Přejít na obsah

Jaké ORIS máte právě na ruce?

Arthur N.

Doporučené příspěvky

V 8. 12. 2024 v 8:24, spona napsal:

To mě dicela překvapuješ, většinou je guma lehčí měkčí a řekl bych i pohodlnější. Tak třeba se tady něco naskytne a tah koupím 😀

To určitě udělej :) výměny jsou tak na nedělní kávu... ale stojí fakt za to mít obojí. Já když ten tah nasadil poprvé, tak jsem je měsíc nesundal z ruky možná dýl 😋 je fakt suprovej. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 487
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 3 minutami, spona napsal:

Tak třeba se tady někdy tah objeví a pak musím koupit 

https://watchparts24.de/Armband-Wehseln-Oris-21536

Pak by to neměl být problém, snad 😀

Někdy se tu objeví na prodej Aquisy v setu i s gumou a prodejci sem tam po nabídce prodaj tah, nebo gumu sólo. Hodinková skupina na FB, nebo sekce koupím tu na fóru.. možností je spousta. Ale nikam nespěchej..ponos je na tý gumě dýl ať pak můžeš plnohodnotně posoudit ;)

Jo a ten šroubováček je určitě super..ale já používal klasickej plochej ze setu klasických mikro šroubováčků co jsem měl doma.

Já kupoval za 5tis v pěkným nošeným stavu.

Odkaz ke komentáři

JJ, přesně tak to vidím. Zatím nespěchám, jsem z tý gumy mooc nadšenej a rád ponosim tu voňavou gumu. Na tahu mám víc hodinek a tyhle jsem řešil spíš takový volnočasový, víkend dovolená... Do práce mám Breitling Superocean heritage 44 a další trochu dražší hodinky 😀

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 6. 12. 2024 v 13:53, Brejk napsal:

Pecka, tyhle starší modely se mí moc líbí z jediného důvodu. Datum na 24. pozici je správně do středu a nad devítkou.. nevim proč to u těch novýcg změnili a je to škoda.. jinak bych už dávno měl big crowny ve vínové variantě.

Můj tip je, že řešili pozici 31 vs. 1. Někdo rozhodl, že 1 bude přímo nad 12, což není úplně logické, ale esteticky je to víc uspokojovalo. 

2xBC.jpg

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Marcus napsal:

Můj tip je, že řešili pozici 31 vs. 1. Někdo rozhodl, že 1 bude přímo nad 12, což není úplně logické, ale esteticky je to víc uspokojovalo. 

2xBC.jpg

Za mě je to škoda, navíc člověka pak mate ještě ta 6. s 9. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...