Paullus Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Názvem příspěvku se neoznačuji za rekordního pěstitele zemědělské plodiny, nýbrž pouze sděluji, že jsem si konečně realizoval přání, kvůli kterému jsem se na Chronomagu ocitl, viz tady. Patek Philippe Chronometro Gondolo, 18K (shodou okolností mám v Gondolu i náramkové), průměr pláště 55 mm, délka i s korunkou 69 mm.
long Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Krásné a vím o čem mluvím!!! Fakt krásné!!!
KGrob Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Odesláno 5. října 2008 Tedy soustředit se výhradně na Pateky a dotáhnout to do několika !!! kusů, to vyráží dech. Hodinky jsou to moc krásné, takové čisté....... Gratuluji, je to legenda 1
Paullus Odesláno 5. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2008 Přátelé, díky všem za ocenění hodinek, které od profíků na takovémto prestižním fóru potěší. Jinak na druhou stranu nelze než konstatovat, že člověk zabíjí své sny tím, že je uskuteční.
XXXfazerXXX Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 gratuluji ,gratuluji ,gratuluji ,gratuluji ,diky za foto -dan
Seamaster Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 (upraveno) Ahoj, mozna se ptam hloupe, protoze jsem neznalec, ale to gravirovani na plasti si prekladam jako ze bylo vyrobeno pro nejakou hodinarskou firmu v Rio de Janeriu? A jak se k tobe dostaly? Dik za vysvetleni... Upraveno 6. října 2008 uživatelem Seamaster 1
mrakodrap Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 Gratuluji! Jsou moc krásné. Přidáš nám k těm pěkným fotkám i příběh...
Paullus Odesláno 6. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2008 mrakodrap napsal: ...... Přidáš nám k těm pěkným fotkám i příběh... Ten příběh je poměrně všední. Zhruba dva roky jsem běhal po všech známých (a vlastně i neznámých) hodinářích a starožitnících, co se zabývají i antik-hodinkami a sháněl kapesní Pateky. I když každý z oslovených mi sdělil, že PRÁVĚ PŘED CHVÍLÍ jedny nádherné PP prodal, tak jsem za celou tu dobu obdržel 2 (slovy dvě) nabídky. Po té první jsem hned sáhnul a shodou okolností do tří dnů přišla druhá. V té mi byly nabídnuty frakovky, ale za cenu těchto velkých. Takže příběh je jen v tom, že jsem nedostal v nabídce ty frakovky jako první a ony "brazilské" navíc byly od mého známého, od kterého jsem už koupil více věcí a vždy bez problémů.
peter48 Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února IWC po nevlastnom dedovi Eugen Balaž z Bratislavy rušňovodič na rychlikovom parnom Albatrose .... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se