Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 5 hodinami, kat. g. napsal:

Já se dočkala 🥳 ... Jsou krásné.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Super ! Neobvyklé a to je móóóóc dobře ! 👍

Odesláno
před 4 hodinami, Radek124 napsal:

@Cynique Je to v reálu něco jako měňavka, připomínající kaleidoskop? :rolleyes:

Trochu. Podle toho, jak natočíš ruku, tak na tebe pokaždé "blikne" jiná šupina 🙂 

Odesláno

Skoro to vypadá, že sem přispívám hlavně já 😊 No nic, popojedem 🙂 

Jedny kickstarterový Boderry, který měly zářit pomalu i ve dne díky tritiovým trubicím. Moc nezáří, ale jinak jsou to celkem pracanti. V titanu, se strojkem z plechovky od tuňáka, ale jinak s překvapivě dobrým zpracováním a přesným chodem. Do lesa nebo na takové to pomalé letní žvýkání ujdou. 

aW1nOi8vMjAyNi8wNi8yNi8yckgwbVZIRE1pNFBnVzdzSXZBcS81NWQ0MGMzNi1iNmM5LTRhNmItYmY5NC1mYTMyZjE5NWJkZTAuanBn.jpg

• Like 1
Odesláno
před 4 hodinami, Cynique napsal:

Skoro to vypadá, že sem přispívám hlavně já 😊 No nic, popojedem 🙂 

Jedny kickstarterový Boderry, který měly zářit pomalu i ve dne díky tritiovým trubicím. Moc nezáří, ale jinak jsou to celkem pracanti. V titanu, se strojkem z plechovky od tuňáka, ale jinak s překvapivě dobrým zpracováním a přesným chodem. Do lesa nebo na takové to pomalé letní žvýkání ujdou. 

Pěkný, taky bych přispíval. Ale kde vzít nějaký zajímavý kukačky za pár kaček, za který bych se nemusel stydět? 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...