lub Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna zdar pánové, dodatečně chci poděkovat za rady a inspiraci. vzal jsem toho defíka 1:18 a super, kluk taky nadšený. není to žádná střela, ale velmi věrně jezdící model a to co zvládne je obdivuhodné. na zahradě jsme si udělali malý offroad park, ale dobře se s tím dá vyblbnout i doma. dokonce jsem začal přemýšlet nad druhým, že bychom s klukem jezdili oba zároveň. škoda, že druhá varianta je jen bronco a ne třeba LC 1 1
Slim_brno Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna To je trx4m, že? Máš tam ještě variantu High Trail kde je Chevrolet K10 (máme černý a je podle mě hezčí než Defík i Bronco) a Ford F-150
lub Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna před 59 minutami, Slim_brno napsal: To je trx4m, že? Máš tam ještě variantu High Trail kde je Chevrolet K10 (máme černý a je podle mě hezčí než Defík i Bronco) a Ford F-150 jo, jo. překvapilo mě, v této velikosti, fakt promakané šasi. o těch vymazlenějších verzích vím, ale to už je zase víc peněz..:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se