Harwey Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 https://yema.com/products/yema-yachtingraf-croisiere-meca-quartz-ymhf1583-bb?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content= New collection Yachtingraf Croisiere&utm_campaign=AC CRM EMAIL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 tie biele su paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawdler Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 To už je na mě teda řádná divočina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2024 Zajímavá novinka. Příjemné, že velikost je 39 mm. Cena je celkem ostrá a ještě škoda, že nemá černý datumový věnec. Jinak to vypadá jako zajimavý počin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2024 tie su perfektne, nerezova luneta im sekne. ja mam nieco taketo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 YEMA Skin Diver Slim CMM.20 Limited Edition parada, ale ja by som ich osobne radsej videl na nejakej peknej gume. co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 Aktuálně jim teda moc nefandim, hlavně kvůli záruční podpoře, ale tyhle vypadají zajímavě. Hlavně ty indexy a ten jejich mikro rotor. https://yema.com/products/yema-x-alain-silberstein-limited-edition-20-24-66-tn-u6?utm_source=Klaviyo&utm_medium=campaign&_kx=tWNldHU4yG_9M-q5xx-FCeSzHgAfR95ZigPEhJWWcpg.Rw9WCi 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.667 Odesláno 24. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2024 docela mě zaujal tenhle kousek https://yema.com/products/yema-diver-ydiv24-ams Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2024 nova vec - YEMA Navygraf Super Compressor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2024 před 9 hodinami, Roman-ZA napsal: nova vec - YEMA Navygraf Super Compressor Už zase - 38,5 mm. Pro mě malé, jinak docela pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 2. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2024 V 24. 9. 2024 v 18:26, Roman-ZA napsal: YEMA Skin Diver Slim CMM.20 Limited Edition parada, ale ja by som ich osobne radsej videl na nejakej peknej gume. co vy na to? Gumy jim bude sedět pěkně, ale i ten tah je velmi zajímavý a netradiční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawdler Odesláno 13. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2024 Konečně modrý wristmaster, ale sám nevím jestli se mi líbí. Připomíná mi to přechody v excelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 nejake dalsie novinky https://yema.com/collections/watches?sort_by=created-descending Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divers Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna On 11/2/2024 at 9:56 PM, Logarex said: Gumy jim bude sedět pěkně, ale i ten tah je velmi zajímavý a netradiční. Ten náramek je pro ty hodinky to nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukk Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna To je podceňovaná značka, mnohé z nich se mi moc líbí, hlavně ty s šupinatým tahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divers Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Nedávno byly v prodejním vlákně za fajn cenu, nikdo se na ně asi neozval a tak se vraceli zpět….. mě se Yema líbí moc ale já potřebuju GMT…..yema 3000!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se