nějakou šílenější, jako je fosforově zelená aj. Víceméně se mi podařilo najít jen na Aliexpresu černou a oranžovou kolem 300,- ovšem kvalita vypadá dost podezřele. Zdá se mi to, nebo žádný solidní aftermarket strap pro tento model není k nalezení? Ahoj z Aliexpressu jsem kupoval pásek na g shock hledal jsem něco aby to mělo správný rozměr nožek . Stálo to pár korun funguje to jen tam není originál spona s logem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se