Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Poctivě jsem přečetl celé tohle vlákno, pak skočil na Sjorsovy stránky, ale všechno mi to přijde stejné. Sběratel ze mě nebude.

Ale líbí se mi tyhle, ty bych chtěl. Jasně, tenhle kousek určitě neseženu, ale poradíte mi co nejvíce podobné?

Žlutá barva podmínkou a vzhled co nejvíce podobný.

Díky

Tak jsem je ted nahodou nasel http://cgi.ebay.com/CASIO-G-SHOCK-GULFMAN-...93%3A1|294%3A50 > Konecna cena bude nejspis neco pres $200.

• Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Taky se připojím,

já mám Casia G-shock G 7100, asi čtyři roky, naprostá spokojenost, kovové tělo, skleněné sklíčko, zapuštěné, takže nemá ani škrábanec, mají speciální lithiovou baterii s dlouhou životností (na hodinkách je 10 let, dávám jim tak 8),databanku, stopky, budík, světovej čas.

Používám je doma, na práci, sport, kolo, abych neničil původně Festiny, nyní automaty Orisy.

Mají gumovej pásek, kterej taky drží bez závad, nevykazuje žádný opotřebení, vyjma drobného oleštění.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Zatim mam jen tyhle G-Shock Casio G 510-6. Rok a pul jsem je docela fest pouzival....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

EDIT: Upravena velikost obrazku

Upraveno uživatelem New Milis
Odesláno

Zdar všichni digiťáci,

předkládám k posouzení můj první a také poslední digi přírůstek:

CASIO G-Shock G-9200R-4DR in Rescue Orange.WR 200m.

Než se to naučím ovládat, tak to bude chvíi trvat :sweatdrop:

Návod ne použití je zatím nejtlustší, co jsem kdy měl :suicide_anim:

Zatím jsem jenom zjitil, že to mimo jiné měří hloubku a výšku?

• po 2 týdnech...
Odesláno
G 7800B-1ER tak mam druhy G shocky :-)

Tak to budu muset pospíšit já ještě G-shocky nemám mám triple senzor cca z roku 1996 a slouží bezchybně ted toiužím po nějakých G radio+ solar :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Tak se musím pochlubit.

jak zaznělo již jinde dnes mi přišli G-9200R-4DR man in Rescue Orange "miro" od naviho, kterému nesedly.

Můj první dojem je úžasný, byl sem na ně natěšený pročetl a prohlédl o nich vše možne na WUS a na g-peopleland, ale na živo mě opravdu dostali, perfektní kvalita, skvěle sedí na ruce a jsou takové příjemné na dotek :thumbsup_anim:

No prostě láska na první pohled.

zde stažené foto které se mi líbí:

MIRORna_17.JPG

Až se s nimi více sžiji tak napíšu pár postřehů a doplním "živými fotkami"

Jedinou nevýhodou je, že mi G - éčka úplně učarovali a mám potřebu dalších :suicide_anim:

Toto jsou mé první a do této doby jsem casio považoval za obyč. hodinky, než sem si pročetl příslušná fóra a zamiloval se.

A to jsem na toto forum přišel původně zjistit něco o starých molnijích, které jsem dostal.

Nyní ještě začínám uvažovat o:

prostě bomba limitka - GW-200F-3JR

img56240892.gif

a pak něco decentnějšího ke košili, nebo do společnosti - GW-5525B-7JF

GW-5525B-7JF.jpg

Akorát nevím kdy na ně ušetřím a zdali je seženu.

Tom

Upraveno uživatelem tomsoyer
Odesláno

Kibi krasne fotky (jako vzdy) :guitar:

tomsoyer: vitej na foru a v klubu G :) Koupil sis nadherne hodinky. Gratuluji. Ty bile gecka GW-5525B-7JF mam, hodne spatne se shaneji, ale stoji za to. Paradni design, negativni display + cerna tlacitka.

Zeleny Frogman budou moje dalsi G ;) Az ke zacnu shanet, tak ti pisnu, kde jsou nejlevnejsi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...