Z. Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 (upraveno) Myslím, že tyhle Fortis Spacematic jsou dobrá volba pro "definitivní" hodinky. Mají dobré parametry a přitom moderní ale střídmý design, takže jsou vhodné prakticky pro všechny příležitosti. Jestli budou definitivní, už tedy není ani tak otázka těch hodinek, jako spíše stavu tvé mysli. Hledat definitvní (ideální) hodinky je totiž jako hledat ideální (definitivní) ženu. Všichni víme, že ideální žena neexistuje (to už spíš existují ty ideální hodinky), ale s leckterou se dá žít (i definitivně), pokud si na ni člověk zvykne a sžije se s ní... Takže je třeba něco (uváženě) zvolit a pak už přestat přemýšlet o jiných možnostech. Ale to je na tom právě to nejtěžší... Upraveno 5. října 2008 uživatelem Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 5. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Tad\ je popsaný ten problém s korunkou u Spacematic: http://forums.watchuseek.com/showpost.php?...amp;postcount=4 Už mu jí taky vyměnili za nešroubovací... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 5. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Z. napsal: Mají dobré parametry a přitom moderní ale střídmý design, takže jsou vhodné prakticky pro všechny příležitosti. Přesně řečeno, taky mám ten pocit. Moje mysl je už smířena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Drummer napsal: Přesně řečeno, taky mám ten pocit. Moje mysl je už smířena. No, tak to ti upřímně závidím, ... rovnováha je k nezaplacení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Drummer napsal: Tad\ je popsaný ten problém s korunkou u Spacematic: http://forums.watchuseek.com/showpost.php?...amp;postcount=4 Už mu jí taky vyměnili za nešroubovací... Aha. Měl jsem za to, že se jedná jen o B-42. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 jedny hodinky mít lze, teď mám v podstatě jedny už 5 měsíců, které nosím pořád a jsem spokojený, stačí dobře vybrat , jsou ale moje první o kterých vím, že je nikdy neprodám, 42mm, nosí se pohodlně a snesou sport i oblek, foto pro inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 (upraveno) Konkrétní tip na definitivní hodinky Ti nedám ač bych rád, sám se pokouším o něco podobného s tím rozdílem, že nehodlám nic prodávat, to by mi utrhlo srdce, možná . Nicméně jedno řešení bych měl, kup si nějakou limitku, ať máš pocit, že máš něco vyjímečného. Máš rád Fortis a proto jsi na dobré cestě, existuje celá řada l.e. s Lemanií 5100. Edit - Bakerovy hodinky by to mohly také skvěle vyřešit. Upraveno 5. října 2008 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 5. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Gas: Pěkné. Také mám v merku si je zkusit na ruce, ale ve verzi bez chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 5. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Snow: Po limitce už netoužím. Teď nosím Marathony, což je v podstatě taky skoro limitka a nic to se mnou nedělá . Přiznám se, že za ty peníze jsem už hledal jenom mezi zvučnějšími značkami. Fortis doufám budu mít rád. Další výhoda je, že jsem se v podstatě už přiblížil svojí psychologické cenové hranici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Drummer: Pokud mohou byt hodinky s lunetou (zadani bylo bez...), pak bych doporucil tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 5. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Baker: Jak už jsem psal nahoře Gasovi, hodinky se mi líbí. Ale u definitivních hodinek nechci žádnou komplikaci kterou nevyužiji. To znamená ani chrono, ani GMT a ani lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 5. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Alda: Díky, už jsem na ty fotky narazil. Ten průhled je na nich neobvyklý, máš ho taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 5. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Při hledání informací na webu jsem našel tuhle nádhernou kombinaci. Založil jsem vlákno ve fotogalerii. