horskjan Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října V 26. 10. 2024 v 9:43, Spongebob napsal: Z toho jde super nálada sedí ti jak prdel na hrnec! před 18 hodinami, Marcel napsal: Nádhera jesená idylka. Díky, je tu na Šumavě krásný podzim... Oris a speciálně Aquisy mám hodně rád. Měl jsem i ty větší 43,5 mm, byly fajn, ale až s těmito 41,5 mm Cal.400 jsem úplně spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října I dnes... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Je to tak, ja svý Aquisy taky miloval ale těch 43,5 už mě po pár letech bylo fakt hodně. Šumava pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 22 hodinami, Spongebob napsal: Je to tak, ja svý Aquisy taky miloval ale těch 43,5 už mě po pár letech bylo fakt hodně. Šumava pecka Jo, jo, také si stále víc zvykám na menší hodinky a to pohodlí ničím nenahradíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Furt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Stále mé custom Aquis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Dlouho jsem si je nevyfotil u okna v práci... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenoP Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Jakoby tam ta datumovka ani nebyla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu před 20 hodinami, ZdenoP napsal: Jakoby tam ta datumovka ani nebyla... Také jsem si včera na svých říkal, že jakoby nahrazuje index... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu Libilo se mi to pozápadové světlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Jedna páteční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Dnes big crown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Konecne mám taky Aquisy a lituju že jsem to neudělal dřív. Jsou to super hodinky! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Koukam, ze Aquisky jsou v oblibe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Dobře jste se rozjeli borci ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno pondělí v 15:48 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:48 ahoj orisáci, trochu vám ty aquis naředím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se