New Milis Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Zdravím, není tady někdo, kdo má zkušenost a mohl by mi pomoci s komunikací s Paypal reklamačním (nebo jakým) oddělením. Potřeboval bych z nich zkusit dostat zpátky prachy za Omega Speedmaster Date (chlubil jsem se s nimi tady na chlubícím vlákně a pak je tady dokonce prodal ), u kterých se teď zjistilo, že to jsou fejky!!! Já bych toho z**da zabil!!! Díky. Milis
JAR0 Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 OMG .. Dufam, ze dostanes naspat svoje peniaze.
spiderer Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 JAR0 napsal: OMG .. Dufam, ze dostanes naspat svoje peniaze. Nechces uz doflakat tech poslednich 6 nebo kolik prispevku v sekci ostatni a zabava treba ve vlakne humor at uz to mas za sebou? Milisi sorry za OT, ale uz mi to fakt nedalo.. co se tyce paypal reseni problemu, zkusil bych nejdriv napsat prodejci mail jestli se s nim pujde dohodnout po dobrem, ze ti udela kompletni refund, jinak, ze to zacnes resit pres paypal, nekteri na to slysi (z vlastni zkusenosti)
Viktor Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 To je blbý. PayPal dispute musíš zahájit do 45 dnů od koupě - stíháš to? Taky bys měl napřed kontaktovat prodejce a žádat po něm vrácení peněz.
911 Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 JAR0 napsal: OMG .. Dufam, ze dostanes naspat svoje peniaze. hele chlape, napis radsi 5 vtipu a myslim ze to bude pro vsechny lepsi, nez "prasit" ostatni vlakna. Mills, zkus nejak asertivne uhodit na toho cloveka co ti to prodal a ze chces refund. jinak pro me je to dalsi znamka toho, ze hodinky zacnu kupovat jen v kamenem obchode. protoze kdyz i zkuseny clovek koupi "fejky" tak me by prodali snad i gumovy.
smarter Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Koukam, ze tech 45 dni nestihas. To bude orisek. Ale nutno rict, ze z toho jde az hruza jak i ty nejzkusenejsi mohou naletet. Asi si Omegy jeste dlouho neporidim....
New Milis Odesláno 15. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2008 smarter napsal: Koukam, ze tech 45 dni nestihas. To bude orisek. Ale nutno rict, ze z toho jde az hruza jak i ty nejzkusenejsi mohou naletet. Asi si Omegy jeste dlouho neporidim.... Díky všem za podporu. No, nestíhám, kupoval jsem to někdy v srpnu. Teď jsem se kouknul ještě na hodnocení toho prodejce "daklister" a ten parchant prodal ještě falešný IWC!!!! Co mu pohrozit nějakým trestním oznámením? Asi blbost, že jo, ale když si vzpomenu, jak se ještě lísal o hodnocení... Od tý doby nic neprodal.. Já to beru jako zkušenost, už při prodeji jsem přehlíd, že má jen 13 nebo kolik prodejů a čuměl jsem jenom na 100% feedback. Teď má cca 85%, ale co z toho, žejo... Horší je, že jsem ty hodinky pustil dál.. A to pouzdro je prej pravý, fake je jen strojek - to je na tom další lahůdka.. Tak že bych si udělal teď skládačku Omega... Seženu někde 2824....
Baker Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 OT: Mozna bys to mel presunout do vseobecne diskuse, toto moc zabava neni , taky by nebylo spatny upozornit na toho prodejce ostatni. Jinak preju uspech a pevne nervy.
spiderer Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 New Milis napsal: A to pouzdro je prej pravý, fake je jen strojek - to je na tom další lahůdka.. Tak že bych si udělal teď skládačku Omega... Seženu někde 2824.... Takze ty hodinky jsou komplet pravy jen v nich je cinskej strojek? Tohle se muze jeste nekomu fakt vyplatit? Jinak co se tyce podani trestniho oznameni, nevim jak to mezinarodne funguje, ale predpokladam, ze na emaily nebo zpravy u aukce asi prodejce nijak nereaguje.. Bohuzel paypal reklamace jsem zatim nikdy neresil, ale pro jistotu bych jim napsal, za jeden mail nic nedas, maximalne ti napisou ze to resit nebudou..
Baker Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Jak jsem tak koukal na toho prodejce, mozna ti chudaci co nakupovali pred Tebou ani netusi, ze maj doma fejky.
New Milis Odesláno 15. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Baker napsal: Jak jsem tak koukal na toho prodejce, mozna ti chudaci co nakupovali pred Tebou ani netusi, ze maj doma fejky. Taky si říkám.
Mario? Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 New Milis napsal: A to pouzdro je prej pravý, fake je jen strojek - to je na tom další lahůdka.. Já to věděl...chtěl sem se aj zeptat, jestli nebylo pouzdro originál. Nechtěl sem ale prudit.....počítám že ciferník je též originál....... ?
New Milis Odesláno 15. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Mario? napsal: Já to věděl...chtěl sem se aj zeptat, jestli nebylo pouzdro originál. Nechtěl sem ale prudit.....počítám že ciferník je též originál....... ? Asi jo. Jaks to věděl???
Mario? Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 (upraveno) New Milis napsal: Asi jo. Jaks to věděl??? Už se mi to stalo.Vše bylo originál jen strojek ne. Já ale měl neprůhledné dynko...zjistil sem že jde o fejk asi po půl roce, když jsem je otevřel. Propadávající pak vše popřel....neměl jsem vůbec žádnou šanci spor vyhrát. Upraveno 15. října 2008 uživatelem Mario?
Godin Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Hm, to vypadá, že půjdem ke Lvovi na pivo, bo ty prachy asi nejspíš už neuvidíš. Měla to být oslava, bude to pohřební hostina.
African Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Tady bude asi jediná možnost vzít veškeré podklady, předmět doličný a podat trestní oznámení" V EU již zákony fungují celkem dobře, a tohle je jasný podvod. Bude to ale pravděpodobné tvrzení proti tvrzení, budeš tomu věnovat i hodně času a bojím se že výsledek bude nulový"
New Milis Odesláno 15. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2008 (upraveno) Taky moc nepočítám s nějakým výsledkem, bylo by to asi víc práce než užitku a s tím ten pičus asi počítá... Poslal jsem teď dotaz tomu druhému napálenému, jestli z něj něco dostal, tak jsem zvědavej. To Mario: Hm, se mnou je to podobně, akorát jsem to nezjistil já, ale ten, komu jsem to prodal, ó hrůzo! Mám z vostudy kabát. Upraveno 15. října 2008 uživatelem New Milis
Mario? Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Vlastimil7664 napsal: Bude to ale pravděpodobné tvrzení proti tvrzení, budeš tomu věnovat i hodně času a bojím se že výsledek bude nulový" Přesně tak...u soudu jsem prohrál. Pak jsem musel zaplatit právníka. Ještě že né aj soud.
New Milis Odesláno 15. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Druhej napálenej byl stručnej: "I have not heard a word from him. No refund. Nothing."
New Milis Odesláno 15. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Asi to vodpískám dřív, než začnu něco dělat - nemám na tyhle blbosti čas ani náladu. Budiž z toho všeobecné ponaučení pro nákupy z e-bay, ale podotýkám, že šlo hlavně o moji blbost - prodejci s tak málo prodeji není radno důvěřovat při tak relativně velkém nákupu! Patří mi to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se