šíma Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Odesláno 29. října 2008 (upraveno) Posílám pro inspiraci několik fotek uvedených aviatorů, které jsem před časem pořídil tady na fóru. Řemen je Di-Modell Chronissimo od Kubsona. Poljot24.de je nabízí za 185 EUR včetně poštovného. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. října 2008 uživatelem šíma
Návštěvník tolja Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Odesláno 29. října 2008 Posílám pro inspiraci několik fotek uvedených aviatorů, které jsem před časem pořídil tady na fóru. Řemen je Di-Modell Chronissimo od Kubsona. Poljot24.de je nabízí za 185 EUR včetně poštovného. Hodinky máš pěkný, ještě se prosím nauč zmenšovat fotky na přijatelnou velikost
lolohh Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Odesláno 29. října 2008 Hodinky máš pěkný, ještě se prosím nauč zmenšovat fotky na přijatelnou velikost Koleduješ si Mě onehdá šíma kvůli upozornění na velikost fotek nazval "pomocnou stráží VB"... Podobné ruské hodinky (Poljot Avia Classic II Fliegeruhr) byly mé první mechaniky. Dodnes trochu lituju, že jsem je prodal.
Scénic Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 Zdravím ve spolek; Poté co jsem byl nejprve dlouho jen "čtecím" členem, který se chtěl trochu zorientovat ve světě hodinek a najít odpověď na otázku, které jsou ty nej. Po dlouhé éře používání relativně běžných quarzek, jsem chtěl jít do světa mechanických strojků. Na začátek jsem si pořídil u Kampmanna zde diskutované Poljot Aviator 43. V pátek mi je Kampmann odeslal a dnes jsem se jich dočkal. Radost však byla jen krátká. Po vybalení mi nejprve odpadla spona na řemínku (asi špatně nasazená oska). Poté jsem však zjistil, že nejde vytáhnout korunka a tudíž ani nastavit čas a hodinky natáhnout. Protože jsou to moje první ruské hodinky, tak prosím o pomoc, zda nedělám něco špatně. A ještě jeden dotaz na klienty Kampmanna - je součástí dodávky i nějaký záruční list nebo certifikát od Poljotu a případně i návod? Já jsem tam nic takového neměl.
mischa Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 Ta korunka je šroubovací, tedy jí napřed musíš vyšroubovat proti směru hod. ručiček a pak jdou teprve natáhnout, popř seřídit. Tak se raduj dál
Scénic Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 Ta korunka je šroubovací, tedy jí napřed musíš vyšroubovat proti směru hod. ručiček a pak jdou teprve natáhnout, popř seřídit. Tak se raduj dál Díky moc. Už se raduji a naslouchám tikotu. Holt přechod z quarzu není jen tak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se