Murphy97 Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 před 7 minutami, Radek Cigi napsal: Děkuju moc Murphy . To víš Bondovky se zlatýma rafikama jsem nesehnal a po trošce zlata toužil, tak je z toho nakonec úplně něco jiného . Ono se to tenkrát nějak samo vyřešilo - Bondovky jsem nesehnal, pak zemřel kamarád a byla varianta SOH s růžovým zlatem, tak jsem je okouknul naživo a bylo jasno! Ale pro mě připadala v úvahu jen tato varianta - chronograf a to zlato. A na meshi . V nejbližší době zkusím udělat pár fotek na slunci a dám je sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Tady se to rozjelo, Radku mimochodem máš moc pěkné fotky ještě hezčích hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 26. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 V 23. 3. 2022 v 21:37, Sphinxx napsal: Tady se to rozjelo, Radku mimochodem máš moc pěkné fotky ještě hezčích hodinek. Davide, děkuju moc. Fotky sice max průměr, ale hodinky se povedly. Taky jsem měl pro jejich nákup skvělého pomocníka, viď...?! V týdnu se ozvu SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se