Gilius Odesláno 27. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 kurňa...také výhovorky........napínáš,čéče...napínáš...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 (upraveno) a je to. Rychlovka, ale musi vam to stacit, bo davam i odkazy, kde jsou mnohem lepsi fota + neco o nich Oba jsou prelozene z japonstiny do anglictiny: Nejdrive krabicky: DW-5600VTLS-1TJR Neco o nich zde: http://www.excite-webtl.jp/world/english/w...+%96%7C+%96%F3+ DW-5600VTIS-1TJR Neco o nich zde: http://www.excite-webtl.jp/world/english/w...+%96%7C+%96%F3+ Upraveno 27. května 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 pěkně...moc pěkně..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 Obzvlášť ty losty mi přijdou fajne. Mě by se taky na hodinkách líbil ten protektor, ale nikde jsem jej na gw-m5600 neviděl prodávat. Jen na verzi DW a ty prej na GW nepasují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 Mne se spis libi ti Inspirit. Ty protektory, zkus se podivat na tiktox (nebo jim napis, pry nemaji vse v nabidce), obcas jsou k videne na ebay a nekdy i na WUS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 Hledal jsem na googlu jedny G-Shocky a nasel jsem tenhle ontazek....a proste mi to nedalo ho sem nepostnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 Pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Mne se spis libi ti Inspirit. Ty protektory, zkus se podivat na tiktox (nebo jim napis, pry nemaji vse v nabidce), obcas jsou k videne na ebay a nekdy i na WUS. Na WUS jsem si teď aspoň zjistil part number protectoru (vypadají s ním opravu parádně ), tak se zkusím na tiktoxu poptat. Při hledání jsem mimochodem narazil na další stránku věnovanou G: http://geeshare.blogspot.com, netuším jak mi mohla dříve uniknout. Kdo neznáte, doporučuju si to projet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Jo ty protektory jsou super. Kdysi se mi i diky tomu libily jedny g-shocky, ale byly na tu dobu hrozne drahe. Na tiktoxu meli protektory i pro 6900. Ten blog je dobry, zapomnel jsem ho dat do faq, tak ho tam pridavam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Hezké limitky... Kdy už bude konečně G-Shock Chronomag LE? 5600 stejně potřebuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Hezké limitky... Kdy už bude konečně G-Shock Chronomag LE? 5600 stejně potřebuji... Ony maji byt nejake limitky G-Shock? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Ony maji byt nejake limitky G-Shock? http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=18473 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Jsem myslel, ze to uz uplne vysumelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 (upraveno) Poctivě jsem přečetl celé tohle vlákno, pak skočil na Sjorsovy stránky, ale všechno mi to přijde stejné. Sběratel ze mě nebude. Ale líbí se mi tyhle, ty bych chtěl. Jasně, tenhle kousek určitě neseženu, ale poradíte mi co nejvíce podobné? Žlutá barva podmínkou a vzhled co nejvíce podobný. Díky Upraveno 5. června 2009 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 (upraveno) co treba taky Gulfman, taky LE http://hypebeast.com/2009/05/casio-g-shock...rogman-gulfman/ (ty napravo?) - ale zatim jeste nejsou na trhu Jestli znas presne oznaceni tech na obrazku, tak ho sem napis... anebo tyto: tady jsou jedny trochu podobne na prodej http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ghlight=gulfman ted jsem nasel nejspis oznaceni tohoto modelu: DW-9700UL-9T Upraveno 5. června 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 ted jsem nasel nejspis oznaceni tohoto modelu: DW-9700UL-9T Děkuji za linky, hlavně ty nové zelené Frogmany jsou super. Kolik tak asi budou stát? Jojo, číslo těch Gulfmanů jsi našel správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 [quote name='nAscA' d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 Kolik tak asi budou stát? 33600 YENu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2009 Ahoj mám dw-8300 stargate a očekávám gulfmany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 Super, pak je vyfot a hod je sem. 8300 jsou dost pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se