INA Odesláno 15. října 2008 Nahlásit Odesláno 15. října 2008 Selectron od O&W (Ollech & Wajs) ~1975 Zlacene pouzdro o rozmeru 40mm (bez korunky) x 39mm, kalibr TD1393, Incabloc Zobrazeni hodin, minut a data Tyto hodinky ve stejnem designu vydavalo pod svoji znackou ruzna rada firem, predevsim Tenor-Dorly (vyrobce TD kalibru) a dale pak napr.: Technos, Waltham, Wittnauer ci dokonce Universal Geneve. Kelek Chromovane pouzdro 38mm ukryva automat s 25ti kameny (presny kalibr doplmin pozdeji) Zobrazeni hodin, minut a sekund. Mate take nejake? Doplnte...
Gilius Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 No super.....díky za fotky vintážních hodinek.....hlavně ten Kelek je skvělý....
Návštěvník Snow Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Jak jsem už jednou psal, zlatý šedesátý a sedmdesátý léta, to jsou pořádné kousky a ne jako dnes.
Gilius Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Snow napsal: Jak jsem už jednou psal, zlatý šedesátý a sedmdesátý léta, to jsou pořádné kousky a ne jako dnes. souhlas a ještě jednou souhlas....ještě bych přidal počátek let 80-tých.....v oblasti mého zájmu věk "zlatý".....
Klotzman Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 koblih69 napsal: Jasně že máme Ha - Koblihovo poklad - slint slint... Nosíš je někdy ?
koblih69 Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Klotzman napsal: Ha - Koblihovo poklad - slint slint... Nosíš je někdy ? Budeš se divit, ale jo a někdy si je bere i manželka ... Jinak třeba proklínaná Alpha má obdobný kousky za 40 USD... já je mám z nostalgie, proto taky mají všechny tah Kovotex Trenčín ...
Klotzman Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 koblih69 napsal: Budeš se divit, ale jo a někdy si je bere i manželka No to se teda vůbec nedivím, já bych je nosil určitě, jsou parádní. O půjčování manželce už by se ale dalo diskutovat, to by se mi ruce třásly ...
Franta Dobrota Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Zde si dovolím připomenout svůj nákupní inzerát, pokud by měl někdo nějaké takové staré a nepochybně ošklivé hodinky, které se ani nosit nedají, a chtěl by je vyměnit za pár barevných papírků, které by potom mohl využít při nákupu vánočních dárků, třeba hodinek, které se nosit dají... :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=5426
hufnor Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Na hodinky tohohle typu si uz chvili brousim zuby. Potrebuju casomiru, ktera by se mi stylove i barevne hodila k autu Mam vyhlidnuteho neco takoveho Lanco aby to pasovalo k tomu oranzovemu ze dvojcat Jako idealni bych videl tyto ridicske Amida Digitrend, ovsem v pripade, ze bych mel ty neskutecne hrisne penize, co za ne chteji.
Onisan Odesláno 17. října 2008 Nahlásit Odesláno 17. října 2008 koblih69 napsal: Jasně že máme Koblihu, to je parádička
kejklik Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Odesláno 22. října 2008 Selectron O&W (viz výše) se ve stavu NOS nechají sehnat za cca 100 - 130 Ł + poštovné
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se