Jump to content

Jaké ORIS máte právě na ruce?

Arthur N.

Recommended Posts

D2CB2D4C-7315-4140-8469-FF7C2EA2D562.thumb.jpeg.286075a5ea0009a61d23fb4adfbc7f7f.jpeg

To je nádhera
Ps. Ty Aquis 400 říkám si jaká velikost by byla lepší na 18cm zápěstí
41.5 nebo ta 43.5mm?
Díky

Sent from my iPhone using Tapatalk

Díky [mention=70840]chief[/mention] 
nejlépe někde zkusit, jestli máš možnost, ale za mě 43,5

To je fakt, vyzkoušet a rovnou koupit
Díky

@chief potápky nejsou společenské hodinky a měly by být spíš větší, můj názor. Podívej se jak je široká luneta a kolik ti sežere z průměru:) Leda že bys hledal záměrně kladiva s hromadou materiálu kolem ciferníku a tam bych si dovedl představit v podstatě jakýkoliv podobný styl hodinek s ještě širší lunetou bez ohledu na venkovní průměr pouzdra.

Nožky na Oriskách jsou vcelku krátké, mohlo by to sedět. Se svými 18,5 cm zpravidla nemám problém třeba se 44 mm u Citizenů. Ale pokud můžeš, zkouška je vždycky vhodná.

[mention=70840]chief[/mention] potápky nejsou společenské hodinky a měly by být spíš větší, můj názor. Podívej se jak je široká luneta a kolik ti sežere z průměru:) Leda že bys hledal záměrně kladiva s hromadou materiálu kolem ciferníku a tam bych si dovedl představit v podstatě jakýkoliv podobný styl hodinek s ještě širší lunetou bez ohledu na venkovní průměr pouzdra.
Nožky na Oriskách jsou vcelku krátké, mohlo by to sedět. Se svými 18,5 cm zpravidla nemám problém třeba se 44 mm u Citizenů. Ale pokud můžeš, zkouška je vždycky vhodná.

OK díky moc!
Myslím že 43.5 by mělo být OK.
Jsem zvyklý z Gshock, který jdou většinou až do 50

V 19. 8. 2021 v 19:05, Spongebob napsal:

Taky suprový 😉

Díky:) Movember Edition na náramku. Jsem fakt spokojenej. Ty Tvoje oranžady jsou parádní. Je to ocel nebo titan?