Koniferka Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Seiko double krásná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Naše rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2010 To nemůžete ty hodinky před focením aspon nařídit všechny stejně? Detailík, ale je to děsně vidět. Jinak krása.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 To nemůžete ty hodinky před focením aspon nařídit všechny stejně? Detailík, ale je to děsně vidět. Jinak krása.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 Ještě tam jedno místo je ........ Stejně seřízeny nejsou záměrně ....a teď se dívám že je ta fotka i nějak rozmazaná, takže fotolabužníkům se omlouvám za kvalitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 Jak jsi secte spokojen s tema eco-drive chronama od Citizenu? Nechces udelat malou recenzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 Jak jsi secte spokojen s tema eco-drive chronama od Citizenu? Nechces udelat malou recenzi? Jsou to první hodinky, které jsem si kupoval asi 2 roky předtím, než jsem to tady (bohužel) objevil. Nejem sice žádný spisovatel, ale něco k nim dohromady do konce týdne dám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 Jsou to první hodinky, které jsem si kupoval asi 2 roky předtím, než jsem to tady (bohužel) objevil. Nejem sice žádný spisovatel, ale něco k nim dohromady do konce týdne dám . Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2010 Ach tie Fortis naaaaadhera...gratulujem ten AR je k sežrani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 Tak se tedy také přidám s naší rodinkou... .. nejvíc jsou ty Certiny Revelation !!! Fakt bomba ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 *-*-*BRATŘI V TRIKU*-*-* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2010 Rodinne foto 2 in 1... zdroj/source: www.rolexforums.com (member Kevan) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 Skalis: tak tohle je skotečně rodinné foto!!! Bezva fotka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 (upraveno) Došlo opět k nějakým drobným změnám a už jsem "skoro" spokojený, ještě doufám dojde časem na výměnu 1 ks a pak tady zapomenu heslo...... Upraveno 3. září 2010 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 tady je moje obludárium... kvalita je všeljaká, nějak jsem se stim kompaktem nemohl domluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 Dneska večer byla valná hromada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 Dneska večer byla valná hromada Jestli z toho, jak tam na sobě leží, bude nějaký potomek, prosím o rezervaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 Jestli z toho, jak tam na sobě leží, bude nějaký potomek, prosím o rezervaci Teď jsem jako fotograf, až budu jako hodinář, něco z toho rožroubuju a pak zase sešroubuju a bude to tvoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Dneska večer byla valná hromada Co je to za ty pilotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se