Přejít na obsah

Jaké ORIS máte právě na ruce?

Arthur N.

Doporučené příspěvky

Jo, jo, krásné jsou, mají skvělé dýnko s Oris medvědem 👍

Naživo působí luneta světlejší, než na produktových fotkách, toho jsem si hned všiml.

Tady ještě vedle mých Clippertonů...

20230726_174237.thumb.jpg.489913ac741db03bc6121ddaea827af4.jpg...

Za mě zajímavé hodinky na zpestření kolekce, méně už na denní nošení. Ale každý to může mít jinak... 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 458
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 4. 8. 2023 v 18:16, horskjan napsal:

20230726_174149.thumb.jpg.276a8525ec220db247b3276b81fa9fb0.jpg

Sice už před pár dny, ale rád jsem využil možnost dát na ruku tyhle zajímavé "výroční" limitky. Aquis mám moc rád, ale tahle barva prostě není pro mě... Každopádně, ženě a dceři se líbily moc 😄

Moc zajímavý! Akorát pro mě je ta barva nenositelná :D

Odkaz ke komentáři

před 59 minutami, Spongebob napsal:

Super 😉 Na tah přezuju zase na zimu..je uplně suprovej. Ale teď v létě jedu orig gumu :)

20230827_205243.jpg

Také mám i tu origo gumu, je skvělá - s tou sponou s mikroregulací. Ale já jsem prostě "tahovej" 😉

Možná je to i mojí leností přehazovat to, tak na té gumě jsou tak týden nebo dva v roce, v létě. A letos jsem to nedal vůbec 😄

Odkaz ke komentáři

V 27. 8. 2023 v 21:52, horskjan napsal:

Také mám i tu origo gumu, je skvělá - s tou sponou s mikroregulací. Ale já jsem prostě "tahovej" 😉

Možná je to i mojí leností přehazovat to, tak na té gumě jsou tak týden nebo dva v roce, v létě. A letos jsem to nedal vůbec 😄

Já vím no..není to uplně šup šup ale prostě ten tah je pecka..to si neodpustím a to samý platí i o té gumě! která si o to v létě uplně říká :) ten nápis Oris.. to si nechceš nechat unýst :)

Takže holt dvakrát za rok přehodím..to není zas tak strašný.

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Spongebob napsal:

Já vím no..není to uplně šup šup ale prostě ten tah je pecka..to si neodpustím a to samý platí i o té gumě! která si o to v létě uplně říká :) ten nápis Oris.. to si nechceš nechat unýst :)

Takže holt dvakrát za rok přehodím..to není zas tak strašný.

Jasné. Mít na těch svých tu "novou" rychlovýměnu na tahu a gumě, tak jsou na gumě také častěji. 😉 Ten velký nápis na gumě Oris je fajn, z mého pohledu jsou to pak takové sportovnější hodinky...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...