Campino Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 52 minutami, Michall01 napsal: Nevím jak u velikosti 36, ale třeba se blýská při čekání na OP na lepší časy. Já se nedávno dočkal vysněných OP 41 po 8 měsících. Snad se podaří narozeniny stihnout . Snáď áno, musím veriť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pece78 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 18 hodinami, Michall01 napsal: Nevím jak u velikosti 36, ale třeba se blýská při čekání na OP na lepší časy. Já se nedávno dočkal vysněných OP 41 po 8 měsících. Snad se podaří narozeniny stihnout . Můžu se zeptat, která barva OP41 to byla, že jsi ji měl už za 8 měsíců? Čekám na modré OP41 už 13 měsíců a zatím nic (HB Brno) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michall01 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna V mém případě to byla rovněž modrá. Co mě napadá, že jsem byl předtím zapsaný na jiný model, který byl vyřazený z nabídky, možná to pak má vliv na délku čekání, ale to je jen má spekulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Hele vůbec nic o tom nevím, ale nejsou náhodou modré OP41 již "discontinued"? Ani u Bechyňů ani v Carollinu je nevidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna před 43 minutami, shewcza napsal: Hele vůbec nic o tom nevím, ale nejsou náhodou modré OP41 již "discontinued"? Ani u Bechyňů ani v Carollinu je nevidím... Na stránke Rolexu sú, takže sú stále v kolekcii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pece78 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna před 2 hodinami, Campino napsal: Na stránke Rolexu sú, takže sú stále v kolekcii No to doufám, že když jsou na stránkách Rolexu, tak že se jich někdy dočkám. Aby mi po měsících čekání řekli, že mám smůlu, ale už se na mě nedostalo, tak to by mě asi kleplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna před 3 hodinami, shewcza napsal: Hele vůbec nic o tom nevím, ale nejsou náhodou modré OP41 již "discontinued"? Ani u Bechyňů ani v Carollinu je nevidím... Normálně v konfigurátoru na stránkách Rolexu jsou. A není to zas tak dávno, co jsem se na ně nechal zapsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Jo na Rolexu jo, ale u CZ AD nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna před 5 minutami, shewcza napsal: Jo na Rolexu jo, ale u CZ AD nic. Tak podstatné sú stránky výrobcu. A pri OP sú modrá a čierna základné farby cferníka, čo sa predpokladám tak rýchlo nezmení, takže vyradenia z portfólia sa myslím netreba báť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna před 34 minutami, pece78 napsal: No to doufám, že když jsou na stránkách Rolexu, tak že se jich někdy dočkám. Aby mi po měsících čekání řekli, že mám smůlu, ale už se na mě nedostalo, tak to by mě asi kleplo Dúfaj, som na tom podobne, dúfam tiež Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Já aktuálně 14 měsíců, ale už mě to přešlo, tak dám kdyžtak vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michall01 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna (upraveno) Když jsem v minulosti řešil zápis na čekací listinu, tak mi taky bylo řečeno, že se mám primárně dívat na stránky Rolexu, tak věřím, že je tam správná informace a pořád jsou v nabídce. A jak se tu píše, je to zrovna vedle černé barva, kterou by snad mohli ponechat. Jsem se ještě díval do tištěného katalogu pro rok 2024 a tam jsem je nenašel, možná proto je pak nemá na stránkách ani Bechyně (případně další) . Upraveno 4. ledna uživatelem Michall01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna před 2 hodinami, pece78 napsal: No to doufám, že když jsou na stránkách Rolexu, tak že se jich někdy dočkám. Aby mi po měsících čekání řekli, že mám smůlu, ale už se na mě nedostalo, tak to by mě asi kleplo Mne se to stalo po 3 rokoch a som tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna před 2 hodinami, Davis napsal: Mne se to stalo po 3 rokoch a som tu Aj tak boli škaredé tie zelené. Ušetrili ťa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna před 11 minutami, barackpalenka napsal: Aj tak boli škaredé tie zelené. Ušetrili ťa Však nejaké zelené su na stránke stále, či to bola iná zelená? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna V 4. 1. 2024 v 18:41, Campino napsal: Však nejaké zelené su na stránke stále, či to bola iná zelená? Iné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna před 1 minutou, barackpalenka napsal: Iné Ešteže na zelenú nie som, ani na túto ani na inú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 18 hodinami, Campino napsal: Ešteže na zelenú nie som, ani na túto ani na inú Zelené sú monterky a nie hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 7 minutami, barackpalenka napsal: Zelené sú monterky a nie hodinky Zelená je aj tráva, ale neodbočujme od témy. Zelená farba je topka pre hodinky a basta. Ešteže má Rolex toľko farieb, každý si vyberie to svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna (upraveno) před 57 minutami, Davis napsal: Zelená je aj tráva, ale neodbočujme od témy. Zelená farba je topka pre hodinky a basta. Ešteže má Rolex toľko farieb, každý si vyberie to svoje Ale áno, proti gustu..mne sa napríklad zelená páči na mojich AirKing, je jej tam tak akurát Upraveno 6. ledna uživatelem Campino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se