mars65 Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 rána na panerai vypadá třeba takhle Rány na všech hodinkách vypadjí úplně stejně, jde jen o to jak je jejich majitelé dokáží vnímat.
Cyber Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Diskutére, chlapče, chyběl jsi nám.
mars65 Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 mars65 : nevim, proc bych se mel zabyvat otazkou jestli by me bavilo foceni na dijak, kdyz na to neman techniku. Fotim s tim co mam k disposici a delam, co me bavi, chapes? Ted je to tohle... Jen mne to tak napadlo. Takže pokud tě momentálně zrovna baví toto, tak tě přeci nemůže rozhodit můj subjektivní názor, že výsledky stojí za hovno. Mne jen překvapilo to positivní hodnocení těch divností co jste tu presentovali. Nejlepší fotka byla ta momentka toho tlusťocha u stolu s odloženýma věcma. Prostě autor věděl co fotí. To se o vás ostatních co fotili hodinky říci nedá. Stačí to takto?
mars65 Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Diskutére, chlapče, chyběl jsi nám. Ano, takže každý co ukáže na skutečnou hodnotu vaší chiméry je automaticky diskutér. Clapče, chlapče... nemáš to asi jednoduché.
mars65 Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 ten tlustoch jsem ja a ty jsi debil Mohl jsem reagovat, ale je to mimo téma. Takt to uzavřu omluvou. Promiň, neměl jsem použít tento výraz.
lib Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 (upraveno) Ano, takže každý co ukáže na skutečnou hodnotu vaší chiméry je automaticky diskutér. Clapče, chlapče... nemáš to asi jednoduché. Počkej ! Víš, že "Diskutér" je tady něco jinýho než "diskutér"? Edit: Dals vědět, že víš, takže už mlčím. Aréna je Tvá. Upraveno 10. listopadu 2008 uživatelem lib
Toams Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 hmmm ... nereagovat, nereagovat, nereagovat ... a ak nepomoze, su aj nie mechanizmy :-)
mars65 Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Počkej ! Víš, že "Diskutér" je tady něco jinýho než "diskutér"? Občas bývám pilným čtenářem tohoto fóra, tudíž afér s takzvaným Diskutérem mi není neznámá.
911 Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 no nejlepsi reseni je vzdy co navrhuje Tomas, nicmene se te zeptam, poprosim, jeste jednou. ukazes svoje fotky? das me jako neznalemu nejake tipy jak teda fotit hodinky? jsou nejake figle, svetla, ja nevim. neco?
spiderer Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Diskutére, chlapče, chyběl jsi nám. "Tohle" s Diskuterem nema moc spolecnyho, Diskuterovy prispevky, ac byly obcas kontroverzni (nebo tak byly alespon na foru prijimany), tak me bavily a mely drajv, tohle jsou jenom blby kecy..
mars65 Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 (upraveno) no nejlepsi reseni je vzdy co navrhuje Tomas, nicmene se te zeptam, poprosim, jeste jednou. ukazes svoje fotky? das me jako neznalemu nejake tipy jak teda fotit hodinky? jsou nejake figle, svetla, ja nevim. neco? Promiň, možná ti nedošlo, že já se nebavím o technice, ale o tom, aby ta fotografie měla nějaký výraz toho co a proč to vlastně vůbec fotím. Všichni tady milujete hodinky, ale až na pár vyjímek ty fotky vypadají, že je jsou vaším hlavním nepřítelem. Nechci se tady bavit o těch polystyrénovejch deskách a světlech co ti pánové měli k disposici. Prostě výsledku jde dosáhnout rozdílnou cestou. Je to však jen technika. Pokud nemáš jasno proč to chceš fotit je vše ostatní zbytečné a cestu si dříve nebo později stejně nenajdeš. No a na to, aby někdo zdokumentoval svého miláčka je dostačující kopakt s čočkou velkou jako dětský nehtík. To jsem si vypůjčil od pana Cybera Upraveno 10. listopadu 2008 uživatelem mars65
Cyber Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Ano, takže každý co ukáže na skutečnou hodnotu vaší chiméry je automaticky diskutér. Clapče, chlapče... nemáš to asi jednoduché. To nemám, mnohem jednodušší by bylo nesmyslně pindat na fóru o vyšívání nebo o chovu králíků. O tom vím h*vno, stejně jako ty o fotce, nebo o hodinkách.
