brownwld Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Zaprvé musím říct, že mě mrzí, že tady nemá Blancpain vlastní záložku v sekci Švýcarské hodinky.... Kór když ji má třeba Zeno, Davosa nebo Traser. Takže prosbička/návrh pro vedení @Bert U BP každopádně představili nové hodinky: Blancpain Tribute to Fifty Fathoms No Rad Recenze tady: Video tady: Pouzdro 40,3 mm místo 45 mm je fakt parádní. Jen asi nejsem furt úplně kamarád s nápisem BLACNPAIN na boku pouzdra. Je to LE o 500 kusech. (podobně jako byly třeba Blancpain Fifty Fathoms Barakuda) Cca 350 000,- není určitě málo, ale radši bych tyhle BP než Suby z šedýho trhu... Fotky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Povedenej kousek, mám rád tyhle počmáraný cifry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Pecka, dneska jsem na ně koukal na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Jsou překrásný, škoda jen tý ceny, 13.300€ je moc. super jsou ty historický videa, to mě neskutečně baví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Tohle je fakt řacha. A souhlas, mít prachy, tohle bych bral hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se