Alessio Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Ahoj, chystám se na prohlídku Glasshute, konkrétně továrničky A.Lange a budu u sebe mít foťáček. Je tu někdo, koho by zajímala reportáž z téhle návštěvy, resp. má cenu se nad tím zamýšlet nebo ne? Fotky sem dám každopádně, pokud budou alespon trochu k světu.
Cyber Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Alessio napsal: Ahoj, chystám se na prohlídku Glasshute, konkrétně továrničky A.Lange a budu u sebe mít foťáček. Je tu někdo, koho by zajímala reportáž z téhle návštěvy, resp. má cenu se nad tím zamýšlet nebo ne? Fotky sem dám každopádně, pokud budou alespon trochu k světu. Mě to tedy zajímá určitě, a nejen pro to, že ležím s chřipkou v posteli :-)
Baker Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 To jsou mi otazky , samozrejme ze zajima
spiderer Odesláno 7. října 2008 Nahlásit Odesláno 7. října 2008 Asi se tu najde jen velmi malo lidi, kteri te za peknou fotkami okorenenou reportaz poslo do *** Ja mezi ne urcite patrit nebudu a tesim se
Vit Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Alessio napsal: Ahoj, chystám se na prohlídku Glasshute, konkrétně továrničky A.Lange a budu u sebe mít foťáček. Je tu někdo, koho by zajímala reportáž z téhle návštěvy, resp. má cenu se nad tím zamýšlet nebo ne? Fotky sem dám každopádně, pokud budou alespon trochu k světu. Budu se těšit.
cody Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Urcite. A fot hodne, nebejt Lange cenove tam kde je nenosim do prace nic jineho.
SRSONOR Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Určit, rád se potěším prohlídkou.....když tam nemůžu být osobně....
Cyril Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 (upraveno) Jsem taky zvědavej. Mám od nich krásnej katalog včetně prezentačního DVD. moc poučný a inspirativní...Piš a foť..cyril. Upraveno 25. prosince 2008 uživatelem Cyril
Alessio Odesláno 5. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 bpk napsal: Určitě napiš, taky bych tam vyrazil Jenom upřesním, už jsem tam byl, návštěvu doporučuji! Článeček s kupou fotek (nedostal jsem se k popisu, ale stejně nejsem hodinář, takže bych toho asi moc nepopsal) je zde http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...05&hl=Lange Bohužel (bohudík?) zapadl mezi "ostatní" , takže se i špatně vyhledává. Kdyby to náááhodou četl nějaký moderátor, který by to uměl a chtěl přesunout do nějaké smysluplnější sekce (třeba sem, pod A.Lange) budu rád. Díky.
skalis Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 Alessio napsal: Jenom upřesním, už jsem tam byl, návštěvu doporučuji! Článeček s kupou fotek (nedostal jsem se k popisu, ale stejně nejsem hodinář, takže bych toho asi moc nepopsal) je zde http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...05&hl=Lange Bohužel (bohudík?) zapadl mezi "ostatní" , takže se i špatně vyhledává. Kdyby to náááhodou četl nějaký moderátor, který by to uměl a chtěl přesunout do nějaké smysluplnější sekce (třeba sem, pod A.Lange) budu rád. Díky. Toho jsem si vubec nevsiml. Stacilo malo (abys ted neposlal link) a prisel bych o paradni fotky. Jak je to s navstevou u Langeho? Mam v planu ted na jare Nomos a muzeum v Glashuette, tak by bylo fajn sfouknout i tohle. Precijen to mam do severnich cech trochu z ruky a nebyvam tam casto. Je mozne po predchozi domluve firmu navstivit nebo delaji prohlidky jen v urcite terminy jako ten Nomos? Predem dik za odpoved!
Alessio Odesláno 5. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 skalis napsal: Toho jsem si vubec nevsiml. Stacilo malo (abys ted neposlal link) a prisel bych o paradni fotky. Jak je to s navstevou u Langeho? Mam v planu ted na jare Nomos a muzeum v Glashuette, tak by bylo fajn sfouknout i tohle. Precijen to mam do severnich cech trochu z ruky a nebyvam tam casto. Je mozne po predchozi domluve firmu navstivit nebo delaji prohlidky jen v urcite terminy jako ten Nomos? Predem dik za odpoved! Za sebe ti odpovím, že nevím...byl jsem tam pozván v rámci pracovní návštěvy jako zpestření (o tom, že mám rád hodinky předtím řeč nebyla) programu od hostitele. Ale myslím, že není problém si návštěvu domluvit, byli na to dobře připravení. Telefon je +49 (0)35053/440
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se