shewcza Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Odesláno 19. února 2021 Podle mě ne, ale TH jsem měl pouze ty aquaracery, což je entry level. Za sebe ale můžu říct, že aqusy jsou lepší než aquaracer, ale nezní to tag dobře no
johnypupil Odesláno 19. února 2021 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2021 V 19. 2. 2021 v 18:43, shewcza napsal: Podle mě ne, ale TH jsem měl pouze ty aquaracery, což je entry level. Za sebe ale můžu říct, že aqusy jsou lepší než aquaracer, ale nezní to tag dobře no Rozšířit :-))) okej
Diablo1st Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Odesláno 19. února 2021 Od TH Aquaracer sú podľa mňa lepšie aj Christopher Ward C60 Mk3 za zlomok ceny, ale samozrejme je to len môj subjektívny názor. Nevravím, že sú to špatné hodinky, ale tá ich cena je až moc premrštená prakticky za nič okrem mena.
dykmore Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Odesláno 19. února 2021 (upraveno) Double Upraveno 19. února 2021 uživatelem dykmore
dykmore Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Odesláno 19. února 2021 Quartz chrona za 40 tisíc, no nevím. I když to je TH, přijde mi to dost peněz. Za 20 tady nedávno proběhly TH aquaracer chrona v automatu.
Popovic Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Odesláno 24. února 2021 Ak si sa este nerozhodol, ja budem predavat Omega Seamaster Co-axial, model 2014. Maju bezne znamky nosenia po 6 rokoch za cca 70tis. Super hodinky a moj dovod je upgrade na Rolex Sub.
branio85 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Odesláno 7. března 2021 V 19. 2. 2021 v 18:40, johnypupil napsal: A znacka tag heuer obecne myslis srovnatelna kvalita s omega? Rozšířit Ale jasne, že to je porovnateľné. Hlavne u tých vyšších tried TH (Carrera, Monaco) určite. Osobne si myslím, že ak si kúpiš TH Aquaracer, tak nič nepokazíš. Ja mám doma aj Omegu aj TH Aquaracer a mne sa zdajú TH viac sexy. A za tieto prachy máš nové automaty s Etou a so zárukou. Je to omnoho väčšia hodnota ako obstárle Omegy s bohvie akou históriou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se