Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 7 hodinami, igor261069 napsal:

Ondrejm: kdy se pochlubíš fotkami? 

U nás to vypadá na ty 36mm, myslel jsem, že má žena 39, ale jsou to 37. 

Mám objednáno, tak hned jak dorazí, tak to tady nasypu.

A jakou kombinaci budete brát? Byl bych radši, kdyby žena unosila 36tky, to bych si je mohl půjčovat :)

Odesláno
před 2 hodinami, ondrejm napsal:

A jakou kombinaci budete brát? 

A co si teda vybral Ondro?

Ja uvazujem nad OP31 v striebornej, candy pink alebo sunburst pink. Silny kandidat su aj DJ31 v zelenej ktore tu vyssie postol kolega tedwine.

Odesláno

Aha, já myslel, že máš doma. A jakou kombinaci jsi nakonec objednal? 

U mě to nehrozí, že bych si je půjčoval. Mám radši větší hodinky, Batgirls leží v trezoru, těch 40mm mám pocit, že na ruce nic nemám. 

Odesláno

Přesnou barevnou kombinaci ještě nevím, ale DJ, asi 36mm, bicolor na Jubilee. Dnes se snad dostaneme na prohlídku. Ono bych řekl,že v tuto chvíli není u manželky asi jisté nic:-).

Odesláno
před 46 minutami, Vortex-Tempus napsal:

A co si teda vybral Ondro?

Ja uvazujem nad OP31 v striebornej, candy pink alebo sunburst pink. Silny kandidat su aj DJ31 v zelenej ktore tu vyssie postol kolega tedwine.

před 40 minutami, igor261069 napsal:

Aha, já myslel, že máš doma. A jakou kombinaci jsi nakonec objednal? 

U mě to nehrozí, že bych si je půjčoval. Mám radši větší hodinky, Batgirls leží v trezoru, těch 40mm mám pocit, že na ruce nic nemám. 

Zelené 31čky, jubi, smooth. Ženě se fluted luneta nelíbila - což mě překvapilo, ale mou peněženku potěšilo :) nedávno jsem viděl candy pink na pár obrázcích, a teda dost pěkné.

A záleží na ruce no, já mám nějakých 16,5cm a 36 jsou akorát, ale samozřejmě unosím i větší hodinky.

Odesláno

To je super vyber... tie jej vydrzia do dochodku. Candy Pink som videl aj na nazivo a je to parada. Viem ze mojej drahej by sa pacili najviac so vsetkych ale mam trochu obova ci to nie je too much. Mali by to byt v podstate jej jedine hodinky a mozno je lepsie zvolit nieco konzervativnejsie a lahsie kombinovatelne... nechcem aby ich potom polovinu casu nenosila lebo sa nebudu hodit k nejakemu outfitu.

Odesláno
před 24 minutami, igor261069 napsal:

No dnes odpoledne uvidím, jak s peněženkou dopadnu já. 

Já mám ruku cca. 19,5, pak chápu. Jo kdyby se ženě zalíbily 41, pak bych si je občas i zkusil

Pak se sem určitě pochlub. Mně se strašně líbí DJ 36, rose gold a šedý cifr, to bych nosil i já :)

před 10 minutami, Vortex-Tempus napsal:

To je super vyber... tie jej vydrzia do dochodku. Candy Pink som videl aj na nazivo a je to parada. Viem ze mojej drahej by sa pacili najviac so vsetkych ale mam trochu obova ci to nie je too much. Mali by to byt v podstate jej jedine hodinky a mozno je lepsie zvolit nieco konzervativnejsie a lahsie kombinovatelne... nechcem aby ich potom polovinu casu nenosila lebo sa nebudu hodit k nejakemu outfitu.

Co jsem viděl, tak ta růžová zase tak moc vyřvaná není + jen brushed oyster, bude to v pohodě, i do důchodku. A nebo tiffany blue? To by taky nebylo špatné.

Odesláno

Ta zelená je super, jen škoda té fluted lunety. Ta by se mi líbila víc.

Večer napíšu a jakmile budou doma, tak vyfotím. Myslím, že žena bude mít náběh na zlatý/champagne ciferník.

Odesláno
před 2 hodinami, igor261069 napsal:

Ta zelená je super, jen škoda té fluted lunety. Ta by se mi líbila víc.

Večer napíšu a jakmile budou doma, tak vyfotím. Myslím, že žena bude mít náběh na zlatý/champagne ciferník.

Zase ty hodinky budou vypadat trošku sportovněji, podle mě to je dobrej mix. Jak jsem to naťukal na konfigurátoru, tak se mi líbila i klasika - smooth a oyster.

U bicolor DJ bych taky rád jednou skončil, teď mi ale vrtá hlavou GP Laureato v černé. Už dva týdny si střídavě říkám, že to je blbost, že je nepotřebuju a v další chvíli slintám na fotkama :)

Jo a mít batmany (girly) v trezoru a nenosit je, to mi přijde jako hřích, ať vypadají prťavě nebo ne :)

Odesláno

Tak máme skoro vybráno. Hned na začátku padlo rozhodnutí, že 28 a 31 rohodně. První byly na ruce 41 a chvíli to vypadalo na 41. Po cca. půl hodince zkoušení a porovnávání na obou rukách nakonec 36. Chvíli to vypadalo na ciferník chocolate jubilee design cifr a everose jubilee tah. A teď to vypadá na Datejust 36 in Yellow Rolesor features a champagne-colour dial and an Oyster bracelet. 

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsících...
Odesláno

Tak konečně dorazily, nadšení bylo obrovské :) kombinace jubi a smooth je dle mého názoru na tuto velikost super.

Docela mě překvapilo, jaký propastný rozdíl je mezi 36 a 31 mm, těch 28mm musí být opravdu málo. Určitě by unosila i op 34ky, škoda, že už nejsou.

Tak ještě jednou všem díky za rady, dávám sem jeden rychlocvak a asi jdu vybrat něco pro sebe :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...