Přejít na obsah

Kdo tu má nějaké G-Shocky a jaké???

Gilius

Doporučené příspěvky

jsem se trochu ponořil do světa G-Shocků a nestačím se divit.....je jich spousta,vyrábí se i cenné limitované edice......komunita okolo nich je velmi početná......

No to si piš! :) G-Shocky jsou však u nás tak trochu popelkou a české zastoupení, zdá se, nemá snahu na tom něco změnit. Letos například Casio dělalo "velké oslavy" 25. výročí G-Shocků, ale u nás jsi se to teda nedozvěděl.

Když už jsme u těch limitek, zase se musím vnutit s těma svejma bělobama :) Jsou z edice právě k výše zmíněnému výročí. Nejsou nějak číslované, zas až tak limitované nebyly ;), ale na dýnku mají speciální výroční logo. Vlevo normální dýnko, vpravo limitované.

post-386-1225712980.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky s oblibou pročítám na WUS sekci G-shock a je super vidět tu G-komunitu :)

Ovlivněn tímto čtením jsem si řekl, že budu nosit své G celý den...jenže pak jsem se v práci cítil jako blb s G-Shocky ke košili a kravatě :withstupid:

...tak si je krom outdoor aktivit beru aspoň do postele B)

Odkaz ke komentáři

QUOTE(David_B @ 3.11.2008 - 16:04) 204810[/snapback]

Ovlivněn tímto čtením jsem si řekl, že budu nosit své G celý den...jenže pak jsem se v práci cítil jako blb s G-Shocky ke košili a kravatě :withstupid:

přesně ....to je balzámek....G-čka nemám,zatím.....třeba budou....... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

QUOTE(David_B @ 3.11.2008 - 16:04) 204810[/snapback]

Já když začínal s Casiama tak jsem měl jen jedny hodinky a ty jsem nosil pořád a všude.Zažily semnou školu,taneční i první práce. Abyly to G SHOCK DW 5700 modul 901! mám je doteď. Výrobcem udávaná životnost baterie je 7 let. Jdou doteď a to jsem je dostal k vánocům 92! Tehdy stály 1610,- kčs účet a manuál mám dodnes. Jsou to moje "nejzasloužilejší".

Odkaz ke komentáři

Giliusi ještě jsem vyštrachal tyhle - podle mě jim je tak 12 let - baterie původní - paměť na 30 !!!! telefonních čísel :)

Ale to nejsou G-Shocky což je zásadní nedostatek :) Jinak hodinky Casio s databankou byl před moha lety můj životní sen. Měl jsem v katalogu Neckermann vyhlídnuté Casio DB-500. Stránka v katalogu s těmito hodinkami byla značně ohmataná a snad i poslintaná :)

Odkaz ke komentáři

Giliusi ještě jsem vyštrachal tyhle - podle mě jim je tak 12 let - baterie původní - paměť na 30 !!!! telefonních čísel :)

jsou super,máš je v hodně pěkném stavu...ale,jak tu padlo,nejsou to G......s pamětí na čísla mám ana/digi Casia.....

díky za fotku. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Prodej Paneraie, kup si místo nich kýbl různej G-Shocků a pak je sem můžeš postovat :) Sklidíš u nás uznání a to přeci za to stojí! :)

už na tom pracuju - večer si pro jedny swiss šoky jedu :)

Odkaz ke komentáři

Ale Géčka se stejnym strojkem existují a dokonce v titanu:

post-673-1225835057.jpg

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři

Zdravim priznivce G-shocks v CR.. par jich taky mam, snad se mi podari postnout nejaka fota.

Here we go.

Jinak zdravim Giliuse a jsem rad, ze tu dostaly konecne prostor i priznivci DIGI.

post-4402-1226267610.jpg

post-4402-1226267635.jpg

post-4402-1226267648.jpg

post-4402-1226267660.jpg

post-4402-1226267672.jpg

post-4402-1226267705.jpg

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...