Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
On 8/23/2025 at 9:08 PM, RazoR said:

První den na ruce, luneta je pecka. 39,5 mm je na mou 16,5 cm ručku ideál.1b29668de5c6d709024d3b451641cfa6.jpg

Super dajvery 👍 Ať slouží!

velikost 👍

Já mám 43.5 na 18.5 cm zápěstí 💪

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
před 19 hodinami, Kupa54 napsal:

Záhada ukazatele dnů je rozluštěna. Platný den má v okénku žlutý index. 🙂

IMG_20250928_144001555.jpg

IMG_20250928_144121037_HDR.jpg

To s tím ukazatelem dne v týdnu jsi opravdu předtím nevěděl? Jak dlouho jsi je nosil, než jsi na to přišel? Je fakt že to je docela nenápadné. Jinak jsou parádní a dýnko také super 👍 

Odesláno
Před hodinou, Vlcak napsal:

To s tím ukazatelem dne v týdnu jsi opravdu předtím nevěděl? Jak dlouho jsi je nosil, než jsi na to přišel? Je fakt že to je docela nenápadné. Jinak jsou parádní a dýnko také super 👍 

Nevěděl, šly hned do servisu a tak jsem je měl první den 🙂

Odesláno
V 4. 10. 2025 v 10:37, bandicoot napsal:

Mám je rád. Jsou to pěkný hodinky.

edit: sailcloth na rychlostěžejkách je odsud: https://timetrek.shop/?syclid=cb4144df-9e9d-4090-b8f9-f4651593ea98

IMG_4929.jpeg

Koukal jsem a ty pásky vypadají dobře. Cena příznivá a poštovné zdarma. Jestli jsem se dobře koukal  tak by to mělo jít z Irska. Jak dlouho to prosím tě trvalo a co proclení?  Díky. 

Odesláno
V 12. 10. 2025 v 17:31, janjan napsal:

Koukal jsem a ty pásky vypadají dobře. Cena příznivá a poštovné zdarma. Jestli jsem se dobře koukal  tak by to mělo jít z Irska. Jak dlouho to prosím tě trvalo a co proclení?  Díky. 

Tos mě dostal, je to rok. Celní řízení si nevybavuju, od objednávky to druhý den expedovali a šlo to nejspíš pár dnů, protože nějakou negativní emoci si taky nevybavuju. 

Odesláno
před 10 hodinami, bandicoot napsal:

Tos mě dostal, je to rok. Celní řízení si nevybavuju, od objednávky to druhý den expedovali a šlo to nejspíš pár dnů, protože nějakou negativní emoci si taky nevybavuju. 

Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...