Gilius Odesláno 10. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2008 Diky (casem urcite pujdu i do nejakych starsich, napr. tech Primek, jak jsme si psali na WUS). Na nektere jsem obzvlast pysny , tezko se shaneli. No jasně...vintage jsou vintage...... Klidně se rozepiš.....o těch těžko dosažitelných,nebo jinak zajímavých.......čím víc informací,tím lépe A fotky taky......jsou vítány..... Sbírku máš vážně krásnou!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 Já mohu přidat třeba tyto DW-5200, modul 240, z roku 1984, jedny z prvních G-Shocků vůbec (modul 240 byl i v prvních G-Shockách DW-5000). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Moc pekny vintage kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentin Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Zdravim priznivce G-shocks v CR.. par jich taky mam, snad se mi podari postnout nejaka fota. Here we go. Jinak zdravim Giliuse a jsem rad, ze tu dostaly konecne prostor i priznivci DIGI. Tak tomu se říká pár?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 No, to jeste nic neni.... dnes jsem koupil 2 vzacnejsi kousky, takze mam 3 na ceste z Hong Kongu A hlavne pri srovnani s napr. Sjorsem (moderator WUS sekce G-shock - mam pres 500 kousku..) ale i jinymi to jeste tak moc neni... Skoda jen, ze to stoji tolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 GIliusi tak jsem si chtěl koupit tohle, ale trochu mě zabrzdila cena (3200eur) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 No...tak to je docela soda...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 co je to presne za typ? MRG 8000? Kdyz tak napis Seiya Kobayashimu na http://kseiya.zoovy.com/, urcite se daji sehnat i levneji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 je to MTG 8000 - limitovaná edice 200ks (zlaté doplňky) - myslím,že je nepotřebuji ani zadarmo i když se mi modely MTG docela líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 Tak ty budou tezko sehnatelne, leda tak na japonskych aukcich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Zajímavý typ jsou tyto G-2000, modul 2161. Nenašel jsem je v žádném katalogu ani prospektu, výrobu bych odhadl na rok cca 2000. Mají tělo pláště ocelové se šroubovacím víčkem jako nejstarší typy G-Shocků z poloviny 80. let. To už se moc často u dnešních G-Shocků nevidí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 (upraveno) Zajímavý typ jsou tyto G-2000, modul 2161. Nenašel jsem je v žádném katalogu ani prospektu, výrobu bych odhadl na rok cca 2000. Mají tělo pláště ocelové se šroubovacím víčkem jako nejstarší typy G-Shocků z poloviny 80. let. To už se moc často u dnešních G-Shocků nevidí.. Tady taky neni datum vyroby: http://www.g-peopleland.com/g2000.htm EDIT: ale tady je, mas pravdu, jsou z roku 2000 - product-search.casio.jp Upraveno 18. listopadu 2008 uživatelem afrikab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 I zarytý odpůrce digitálu může mít své G-Shocky. Casio DW002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 parádní stroje.....díky za fotky....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Nove stranky http://www.gshock.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Nove stranky http://www.gshock.com/ No vida, dík za info. Nový stránky mě sice přijdou horší než ty starší, ale tenhle novej kousek je fakt libovej. Casio G-7800: Na WUS někdo zmiňuje, že tenhle model bude v pěti barvách. Tady tedy ještě bílá: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Tak hlavne jsou rychlejsi ty stranky. Tak ty cerne s reverznim displayem nevypadaji na obrazku spatne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2008 Moje nove 2 kousky: G-SHOCK DW-6900 JP BASKETBALL LEAGUE LTd G-SHOCK Frogman GW-200GM-9DR Gold Defender Vice foto na WUS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2008 Moje nove 2 kousky: Vice foto na WUS. super kousky....díky za podělení se o fotky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 Tak mám další přírustek ke svým Géčkám: DW 5900 modul 914 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se