skalis Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Petane, verim, ze Ti to vydrzi, ale je zbytecne se loucit. Kdyz maji byt definitivni, tak tu muzes jako diskutujici dale byt, konicek tim prece nezanika. A jestli mas strach, ze Tvoje dalsi pritomnost zde vyvola navrat Chronobundu, tak je si bud jisty, ze ten by se vratil i bez toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 " tímto se s vámi loučím " - nepatrí to náhodou do sekcie HUMOR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 Jojo, myslel jsem, že to bez vás vydržím , ale bohužel se to nedá... Aldo to napsal krásně a moc za to děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 Jojo, myslel jsem, že to bez vás vydržím , ale bohužel se to nedá... Aldo to napsal krásně a moc za to děkuju Kam bys chodil....hodinky máš rád a sem prostě patříš,ne?! Nákupy nejsou podmínkou členství na Chronomagu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 Njn taky jsem chtěl pořídit definitivní hodinky, jenže jsem nevyhrál ani jednu Miliusovu soutěž. (Ty brajtle měly být totiž prej moje definitivní) Takže tady ještě setrvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se