tomsoyer Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 tomsoyer: vitej na foru a v klubu G Koupil sis nadherne hodinky. Gratuluji. Ty bile gecka GW-5525B-7JF mam, hodne spatne se shaneji, ale stoji za to. Paradni design, negativni display + cerna tlacitka. Zeleny Frogman budou moje dalsi G Az ke zacnu shanet, tak ti pisnu, kde jsou nejlevnejsi. Děkuji za přivítání. Koukal jsem, že je máš ty bílé - pokud by jsi měl tip kde je sehnat budu za něj rád. celkově tvoje sbírka stojí za to Ty frogmany zelený uvažuji do 3tice určitě si snimi na mě vzpomeň teď jsou nějaké na ebay kolem 475 USD ale teď na ně nemám :-(
nAscA Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 (upraveno) $475 je zbytecne moc. Urcite se objevi i levnejsi. Chce to chvili pockat a neukvapit se. Taky zalezi, jestli se objevi na americkem trhu, tam bude cena urcite nizsi nez u tech urcenych pro japonsky trh. Ty bile... jsem dostal darem od moji ex z Nemecka. Nahodou se jedny objvevily na tamnim ebay a moc jsem je chtel... a zrovna byly Vanoce.... Cena kolem $250. Bohuzel se uz nevyrabeji a bylo jich dost malo kusu. Jestli je nekde objevim, dam vedet... Upraveno 2. července 2009 uživatelem nAscA
tomsoyer Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 $475 je zbytecne moc. Urcite se objevi i levnejsi. Chce to chvili pockat a neukvapit se. Taky zalezi, jestli se objevi na americkem trhu, tam bude cena urcite nizsi nez u tech urcenych pro japonsky trh. Ty bile... jsem dostal darem od moji ex z Nemecka. Nahodou se jedny objvevily na tamnim ebay a moc jsem je chtel... a zrovna byly Vanoce.... Cena kolem $250. Bohuzel se uz nevyrabeji a bylo jich dost malo kusu. Jestli je nekde objevim, dam vedet... Díky budu rád Že mě se vždy líbí to co už se skoro nedá sehnat
lub Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 ahoj, znáte tuhle prodejnu? mají skutečně obrovský výběr a připadá mi, že za super ceny, jen namátkou: http://www.superchrono.com/index.php?main_...20a&page=14 co na to říkáte?
nAscA Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 ahoj, prodejnu znam, ale vzdycky se mi to tam zdalo dost drahe.... o jake hodinky konkretne mas zajem? (hodne jich je tam vyprodano)
lub Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 ahoj, prodejnu znam, ale vzdycky se mi to tam zdalo dost drahe.... o jake hodinky konkretne mas zajem? (hodne jich je tam vyprodano) tak konkrétně třeba tyhle ef stosedmnáctky :-) se mi líběj: http://www.superchrono.com/index.php?main_...836qcp2vu1a2gm4 nebo tyto risemany: http://www.superchrono.com/index.php?main_...roducts_id=2383 hlavně mě překvapil ten výběr barevných variant, ale jak píšeš, hodně jich nemají.
Dantechno Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 skoda, ze nejsou solarni a radiovy... po tech touzim... To ja bych taky bral na zkousku F117 all black s invertnim displejem , solar/radio ..... Pro me to jsou totiz nejdivnejsi gecka..
Gilius Odesláno 5. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2009 skoda, ze nejsou solarni a radiovy... po tech touzim... neser...však už je máš,ne?????
Dantechno Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Mlada by mela letet v zari do statu , tak asi priveze nejake darecky :-) Musim si to dobre promyslet a vybrat.....
Gilius Odesláno 5. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2009 ale pozor....Radio z USA povětšinou v Evropě nefunguje.......
Dantechno Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 ale pozor....Radio z USA povětšinou v Evropě nefunguje....... Vim , musim mit minimalne Multiband 5 nemylim-li se.....?
Dantechno Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Tak takhle si představuju moje další G-Shocky.. Jen mě odrazuje cena - 200 dolarů oproti 100 což je cena za běžnou barevnou kombinaci GW-M5600BC-1JF Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nAscA Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Neni to jen o barve, ale na techto je tah, kdezto ty za tech $100 maji nejspis obyc. remen.
Dantechno Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Neni to jen o barve, ale na techto je tah, kdezto ty za tech $100 maji nejspis obyc. remen. Tak toho jsem si vubec nevsiml !!! Diky
grakij Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 (upraveno) na TIKTOXu maji s tahem ale neinverzni displej GW-M5600-1E/BC za 95 GBP je tam i jiny rozdil krom toho displeje a toho ze ty s inverznim (resp. ty postovane vyse) jsou pro japonsky trh? Upraveno 7. července 2009 uživatelem grakij
Dantechno Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 na TIKTOXu maji s tahem ale neinverzni displej GW-M5600-1E/BC za 95 GBP je tam i jiny rozdil krom toho displeje a toho ze ty s inverznim (resp. ty postovane vyse) jsou pro japonsky trh? Podle me ne, ale me tam chybi ten inverz , ten se mi moc libi.....
xbenny Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 na TIKTOXu maji s tahem ale neinverzni displej GW-M5600-1E/BC za 95 GBP je tam i jiny rozdil krom toho displeje a toho ze ty s inverznim (resp. ty postovane vyse) jsou pro japonsky trh? Ty GW-M5600BC se mi moc libi. Solar, atomic, pekny tah. Jen me odrazoval ten inverzni displej - nevypada moc citelne. Takze ti timto pekne dekuju za odkaz na Tiktox - asi budu potrebovat nejaky digitalky...
grakij Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Odesláno 7. července 2009 Ty GW-M5600BC se mi moc libi. Solar, atomic, pekny tah. Jen me odrazoval ten inverzni displej - nevypada moc citelne. Takze ti timto pekne dekuju za odkaz na Tiktox - asi budu potrebovat nejaky digitalky... Jestli tě to uklidní jsem na tom totožně - ty stejné problémy Ale ještě nejsem uplně rozhodnut... Část dneška jsem nebyl rozhodnut pro solarní, ale zlomilo se to Mé požadavky jsou: solar - Full auto EL light (jenom v šeru a tmě) - radiocontrolled Líbí se mi 5600 - prostě klasika navíc ten tah, Mudmany ale ve verzi solar mě moc neoslovují, po místní recenzi i Risemany a aby toho nebylo málo oranžové Gulfmany nejsou taky k zahozeni, je to těžké
Gilius Odesláno 8. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2009 hehe....když jsem tu digitálky rozjížděl,dost lidí mi nadávalo......a jak se to tu najednou začíná rojit příznivci G-ček.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se