Richard Eš Odesláno sobota v 13:00 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:00 před 20 hodinami, Campino napsal: Čerstvá slúsemosť z dnešného dňa. Prišiel mi mail od Bechyňe po 4 rokoch čo som sa u nich zapísal na OP, že tento obyčajný model je veľmi žiadaný, tento rok majú byť dodávky od Rolexu mierne obmedzené, tak ak mám záujem, zapíšu ma na oceľové DJ, najlepšie na oyster náramku a budú ma pravidelne informovaťak ma majú tak pravidelne informovať ako doteraz, tak ďakujem, nemám záujem Aj mne prišiel ten mail v úplne rovnakom znení 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno sobota v 13:08 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:08 (upraveno) Asi sa chlapec zobudil alebo že by nešiel kšeft, neverím Upraveno sobota v 13:09 uživatelem Campino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno sobota v 13:24 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:24 take dorazil. aspon vime, ze jsme na seznamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno sobota v 14:30 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:30 Prislo mi vcera to same ve stejnem zneni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno sobota v 15:34 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 15:34 Přišlo mi to rovněž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Addict Odesláno sobota v 16:48 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:48 A volali vam nebo jen prisel email? Ja jen, jak moc si mam domyslet, ze jsem dulezity, kdyz mi zkouseli volat (cizi cisla neberu, takze jsem to zjistil az podle cisla uvedeneho v emailu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno sobota v 17:14 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 17:14 před 26 minutami, Addict napsal: A volali vam nebo jen prisel email? Ja jen, jak moc si mam domyslet, ze jsem dulezity, kdyz mi zkouseli volat (cizi cisla neberu, takze jsem to zjistil az podle cisla uvedeneho v emailu). Přišel mail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza12 Odesláno úterý v 11:48 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 11:48 Všichni čekáte na OP nebo i jiné modely, ti, komuž přišel email? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno úterý v 15:24 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 15:24 Ja som zapísaný u HB na sub LV a žiaden mail neprišiel. Žiadne info nemajú a popravde si už ani nemyslím že budú niekedy dodané. Dopytoval som sa či by nákup iných “skladoviek” nepomohol v posunutí sa v poradovníku ale vraj nákupná história na to žiaden vplyv nemá takže nič iné ako čakať neostáva 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno úterý v 15:36 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 15:36 před 3 hodinami, honza12 napsal: Všichni čekáte na OP nebo i jiné modely, ti, komuž přišel email? Já čekal na OP, ale v odpovědi na mail jsem napsal, že zájem už nemám. Tento způsob prodeje se mi nelíbí. Naštěstí je spousta jiných hezkých hodinek 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno úterý v 16:05 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:05 Taky mi nedorazil zadny mail, ale je pravda, ze zatim cekam jen rok na Exp II. Takze je to mozna po delsi dobe az..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno úterý v 16:17 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:17 před 11 minutami, PavelH napsal: Taky mi nedorazil zadny mail, ale je pravda, ze zatim cekam jen rok na Exp II. Takze je to mozna po delsi dobe az..? On už je waiting list i na ten mail? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BudhaBudhovic Odesláno úterý v 17:01 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:01 před 42 minutami, Tomak napsal: On už je waiting list i na ten mail? jo, a musis byt uz na jinem waiting liste, aby te zapsali na tento...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno úterý v 17:28 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:28 Před hodinou, Tomak napsal: On už je waiting list i na ten mail? Pocitam, kdyz jsem ho nedostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza12 Odesláno úterý v 17:51 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:51 bude novej hashtag #gotthemail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami (upraveno) ad ta kritika na Bechyněho ... já mám pouze dobrou zkušenost, vždy osobní jednání při zápisu a i v době kdy byly Expy36 nové, tak jsem čekal necelýho půl roku, teď cca půl roku do včerejšího telefonátu na GMT Wayne ... Upraveno před 13 hodinami uživatelem Lukyn77 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami Taky. Bechyně super, Rolex butik vždycky divný, ale dlouho jsem tam nebyl. Carollinum multibrand naopak super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami Jestli to ode mě vyznělo jako kritika Bechyněho, tak to tak vyznít nemělo Měla to být kritika Rolexu. Co se týká jiných značek, mám s nimi zkušenosti dobré, na jednání si vůbec nemohu stěžovat. I když v pražském butiku Rolex mají ještě nějaké rezervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami Ja proti Bechyně tiež nič nemám, nikdy som tam fyzicky nebol, komunikoval som len telefonicky a e-mailom, takže keď sa mi ozvali po 4 rokoch, považoval som to skôr za omyl. Keďže som od Rlxu kúpil momentálne všetko čo som chcel od SK AD a nad 10k sa mi za hodinky dávať zatiaľ nechce ( ešte tak PP Aquanaut, ale tie mi za môjho života aj tak nikdo za retail nepredá), som spokojný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigmac Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami V 28. 2. 2025 v 17:47, Campino napsal: Čerstvá slúsemosť z dnešného dňa. Prišiel mi mail od Bechyňe po 4 rokoch čo som sa u nich zapísal na OP, že tento obyčajný model je veľmi žiadaný, tento rok majú byť dodávky od Rolexu mierne obmedzené, tak ak mám záujem, zapíšu ma na oceľové DJ, najlepšie na oyster náramku a budú ma pravidelne informovaťak ma majú tak pravidelne informovať ako doteraz, tak ďakujem, nemám záujem To same, na waiting listu od brezna 2021 a stejny email v patek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se