Daffounek Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Posílají to ze Švýcarska ale i tak se clu a dph nevyhnete. Osobni zkušenost z jara letošního roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Jsem rád, že skončily zrovna u tebe. Ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Ještě jednou dík jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 8. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Krásná barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 DWISS idú bomby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Farer Markham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1985 Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 před 15 hodinami, Kex napsal: Farer Markham Tak ty jsou naprosto boží! Farer se mi v posledních letech fakt líbí...jen je dost neprávem mimo pozornost většiny lidí. Já mám tyhle Bradfieldy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 před 40 minutami, Jirka1985 napsal: Tak ty jsou naprosto boží! Farer se mi v posledních letech fakt líbí...jen je dost neprávem mimo pozornost většiny lidí. Já mám tyhle Bradfieldy: Jirko, to jsou peckovní pilotky! Hezký to máš. Souhlasím, že Farer je naprosto neprávem opomíjený brand. Přitom hodinky jsou skvělý. Kvalita je famózní, dobře se nosí (nedělají 44mm hovada), technicky swiss standard. Těžko říct proč jich tady není víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 toto si fieldy - hodinky urcene pre pozemne vojsko. pilotoky su trosku ine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 3. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Po delší době jsem zatoulal k Farerům na stránky a musím říct, že Eddington mě okouzlil - nevím jestli už je to starší model, který jsem do teď přehlížel, ale mám svrbění !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 (upraveno) před 2 hodinami, Roman-ZA napsal: toto si fieldy - hodinky urcene pre pozemne vojsko. pilotoky su trosku ine. Hádat se nechci, Romane, ale https://eur.farer.com/products/bradfield -- sám výrobce píše "Anti-Magnetic Pilot automatic watch with stepped ring white dial and Granolo leather strap." Ne všechny pilotky musejí být A-Muster oder B-Muster @Snekofon Podlehni! Upraveno 3. října 2023 uživatelem Kex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 to mi je jasne, hodinky RAF mali uplne ine dizajny. beriem s5, splietol ma ten nazov. kazdopadne paradne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Vrekace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Modrá je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machiavelli Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 Hamtun H2 Kraken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robik Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 V 3. 10. 2023 v 7:24, Jirka1985 napsal: Tak ty jsou naprosto boží! Farer se mi v posledních letech fakt líbí...jen je dost neprávem mimo pozornost většiny lidí. Já mám tyhle Bradfieldy: Pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se