Přejít na obsah

Glashutte original SeaQ Panorama date

Bayard

Doporučené příspěvky

V 4. 4. 2022 v 10:51, EpsteinBarr napsal:

Tych 43,2 by bolo praveze ok. Na dajverovsky typ hodiniek je takyto rozmer ok. Aj ked samozrejme zalezi na rozmeroch zapästia. 
Ja som ich mal/mam nejaku dobu v uzsom vybere, ale odradza ma vyska. Takmer 15,7 je uz celkom dost. 

Pri danej velkosti ta výška nie je zas až taký brutal. Jednoznačne to treba dať na ruku, kým to neskúsime, suché čísla, produktovky a videá sú na prd😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 24 minutami, baza napsal:

Špatně se to fotí...

IMG_2115.thumb.jpeg.8a0549ea4deae2d4783ef662893ada90.jpeg

Super!
Ako na tom tahu? To maju zo 220 gramov? Resp. tah je na nejaku specialnu poziadavku? A prave ta vyska, ako sa nosia?

@Campino no... MM300 maju na vysku takmer o 1mm menej a su povazovane za popolniky, pricom priemer je o nieco väcsi.

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, EpsteinBarr napsal:

Super!
Ako na tom tahu? To maju zo 220 gramov? Resp. tah je na nejaku specialnu poziadavku? A prave ta vyska, ako sa nosia?

@Campino no... MM300 maju na vysku takmer o 1mm menej a su povazovane za popolniky, pricom priemer je o nieco väcsi.

Zkrátil jsem tah o jeden dílek a celé to váží přesně 180g.

2mm z té výšky dělá klenuté horní sklíčko. 

Při nošení mi to připomíná první Omega planet ocean, ty měly asi 44mm?

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, EpsteinBarr napsal:

Super!

Vychádzam z toho, že mám Iwc pilot chrono 43 mm s výškou 15,4 a ako komín mi to na ruke nepríde. Ale každé hodinky sú iné, každé zápästie je iné a jediným meradlom je feeling z vyskúšaného🙂

Odkaz ke komentáři

Párkrát jsem je na ruce měl a rozhodně nepůsobí nijak vysokým dojmem. Papírově je číslo velké kvůli sklíčku, které pocitově člověk jako další milimetry nevnímá. Ohledně pocitu z výšky mi připomínají třeba současné keramické bondovky. Pro mne je vzhledem k tenké ruce limitující průměr přes 43mm, což pro někoho může být naopak optimální.     

Odkaz ke komentáři

180g na tahu je super. Myslel som si, ze to bude viac.
Ohladom vysky, uvedene informacie pocuvam s velkou spokojnostou. Je pravdou, ze som mal na ruke napr. Omega PO s vyskou 16,1 v titane a vysku som nijak negativne nevnimal. Dakujem za zdielanie informacii. 
Akurat mi do toho hodili vidle nove Omega FOIS...ale to sa deje dnes a denne 🙂 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...