Cynique Odesláno pondělí v 08:11 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:11 Batavi mě ba(ta)ví. Přežijte to vedro, přátelé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
kat. g. Odesláno úterý v 15:10 Nahlásit Odesláno úterý v 15:10 Já se dočkala ... Jsou krásné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
FantasticFabio Odesláno úterý v 20:29 Nahlásit Odesláno úterý v 20:29 před 5 hodinami, kat. g. napsal: Já se dočkala ... Jsou krásné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super ! Neobvyklé a to je móóóóc dobře !
Roman-ZA Odesláno úterý v 20:37 Nahlásit Odesláno úterý v 20:37 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Cynique Odesláno čtvrtek v 12:05 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:05 Tohle mě uklidňuje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Radek124 Odesláno čtvrtek v 12:38 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:38 @Cynique Je to v reálu něco jako měňavka, připomínající kaleidoskop?
Cynique Odesláno čtvrtek v 16:40 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:40 před 4 hodinami, Radek124 napsal: @Cynique Je to v reálu něco jako měňavka, připomínající kaleidoskop? Trochu. Podle toho, jak natočíš ruku, tak na tebe pokaždé "blikne" jiná šupina
Cynique Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami Skoro to vypadá, že sem přispívám hlavně já No nic, popojedem Jedny kickstarterový Boderry, který měly zářit pomalu i ve dne díky tritiovým trubicím. Moc nezáří, ale jinak jsou to celkem pracanti. V titanu, se strojkem z plechovky od tuňáka, ale jinak s překvapivě dobrým zpracováním a přesným chodem. Do lesa nebo na takové to pomalé letní žvýkání ujdou. 1
Pavel87 Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami před 4 hodinami, Cynique napsal: Skoro to vypadá, že sem přispívám hlavně já No nic, popojedem Jedny kickstarterový Boderry, který měly zářit pomalu i ve dne díky tritiovým trubicím. Moc nezáří, ale jinak jsou to celkem pracanti. V titanu, se strojkem z plechovky od tuňáka, ale jinak s překvapivě dobrým zpracováním a přesným chodem. Do lesa nebo na takové to pomalé letní žvýkání ujdou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkný, taky bych přispíval. Ale kde vzít nějaký zajímavý kukačky za pár kaček, za který bych se nemusel stydět?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se