Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja som nosil vsetky, teda oboje, mal som jedny na doma a druhe take na prilezitosti, pri ktorych nehrozi ich poskodenie. A odkedy mi v zbierke pribudli ( obivdoje od Steinharta ) Ocean 1 a limited gold edition, tak nosim len tie. Oceany dennodenne, vsade, a LGE ked viem, ze nehrozi nijaka fyzicka aktivita, alebo ku koseli. Samozrejem ze s ami nezmestia pod rukav, tak ich je vzdy pekne vidno, tka isto aj pri svetroch, a ten pohlad skratka stoji za to :)

Odesláno

Rozhodně všechno nenosím, jedny mám na denní nošení, pak zhruba dvoje na střídačku dle nálady a zbytek mi dělá radost ve vitrině. Některé z nich pak mám výsostné právo při slavnostní chvilce vzít na ruku ;)

Odesláno

V běžný pracovní den to mám takto:

7:00 - 19:00 - jedny automaty

19:00 - 22:30 - druhý automaty

22:30 - 24:00 - manuál (chci si je dát pod stromek a syn ještě věří na Ježíška, takže musím čekat, až jde spát)

Automaty střídám, protože jsem si ještě nepořídil watchwinder. (Manželka říká, že to je spíš proto, že jsem magor, ale ona neví, o čem mluví.)

Odesláno
  Baker napsal:
Ten si rozhodne porid, ulevi Ti od povinosti nosit hodinky na stridacku. Vim co rikam :D

No nevím, nevím. Musím to pořádně promyslet.

Já je pak stejně budu pořád střídat třeba i po hodině a ono se to doma jen potvrdí.

Odesláno

Když nepočítám víkendovky, hospodovky a jedny speciálně do divadla apod., mám čtvery (2x manuál, 1x automat a 1x quartz), které nosím Po - Pá a střídám po týdnu. S udržováním chodu mechanických hodinek přes víkend se nezabývám. Mám sice vrtichvost, ale nezvykl jsem si na něj. Vsjo. :smoke:

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Jestli jsi začal zjišťovat cenu a dostupnost u těch, o kterých jsi mi říkal, tak to bude taková pecka, že se tohle fórum zatřese a všechny Panerai, Rolex a IWC dobrovolně skočí pod 200 tunovej lis smile.gif

..................

Doufam, ze tam skakat nebudou, to by byla skoda... No a kdyz mne to vyjde, tak to bude stejne az "hlouboce" v pristim roce... ;)

Gilius napsal:
.....

a co tedy vlastně nosíš???Máš nějaké "nejoblíbenější" hodinky???

PS-prozradíš,u čeho "sonduješ"?????

Momentalne nosim asi devatery a stridam je podle nalady, obleceni, situace atd.

Nejoblibenejsi hodinky vylozene nemam, asi jako u vsech to jsou obykle ty, ktere si koupim jako posledni (momentalne, ne definitivne ;)), ale casem se to opet vyrovanava... napr. jedny z poslednich a ktere mne velmi prijemne prekvapily jsou jednorucky MeisterSinger No.2, jsou to dobre zpracovane a krasne hodinky, ktere se vyborne nosi. Na odecet casu jsem si zvykl az prekvapive rychle a to je stridam, takze je muzu jen doporucit...

P.S. Prozradim, ale az prijde cas... ;)

Odesláno
  INA napsal:
Doufam, ze tam skakat nebudou, to by byla skoda... No a kdyz mne to vyjde, tak to bude stejne az "hlouboce" v pristim roce... ;)

Momentalne nosim asi devatery a stridam je podle nalady, obleceni, situace atd.

Nejoblibenejsi hodinky vylozene nemam, asi jako u vsech to jsou obykle ty, ktere si koupim jako posledni (momentalne, ne definitivne ;)), ale casem se to opet vyrovanava... napr. jedny z poslednich a ktere mne velmi prijemne prekvapily jsou jednorucky MeisterSinger No.2, jsou to dobre zpracovane a krasne hodinky, ktere se vyborne nosi. Na odecet casu jsem si zvykl az prekvapive rychle a to je stridam, takze je muzu jen doporucit...

P.S. Prozradim, ale az prijde cas... ;)

OK...tak holt napínej,no.....:)

Jednoručky ne-e....to není můj šálek...na to bych si nezvyknul....nosil jsem automaty,manuály...zkoušel "chytit tu pravou chronomagii"....ale stejně jsem se vždy pokorně vrátil k tomu,co mám nejraději....mne ty čudlíčky a vychytávky berou fakt nejvíc. S jedněma manuálama jsem,když se zastavily,naštvaně jebnul o zem(nebyla to jejich chyba,bylo tam víc faktorů) a odešel,druhé,automaty,chvilku na to rychle prodal......asi sem nepatřím.....nebo jinak....patřím...aspoň se tu někdo stará o to,aby sekce o digitálkách (a dalších ) žila......když se k tomu ostatní nemají......i když jsou tu lidi,jejichž sbírky obsahují fakt digiskvosty a vědí mnohem,mnohem víc,než já.....ano rejpu,ale jak je jinak donutit?.......

Ale poctivě nosím všechny....do práce jen Mirada,ve volnu střídám vše.....a třeba ty Citizeny ChronoChime se líbí hodně.....úplně z nich čiší ta 70/80-tá léta.......

Teď se jen klepu,aby mi došla ta "malá bomba".......a nějak to pošta(bo co?) brzdí.......snad dojdou...... :guiltysmiley:

Odesláno (upraveno)

Já mám troje a z těch mi momentálně fungují jen jedny. Tak teď chodím všude, i na houby, s BfB. Asi jsem jeblej, protože nosím hodinky na výměnu baterie už 3 měsíce a ještě jsem tam nedošel!

Upraveno uživatelem Pekos
Odesláno
  Pekos napsal:
Já mám troje a z těch mi momentálně fungují jen jedny. Tak teď chodím všude, i na houby, s BfB. Asi jsem jeblej, protože nosím hodinky na výměnu baterie už 3 měsíce a ještě jsem tam nedošel!

tak to je fakt divné..........:lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...