Cyber Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Promiň, možná ti nedošlo, že já se nebavím o technice, ale o tom, aby ta fotografie měla nějaký výraz toho co a proč to vlastně vůbec fotím. Všichni tady milujete hodinky, ale až na pár vyjímek ty fotky vypadají, že je jsou vaším hlavním úhlavním nepřítelem. Nechci se tady bavit o těch polystyrénovejch deskách a světlech co ti pánové měli k disposici. Prostě výsledku jde dosáhnout rozdílnou cestou. Je to však jen technika. Pokud nemáš jasno proč to chceš fotit je vše ostatní zbytečné a cestu si dříve nebo později stejně nenajdeš. No a na to, aby někdo zdokumentoval svého miláčka je dostačující kopakt s čočkou velkou jako dětský nehtík. To jsem si vypůjčil od pana Cybera Pro příště si laskavě půjčuj raději u svých obvyklých Providentů, a mě vynech :-)
mars65 Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 (upraveno) Pro příště si laskavě půjčuj raději u svých obvyklých Providentů, a mě vynech :-) Asi to nemá smysl. Na jedné straně cyberova hloupá arogance a na druhé nepochopení problému vás ostatních. A ještě jinak, tím že jsem napsal, že vaše fotky stojí za hovno jsem vás některé možná donutil se na ně znovu podívat. Někdo to dokáže využít, jiní budou jen nadávat. Upraveno 10. listopadu 2008 uživatelem mars65
31682 Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Joooo! Zdá se, že to tu zase ožívá. Hned se odhlásím z e-mailového kurzu hry na saxofon a vrátím se sem na plný úvazek
Cyber Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 (upraveno) Asi to nemá smysl. Na jedné straně cyberova hloupá arogance a na druhé nepochopení problému vás ostatních. A ještě jinak, tím že jsem napsal, že vaše fotky stojí za hovno jsem vás některé možná donutil se na ně znovu podívat. Někdo to dokáže využít, jiní budou jen nadávat. Nastuduj si co znamená arogance, evidentně v tom máš chaos, a bohužel nejen v tom. ( Diskutére promiň, ještě jednou se Ti omlouvám ). Výrazem hloupý/hloupé, bych spíše nazval Tvé domotivační a velmí přízemní příspěvky, kde odsuzuješ pokusy, kolikrát první, fotografů, kteří ve svém volném čase objevují techniku packshotů ( kterým ty, hlava pomazaná, s jazykem jedovatým, nadevše rozumíš ), a bez nároku na cokoli se o své výsledky a názory podělí s ostatními. Teprve až člověk pochopí základy, může růst dál. Tedy po pochopení technických zákonitostí, se může věnovat kompozici, nápadu, estetice. Tedy tomu, čemu ty se vysmíváš. No nic, ještě že lze natavit ignoraci ulepených a umatlaných členů. ( jak to trefně nazval kibi ) Jdu na to... Upraveno 10. listopadu 2008 uživatelem Cyber
mars65 Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 jak ti to jen rict...? uz jsem to psal driv - delame to pro radost a tvoje reci, bez toho, ze bys sam zkusil ukazat, co jsi dokazal, jsou jen bezcenne prudeni... a o tvoje nazory tu asi nikdo nestoji - ja tedy ne... asi nema cenu apelovat na tvoji slusnost nebo pokouset se s tebou domluvit... pro me diskutovani s tebou je ztrata casu a pripadam si pak takovy... lepkavy... co se tyka me, proste te budu ignorovat, pis si, co jen chces, pro me jsi a zustavas debilem. Přeci je to jen můj osobní názor. Asi jsem jediný, tudíž tě to v celém tomto objemu návštěvníků a chváličů asi nemusí vzrušovat. Já jsem k této problematice řekl asi vše a více se o tom už nemusím rozvádět. Budu jen čekat na další vaše pikantní témata.
Kalifx Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2008 ...a na druhé nepochopení problému vás ostatních... Jako jeden z untrmenšů (aka my ostatní) se tě jako íbrmenše ptám: co je "náš" problém?
mars65 Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2008 Nastuduj si co znamená arogance, evidentně v tom máš chaos, a bohužel nejen v tom. ( Diskutére promiň, ještě jednou se Ti omlouvám ). Výrazem hloupý/hloupé, bych spíše nazval Tvé domotivační a velmí přízemní příspěvky, kde odsuzuješ pokusy, kolikrát první, fotografů, kteří ve svém volném čase objevují techniku packshotů ( kterým ty, hlava pomazaná, s jazykem jedovatým, nadevše rozumíš ), a bez nároku na cokoli se o své výsledky a názory podělí s ostatními. Teprve až člověk pochopí základy, může růst dál. Tedy po pochopení technických zákonitostí, se může věnovat kompozici, nápadu, estetice. Tedy tomu, čemu ty se vysmíváš. No nic, ještě že lze natavit ignoraci ulepených a umatlaných členů. ( jak to trefně nazval kibi ) Jdu na to... Ano právě proto jsem si zvolil onu vsuvku v podobě slova "diják" Slovem packshot můžu označit třeba taky soubor snímků od nové PC hry.
mars65 Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2008 Jako jeden z untrmenšů (aka my ostatní) se tě jako íbrmenše ptám: co je "náš" problém? slepota
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se