Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
myslel jsem,že se dělal pouze v LED verzi.....a potom jsem našel i LCD...v té se mi líbí mnohem více.....co vám????

Já ti nevím. Když ony s tím LCDčkem vypadaj tak hrozně lacině... Dnešní "digitálky" od B, maj takový ty různý vychytávky, ciferníčky a navíc jsou v kombinaci s klasickými ručičkami. Takže alespoň navozujou dojem, že za ty prachy stojej. Jenže tohle jsou hodinky mojí mámy z poloviny osmdesátejch :). Ale je fakt, že nevím, jaké mají funkce...

Odesláno

Mně tam naopak ručky vůbec nechybí.....Navitimer obecně považuju za jeden z nejpřeplácanějších modelů velkého B......změť čehosi....ale tohle.....tohle je jiná,to se mi líbí. Zkusím zjistit,co všechno umí a kdyžtak napíšu.

Odesláno

Tak jsem se dopídil,že toho moc neumí.....čas,datum,světýlko a stopky 1/100 sec......nic moc. Jsou ale extrémně vzácné,bylo jich vyrobeno jen pár kousků.....mnohem méně,než třeba LED Navitimerů.......

Ať je to jak chce,líbí se mi....... :wub: Nějak zjišťuju,že má chronomagie přechází v další stadium...nejen ana/digi,ale už mne začínají brát i digi...... :huh:

Odesláno
Mně tam naopak ručky vůbec nechybí.....Navitimer obecně považuju za jeden z nejpřeplácanějších modelů velkého B......změť čehosi....

Souhlas, ale je fakt, ze jsem je mel v ruce 2x a pokazde asi minutu.

Hele tyhle nejsou tak hrozny, kdyz se mi fotka nacetla tak me vubec nenapadlo myslet na to jestli jsou hezke nebo osklive, ale hned me napadlo ze jsou moc zajimave.

Odesláno

Celkovo brajtle neboli nikdy moj salok kavy jedine co by som od nich mohol mat doma je Superocean Heritage. Pokial ide o LCD tak Airwolf je etalon krasy modernych ana-digy (aj ked znovu nie moj salok) ale toto je hnus velebonosti :)

Odesláno (upraveno)
:lol2: Jeste to tem klukum sikmookym rad! Jsem zvedavej jestli na tva slova brzo v Cine nedojde. Upraveno uživatelem cody
Odesláno
Tohle jsou Breitlingy? :thumbsup_anim: Tak to je otřes, by mě zajímalo kolik to stojí?

Jsou hodně raritní,Breitling jich vyrobil hodně málo....takže pokud se k nim vůbec dostaneš,tak to bude pořádnej ranec.

LED varianta se pohybuje okolo 3500-4000 dolarů(co jsem viděl),tohle bude horší..... ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...