Gilius Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Odesláno 25. října 2008 myslel jsem,že se dělal pouze v LED verzi.....a potom jsem našel i LCD...v té se mi líbí mnohem více.....co vám???? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj WUS forum.
Kalifx Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Odesláno 25. října 2008 myslel jsem,že se dělal pouze v LED verzi.....a potom jsem našel i LCD...v té se mi líbí mnohem více.....co vám???? Já ti nevím. Když ony s tím LCDčkem vypadaj tak hrozně lacině... Dnešní "digitálky" od B, maj takový ty různý vychytávky, ciferníčky a navíc jsou v kombinaci s klasickými ručičkami. Takže alespoň navozujou dojem, že za ty prachy stojej. Jenže tohle jsou hodinky mojí mámy z poloviny osmdesátejch . Ale je fakt, že nevím, jaké mají funkce...
spiderer Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Odesláno 25. října 2008 Chybi tam rucky a to tak ze zasadne, je to sice pekny retro, ale bez rucek to proste neni ono, aspon v dnesni dobe pro me
Gilius Odesláno 25. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2008 Mně tam naopak ručky vůbec nechybí.....Navitimer obecně považuju za jeden z nejpřeplácanějších modelů velkého B......změť čehosi....ale tohle.....tohle je jiná,to se mi líbí. Zkusím zjistit,co všechno umí a kdyžtak napíšu.
Dali Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Odesláno 25. října 2008 Logaritmické pravítko v kombinaci s digitálkami, je to dost hrůza.
B.F.G. Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Odesláno 25. října 2008 Navitimer není přeplácaný. To je jen tvůj pocit. :)Tenhle model je něco jako kombinace raketoplánu a galeony. Naprostý kýč.
Gilius Odesláno 25. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2008 Safra......vypadá to,že jsem asi sám,komu se to líbí.....
Gilius Odesláno 25. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2008 Tak jsem se dopídil,že toho moc neumí.....čas,datum,světýlko a stopky 1/100 sec......nic moc. Jsou ale extrémně vzácné,bylo jich vyrobeno jen pár kousků.....mnohem méně,než třeba LED Navitimerů....... Ať je to jak chce,líbí se mi....... Nějak zjišťuju,že má chronomagie přechází v další stadium...nejen ana/digi,ale už mne začínají brát i digi......
cody Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 Mně tam naopak ručky vůbec nechybí.....Navitimer obecně považuju za jeden z nejpřeplácanějších modelů velkého B......změť čehosi.... Souhlas, ale je fakt, ze jsem je mel v ruce 2x a pokazde asi minutu. Hele tyhle nejsou tak hrozny, kdyz se mi fotka nacetla tak me vubec nenapadlo myslet na to jestli jsou hezke nebo osklive, ale hned me napadlo ze jsou moc zajimave.
midloch Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 Logaritmické pravítko v kombinaci s digitálkami, je to dost hrůza. souhlas
Gilius Odesláno 26. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2008 souhlas Et tu,Brutus?????? :crying_anim02:
cali Odesláno 26. října 2008 Nahlásit Odesláno 26. října 2008 Celkovo brajtle neboli nikdy moj salok kavy jedine co by som od nich mohol mat doma je Superocean Heritage. Pokial ide o LCD tak Airwolf je etalon krasy modernych ana-digy (aj ked znovu nie moj salok) ale toto je hnus velebonosti
Gilius Odesláno 26. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2008 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
midloch Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Et tu,Brutus?????? :crying_anim02: ETA 7750 de Breitlingo modificato Brutus!!!!
B.F.G. Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Čéče, ty asi nebereš humus jako odpověď?
koblih69 Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Čéče, ty asi nebereš humus jako odpověď? Vypadá to jako když Číňanovi došly strojky a tak vyříznul vokýnko a začal tam ládovat digi...
cody Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Odesláno 29. října 2008 (upraveno) Jeste to tem klukum sikmookym rad! Jsem zvedavej jestli na tva slova brzo v Cine nedojde. Upraveno 29. října 2008 uživatelem cody
Dave Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Odesláno 29. října 2008 Tohle jsou Breitlingy? Tak to je otřes, by mě zajímalo kolik to stojí?
Gilius Odesláno 29. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2008 Tohle jsou Breitlingy? Tak to je otřes, by mě zajímalo kolik to stojí? Jsou hodně raritní,Breitling jich vyrobil hodně málo....takže pokud se k nim vůbec dostaneš,tak to bude pořádnej ranec. LED varianta se pohybuje okolo 3500-4000 dolarů(co jsem viděl),tohle bude horší.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se