Micey Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Odesláno 13. července 2023 Jo, taky mam pohodu:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Odesláno 13. července 2023 před 4 minutami, Micey napsal: Jo, taky mam pohodu:) Ty jsou super!
Micey Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Odesláno 13. července 2023 @shewcza Mno, na prvni dobrou me toho na nich spoustu sere (v tydle cenovy naramek s vyrazecima osickama, fakt jo? Jina lumi na indexech a ruckach..) Ale jinak zpracovany sou primove a sou libivy, uz tim vysokym safirem a lesklym cifrem, nezene.
junior300 Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Odesláno 18. července 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Odesláno 19. července 2023 Tak jsem si za pořídil Aquisy- ale tentokrat zelený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
špelda66 Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Odesláno 19. července 2023 Co natočil emef video tak mi taky nedaj spát.....
Ondrej71 Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Odesláno 19. července 2023 před 48 minutami, špelda66 napsal: Co natočil emef video tak mi taky nedaj spát..... jj, super video
špelda66 Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Odesláno 19. července 2023 před 1 minutou, Ondrej71 napsal: jj, super video právě, nekonečný boj
Danny35 Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Odesláno 21. července 2023 Že jsem koukal na fajnový emefovo video. Musím je zkusit naživo .
Ondrej71 Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Odesláno 22. července 2023 Jj, jsou fajné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spongebob Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Odesláno 22. července 2023 před 24 minutami, Ondrej71 napsal: Jj, jsou fajné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Supr!
Micey Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Odesláno 22. července 2023 Sis je poridil Ondro? Podle me supr pomer cena vykon. Ja taky Oris.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Odesláno 22. července 2023 před 43 minutami, Micey napsal: Sis je poridil Ondro? Podle me supr pomer cena vykon. Ja taky Oris.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jj, neodolal jsem :). Ty tvoje chrona jsou skvělý
Barbossa Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Odesláno 30. července 2023 TT 1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2023 Aquis - jiný Orisy nemám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hightower Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2023 V 22. 7. 2023 v 15:10, Ondrej71 napsal: Jj, jsou fajné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parádní fotka! I hodinky samozřejmě
hightower Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2023 Když ony jsou to fakt super hodinky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gooseman Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2023 Titan na oranžádě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horskjan Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sice už před pár dny, ale rád jsem využil možnost dát na ruku tyhle zajímavé "výroční" limitky. Aquis mám moc rád, ale tahle barva prostě není pro mě... Každopádně, ženě a dceři se líbily moc
Spongebob Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2023 před 4 hodinami, horskjan napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sice už před pár dny, ale rád jsem využil možnost dát na ruku tyhle zajímavé "výroční" limitky. Aquis mám moc rád, ale tahle barva prostě není pro mě... Každopádně, ženě a dceři se líbily moc Wow peckový
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se