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=14505 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Ale kolegáčkové, definitivní hodinky jsou přece něco jako definitivní boty. Každý by chtěl životní jistoty, zakotvit atd., ale NEJDE to. Myslím, že výběr "definitivních hodinek" musí být minimálně stejně vyčerpávající, jako koupě/prodej/výměna, alias to, v čem se tady čvachtáme. Konkrétně u mě je to tak : hodinky, kytary, kola. Na tom ujíždím a v tom se točím pořád dokola. A k tomu se přidávají nákupy po interetu a tzv. gadgets všeho druhu. Za měsíc čekáme druhé dítě, tak si říkám že to bude třeba něco jako vysvobození, ale moc tomu nevěřím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Alda napsal: Tady jsou pěkné fotky Spacematiců. Ciferník ve skutečnosti není bílý, ale krémový. Jinak ta korunka je v pohodě, celkem nechápu jak se to tomu chlapíkovi podařilo zničit. http://www.openspace12.com/public/watches/...c%20Day%20Date/ pekné... krémový ciferník, indexy, day-date, wr 200m = univerzálne hodinky na každú príležitosť! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 YPO napsal: já většinou taky Drummere definitivní hodinky neexistují - maximálně se můžeš dostat do stavu kdy máš ty "jediné" a až odejdou do věčných lovišť, tak si pořídíš nové - to je asi ideální a běžný stav u normálních lidí . Cítíš, že Panerai jsou pro tebe definitivní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 šíma napsal: Ale kolegáčkové, definitivní hodinky jsou přece něco jako definitivní boty. Každý by chtěl životní jistoty, zakotvit atd., ale NEJDE to. Myslím, že výběr "definitivních hodinek" musí být minimálně stejně vyčerpávající, jako koupě/prodej/výměna, alias to, v čem se tady čvachtáme. Konkrétně u mě je to tak : hodinky, kytary, kola. Na tom ujíždím a v tom se točím pořád dokola. A k tomu se přidávají nákupy po interetu a tzv. gadgets všeho druhu. Za měsíc čekáme druhé dítě, tak si říkám že to bude třeba něco jako vysvobození, ale moc tomu nevěřím... Definitivní = definitivní pro pár dalších let..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 5. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 OK. Je vidět, že má tady pár lidí problém s pojmem definitivní. Proto stanovuji tuto rovnici - Definitivní = 12let. To mi bude padesát a tudíž příležitost koupit nové hodinky k výročí. Jako u normálních smrtelníků . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctenar Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2008 Drummer napsal: OK. Je vidět, že má tady pár lidí problém s pojmem definitivní. Proto stanovuji tuto rovnici - Definitivní = 12let. To mi bude padesát a tudíž příležitost koupit nové hodinky k výročí. Jako u normálních smrtelníků . Je třeba se podívat pravdě v tvář, dovolím si vyslovit názor, že 12 let bez nákupu hodinek "nedáš". Vnímání času je odvislé od věku. Je Ti 38 let (primitivní výpočet, když Ti do 50 zbývá 12) a tedy 12 let představuje takřka 1/3 dosavadního života, resp. 2/3 dospělého života. Na foru jsi 3 roky a předpokládám, že jsi za to dobu pořidil více než 1 hodinky.... a každý rok vycházejí nové modely, přičemž nejméně jednou za několik le objevíš model, který Tě nejenže osloví, ale přímo na Tebe zařve Za všech těchto faktorů dovozuji názor, že 12 let je příliš dlouhá doba, zejména, když za 2 roky máš taktéž významné kulaté výročí... I tak přeju hodně štěstí s výběrem definitivních hodinek...... k 40-cátinám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 6. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2008 (upraveno) Ještě přihodím foto alternativních modelů, protože jak jsem psal, definitivní rozhodnutí bude až při vyzkoušení naživo. Pokud se na Pilot Professional hodí tah tak vyjdou cenově zhruba jako Spacematic. Proč ale proboha stojí B42 o pět tisíc víc? Ví někdo jaké jsou mezi nimi rozdíly? U cen vycházím z nabídky Koscomu. Upraveno 6. října 2008 uživatelem Drummer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se