Návštěvník STRKKT Odesláno 4. října 2025 Nahlásit Odesláno 4. října 2025 (upraveno) Jsem zapsaný na 126000 a počítám s dodání za 6-12 měsíců a pokud by se štěstí výjimečně unavilo, tak o něco dříve. Ale dříve než na vánoce to nečekám. Drobnou historii u AD mám (2x Tudor). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. října 2025 uživatelem STRKKT
Murphy97 Odesláno 4. října 2025 Nahlásit Odesláno 4. října 2025 před 24 minutami, Vévoda napsal: ......Sea-Dweller - moje první Rolex, koupeny na sekundárním trhu před mnoha lety s notnou přirážkou, ačkoliv té doby ještě ok na dnešní poměry. Velice rychle jsem však zjistil, že to pouzdro je prostě nenositelné, ale nechával jsem si je, jelikož první jsou prostě první, že.... ..proc je pouzdro "nenositelne"?
Vévoda Odesláno 4. října 2025 Nahlásit Odesláno 4. října 2025 před 22 minutami, Murphy97 napsal: ..proc je pouzdro "nenositelne"? Ahoj, vyska pouzdra + celkova hmotnost bezmala ctvrt kila. Samozrejme je to “nenositelne” subjektivne pro mne, jiste s tim spousta lidi nema problem. Kazdopadne vice mi prekazela prave ta vyska, dost mi to omezovalo pohyb zapestim. 1
Murphy97 Odesláno 4. října 2025 Nahlásit Odesláno 4. října 2025 Před hodinou, Vévoda napsal: Ahoj, vyska pouzdra + celkova hmotnost bezmala ctvrt kila. Samozrejme je to “nenositelne” subjektivne pro mne, jiste s tim spousta lidi nema problem. Kazdopadne vice mi prekazela prave ta vyska, dost mi to omezovalo pohyb zapestim. dik, nosim SDDS
pepyczek Odesláno 24. října 2025 Nahlásit Odesláno 24. října 2025 Jsem zapsaný na černé OP 36 mm od letošního března u Bechyněho v Brně a doufám, že do konce roku mi zavolají.
Návštěvník STRKKT Odesláno 24. října 2025 Nahlásit Odesláno 24. října 2025 Držím palce. Já jsem tam zapsaný na modré Med Blue, ale do konce roku to moc nečekám. To spíš Explorer 36, ty čekám o něco dříve.
Campino Odesláno 24. října 2025 Nahlásit Odesláno 24. října 2025 Keď som na jar objednával OP 41, SK AD mi povedal 3 roky, tak neviem, uvidíme…
pepyczek Odesláno 24. října 2025 Nahlásit Odesláno 24. října 2025 Před hodinou, STRKKT napsal: Držím palce. Já jsem tam zapsaný na modré Med Blue, ale do konce roku to moc nečekám. To spíš Explorer 36, ty čekám o něco dříve. A kdy ses zapsal?
Návštěvník STRKKT Odesláno 24. října 2025 Nahlásit Odesláno 24. října 2025 Až na podzim, takže žádné velké očekávání nemám.
Vévoda Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 V 24. 10. 2025 v 17:53, pepyczek napsal: Jsem zapsaný na černé OP 36 mm od letošního března u Bechyněho v Brně a doufám, že do konce roku mi zavolají. Díky za reakci, třeba budeš mít štěstí. Mě kamarád z HB (nemají rolex), který mi domlouval schůzku na zapsání říkal, že OP 2-3 roky podle barvy cifru, ČR je malinký trh a tomu odpovídá alokace hodinek. Prý momentálně u nás v průměru na jedny hodinky jsou čtyři zájemci. Přímo AD už mi pak k odhadu dodání moc nechtěl říct, což na druhou stranu chápu, předpokládám ale, že pokud Campinovi na SK řekl AD 3 roky, bude to dost podobné u nás. 1
botswan Odesláno 29. října 2025 Nahlásit Odesláno 29. října 2025 Taky jsem se teď stavoval u HB a říkali, že na OP41 čekačka cca. 3 roky ... ani jsem se nezapisoval 1
Addict Odesláno 29. října 2025 Nahlásit Odesláno 29. října 2025 Cekam ted 21 mesicu na OP41. Zrovna minuly vikend jsem se byl pripomenout, ale ani predbezny termin jsem z nich nedostal :-/.
Richard Eš Odesláno 31. října 2025 Nahlásit Odesláno 31. října 2025 Všetky OP čo mám našťastie do roka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Vévoda Odesláno 31. října 2025 Nahlásit Odesláno 31. října 2025 před 1 minutou, Richard Eš napsal: Všetky OP čo mám našťastie do roka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj, ve kterých letech jsi kupoval? Za poslední roky se ty lhůty výrazně změnily.
Davis Odesláno 31. října 2025 Nahlásit Odesláno 31. října 2025 @Richard Eš To je Bomba. Neprepošleš mi číslo na kontaktnú osobu ? 1
Richard Eš Odesláno 31. října 2025 Nahlásit Odesláno 31. října 2025 před 2 hodinami, Vévoda napsal: Ahoj, ve kterých letech jsi kupoval? Za poslední roky se ty lhůty výrazně změnily. Za posledné 2 roky..
pepyczek Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna V 24. 10. 2025 v 17:53, pepyczek napsal: Jsem zapsaný na černé OP 36 mm od letošního března u Bechyněho v Brně a doufám, že do konce roku mi zavolají. Tak nezavolali :-). 4
kopl2005 Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Ahoj, nezkoušel někdo v poslední době jaká je čekačka na OP 36mm v té světle fialové (levandulové) nebo klasické zelené barvě? Moc díky
kopl2005 Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února V 31. 10. 2025 v 13:20, Richard Eš napsal: Všetky OP čo mám našťastie do roka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj, to jsou 36mm nebo 41mm? Díky
Campino Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února (upraveno) Včera som volal s AD, tak OP 41 by mali byť do roka, teraz čakám cca.9 mes., takže sumár necelé 2 roky, no uvidíme..ale teraz sa zapísať na čokoľvek čisto oceľové je pomaly zbytočné, napr. Gmt master v oceli (okrem pepsi) čakačka 5+ roka, pepsi samozrejme nekonečnoale zas v bicolore do 1/2 roka, no nekúp to… …a teraz sa zapísať na OP v akejkoľvek farbe znamená čakačku 3+ Upraveno 4. února uživatelem Campino
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se