RazoR Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna První den na ruce, luneta je pecka. 39,5 mm je na mou 16,5 cm ručku ideál. 4
chief Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna On 8/23/2025 at 9:08 PM, RazoR said: První den na ruce, luneta je pecka. 39,5 mm je na mou 16,5 cm ručku ideál. Super dajvery Ať slouží! velikost Já mám 43.5 na 18.5 cm zápěstí
Kupa54 Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Záhada ukazatele dnů je rozluštěna. Platný den má v okénku žlutý index. 2
Vlcak Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září před 19 hodinami, Kupa54 napsal: Záhada ukazatele dnů je rozluštěna. Platný den má v okénku žlutý index. To s tím ukazatelem dne v týdnu jsi opravdu předtím nevěděl? Jak dlouho jsi je nosil, než jsi na to přišel? Je fakt že to je docela nenápadné. Jinak jsou parádní a dýnko také super
Kupa54 Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Před hodinou, Vlcak napsal: To s tím ukazatelem dne v týdnu jsi opravdu předtím nevěděl? Jak dlouho jsi je nosil, než jsi na to přišel? Je fakt že to je docela nenápadné. Jinak jsou parádní a dýnko také super Nevěděl, šly hned do servisu a tak jsem je měl první den
bandicoot Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října (upraveno) Mám je rád. Jsou to pěkný hodinky. edit: sailcloth na rychlostěžejkách je odsud: https://timetrek.shop/?syclid=cb4144df-9e9d-4090-b8f9-f4651593ea98 Upraveno 4. října uživatelem bandicoot 1 1
janjan Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října V 4. 10. 2025 v 10:37, bandicoot napsal: Mám je rád. Jsou to pěkný hodinky. edit: sailcloth na rychlostěžejkách je odsud: https://timetrek.shop/?syclid=cb4144df-9e9d-4090-b8f9-f4651593ea98 Koukal jsem a ty pásky vypadají dobře. Cena příznivá a poštovné zdarma. Jestli jsem se dobře koukal tak by to mělo jít z Irska. Jak dlouho to prosím tě trvalo a co proclení? Díky.
bandicoot Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října V 12. 10. 2025 v 17:31, janjan napsal: Koukal jsem a ty pásky vypadají dobře. Cena příznivá a poštovné zdarma. Jestli jsem se dobře koukal tak by to mělo jít z Irska. Jak dlouho to prosím tě trvalo a co proclení? Díky. Tos mě dostal, je to rok. Celní řízení si nevybavuju, od objednávky to druhý den expedovali a šlo to nejspíš pár dnů, protože nějakou negativní emoci si taky nevybavuju.
janjan Odesláno 14. října Nahlásit Odesláno 14. října před 10 hodinami, bandicoot napsal: Tos mě dostal, je to rok. Celní řízení si nevybavuju, od objednávky to druhý den expedovali a šlo to nejspíš pár dnů, protože nějakou negativní emoci si taky nevybavuju. Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se