horskjan Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Jo, jo, krásné jsou, mají skvělé dýnko s Oris medvědem Naživo působí luneta světlejší, než na produktových fotkách, toho jsem si hned všiml. Tady ještě vedle mých Clippertonů... ... Za mě zajímavé hodinky na zpestření kolekce, méně už na denní nošení. Ale každý to může mít jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 V 4. 8. 2023 v 18:16, horskjan napsal: Sice už před pár dny, ale rád jsem využil možnost dát na ruku tyhle zajímavé "výroční" limitky. Aquis mám moc rád, ale tahle barva prostě není pro mě... Každopádně, ženě a dceři se líbily moc Moc zajímavý! Akorát pro mě je ta barva nenositelná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Friday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 K moři tradičně jen Aquisy, od doby co je mám, tak každý rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldin Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 před 34 minutami, horskjan napsal: K moři tradičně jen Aquisy, od doby co je mám, tak každý rok... ..to sedi pekny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldin Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 V 28. 8. 2022 v 17:47, junior300 napsal: pekny barvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldin Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 V 26. 2. 2023 v 13:23, Kupa54 napsal: Je to tady nějaké mrtvé. Oris přitom dělá tak krásné hodinky. ...elegantni zaobleni, krasny cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 Děkuji, ve skutečnosti jsou ještě mnohem hezčí. Jsem nemožný fotograf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 před 4 hodinami, Koldin napsal: ..to sedi pekny.. Díky. Obecně mám tyhle nejraději a na ruce jsou nejvíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ossi Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Tak se hlásím do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Furt Clippertony, jiné tu nemám a ani nepotřebuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Stale ještě na dovolené, stále Aquis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 (upraveno) před 21 minutami, horskjan napsal: Stale ještě na dovolené, stále Aquis... Super Na tah přezuju zase na zimu..je uplně suprovej. Ale teď v létě jedu orig gumu Upraveno 27. srpna 2023 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 před 59 minutami, Spongebob napsal: Super Na tah přezuju zase na zimu..je uplně suprovej. Ale teď v létě jedu orig gumu Také mám i tu origo gumu, je skvělá - s tou sponou s mikroregulací. Ale já jsem prostě "tahovej" Možná je to i mojí leností přehazovat to, tak na té gumě jsou tak týden nebo dva v roce, v létě. A letos jsem to nedal vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 V 27. 8. 2023 v 21:52, horskjan napsal: Také mám i tu origo gumu, je skvělá - s tou sponou s mikroregulací. Ale já jsem prostě "tahovej" Možná je to i mojí leností přehazovat to, tak na té gumě jsou tak týden nebo dva v roce, v létě. A letos jsem to nedal vůbec Já vím no..není to uplně šup šup ale prostě ten tah je pecka..to si neodpustím a to samý platí i o té gumě! která si o to v létě uplně říká ten nápis Oris.. to si nechceš nechat unýst Takže holt dvakrát za rok přehodím..to není zas tak strašný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 před 14 hodinami, Spongebob napsal: Já vím no..není to uplně šup šup ale prostě ten tah je pecka..to si neodpustím a to samý platí i o té gumě! která si o to v létě uplně říká ten nápis Oris.. to si nechceš nechat unýst Takže holt dvakrát za rok přehodím..to není zas tak strašný. Jasné. Mít na těch svých tu "novou" rychlovýměnu na tahu a gumě, tak jsou na gumě také častěji. Ten velký nápis na gumě Oris je fajn, z mého pohledu jsou to pak takové sportovnější hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 TT 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se