Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

YPO: mas pravdu, koukal jsem na tvoje fotky a vedle obrazku tech modrorucickovych fliegeru jsem kliknul na obrazek v pravo a az ted koukam ze je to 7750 a na dynku je chronograf, proto ty hvezdy. Nevim jakto, ze jsem takhle divoce preklikl, ale procitam a prohlizim v leze na iphonu, tak asi proto. Musim to zvazit a necham se inspirovat tvoji galerii, ktera je celkem vycerpavajici :-)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Uvažuju o FORTIS 647-10-11-M, taky by mě zajímalo kde je pořídit co nejvýhodněji, ale mimo republiku se nechystám tak jedině přes net nebo nějaký obchod u nás. V KOSCOMU je mají za 32400,- a taky mě tam zaujala verze v titanu ale ta byla asi 47000,- :(

Odesláno

Tak už jsem to našel já bordelář... před vánocema mi došel z nestu katalog fortisu a byl tam leták, že nabízejí 20% slevu na tyto modely, tak kdyby toho chtěl někdo využít...

638.28.71.K

659.27.11.M

647.11.42.S

647.10.41.K

638.10.41.K i M

638.10.11.M i L

635.10.12.L i M

596.18.61.L

656.10.11.L i M

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Zdravím

Je normální, že na německé ebay se prodávají Flieger kolem 250 eur?

Proč mi to přijde podezřele málo? Máte s tímto druhem nákupu někdo zkušenost?

Prodejce působí prověřeně

Lupinus

Odesláno
  lupinus napsal:
Zdravím

Je normální, že na německé ebay se prodávají Flieger kolem 250 eur?

Proč mi to přijde podezřele málo? Máte s tímto druhem nákupu někdo zkušenost?

Prodejce působí prověřeně

Lupinus

To by mohl být fejk. Hoď sem odkaz! Podíváme se na to.

Odesláno
  lib napsal:
Prodej ukončen. Ale podle fotek mi připadaly v pořádku. Jeden ze starých modelů. že by nějaký výprodej?

byly tam od něj ještě jedny...huž jsou taky fuč...no nic, alespoň mám zase na co myslet:o)

Odesláno
  abbot napsal:
Proč výprodej vždyť nebyly nový :), já nevim jak Vy, ale já bych 500 euro za takový nošený hodinky nedal ...

Jenže ony byly za 250 a to mi přijde celkem zajímavá cena...no což, teď už je to stejně fuk:o)

Odesláno
  farářskej napsal:
Nejlevněji přímo u nich ve fabrice... a beztak tě vezmou i na exkurzi :)

Ahoj, jsem zde nováček s úmyslem koupit hodinky fortis. Mohu se zeptat, zda máš informaci z 1. max 2. ruky, o kolik levněji se průměrně dají fortisky koupit přímo u výrobce? díky

Odesláno
  sved002 napsal:
Zkus se podivat na tyto dva:

www.watchseller.com

www.collectorstime.com

jsou to dva velice uznavani internet prodejci, takze nemusis mit strach. Ja jsem kupoval od collectors time hodinky a vsechno probehlo bez sebemensich problemu.

Ahoj Svede, také uvažuji o koupi hodinek z CT. Mohu se zeptat, jakým způsobem jsi vyřešil clo a DPH? V případě, že toto nelze obejít, můžeš odhadnout o kolik se navýšila celková cena? díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...