H-B Odesláno 1. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 Ten tah bude standardne v nabidce ? Tim padem by mel pasovat i na model AVIATION, pozdro je asi stejne, ne ? Jinak ty Seika jsem mel na ruce a je to teda kus hodinek No v nabidce by byt mel, ale nevim kdy, mel byt uz v srpnu, mozna i driv, hrozne se to tahne... Na Aviation bude pasovat urcite, na WUS uz jsou nekde i obrazky, myslim. Ty Seika jsou fajn, kdyby to byly automaty se safirem, jsou moje i dal
Baker Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 (upraveno) na WUS uz jsou nekde i obrazky, myslim. Nemas nahodou link ? Edit: Uz jsem to nasel. Upraveno 1. listopadu 2008 uživatelem Baker
Karlos Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 (upraveno) U těch Débaufré Triton je svítící datumovka . To se mi líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. listopadu 2008 uživatelem Karlos
H-B Odesláno 1. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2008 U těch Débaufré Triton je svítící datumovka . To se mi líbí. Mě se ta fotka nezdá. Jednak nesvítí datum, ale je to jen luminiscenční kroužek barvy okolo díry na datum a druhak fakt nevím, jestli to bude svítit tak, abys přečetl datum... A navíc, potřeba číst datum... no nevim No, ale to špekuluju nad fotkou . Faktem je, že tohle je novej model Tritonu, má stejný stěžejky jako LeMans/Aviation, tj. s imbusem na konci. A upravenej číselník, viz. právě třeba ten kruh okolo data.
cody Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2008 Jestli jsem to pochopil dobre, tak Triton se sviticim bodem na lunete a neosvetlenou datumovkou je ten starsi. A ten s nesvitici sipkou na lunete a nasvetlenym datumem je novejsi model? Me se libi mnohem vic tedy ten starsi, na tech novych se mi ani ten tah moc nejevi. Sel bych do toho starsiho modelu na gume a dokoupil tah ktery je na prvnich fotkach co sem Jan postoval. Jsou to moc pekne hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se