Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěli jsme s ženskou stejný hodinky, takže než se dopracujem k PAMům, vydali jsme se touto cestou, ať máme co nosit k vodě a na výlety. Jsem překvapen, jak jsou ty hodinky lehké a celkově vůbec takové primovní :) Naše první digitálky. Ještě máme nařízený špatný čas, pošťák nám je dovezl před malou chvilkou...

Odesláno

Nasca: To asi ne, já si vybíral moc nepoužitou... :D Nicméně hodinky jsou teda o dost menší, než působí z fotek, ale to ničemu nevadí, protože stejně máme oba celkem malá zápěstí, tak to aspoň nijak netrčí. Na tu bílou barvu jsem sám zvědav, tady jsem se toho o ní moc dobrého nedočet, na druhou stranu recenze na Watchshop.com, odkud jsem objednával, tak oba ty modely dost chválily, tak holt uvidíme. Jinak u nás rozhodně moc těžký život mít nebudou...

Odesláno (upraveno)

Byla pouzita tak akorat :D

No s tou bilou, mam na to jede figl, nikomu to nerikej :D Hodil jsem to do sava a ze zlute byla opet bila ;)

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno

Nasca: To asi ne, já si vybíral moc nepoužitou... :D Nicméně hodinky jsou teda o dost menší, než působí z fotek, ale to ničemu nevadí, protože stejně máme oba celkem malá zápěstí, tak to aspoň nijak netrčí. Na tu bílou barvu jsem sám zvědav, tady jsem se toho o ní moc dobrého nedočet, na druhou stranu recenze na Watchshop.com, odkud jsem objednával, tak oba ty modely dost chválily, tak holt uvidíme. Jinak u nás rozhodně moc těžký život mít nebudou...

Mam uplne ty stejny, noseny uz 2 mesice , nesetrim je , a bila je porad bila, a ani se neosoupala, obcas je umeju mydlem pri myti rukou, pohoda, zadnej strach, jsou to prece G-ecka :-)
Odesláno

Tak jsem dostal svoje druhé hodinky v životě (nikdy jsem nenosil hodinky, jen jednu dobu Prim Sport II po dědovi)

Možná jsem ale špatně zvolil barvu, protože už na některých místech jsou špinavé a nejde to ničím vyčistit.

Kromě toho, že ukazují fáze Měsíce a přiliv a odliv, jsem zatím na žádnou zvláštní funkci nepřišel, mají vůbec nějakou? :D

tady jsou fotky

Posted Image

Posted Image

Odesláno

Sarid: Přesně tak, barvu budeš proklínat jestli je chceš udržet bílé, ale hodinky jako takové jsi zvolil jedny z nej géček. Nemáš foto na ruce?

Odesláno

Henatko: Jak jsou na tom s čitelností tyhle fialovočerné 5600? Prohlížel jsem si je jenom v obchodě a tam ze všech stran pálí zářivky, takže to šlo vidět výborně, ale myslím třeba ve stínu přes den atd.

Odesláno

škoda, že ty G7900 nemaj místo grafu přílivu spíš čas východu/západu slunce, jako to mají některý protreky. fáze měsíce jsou naopak fajn. už víckrát jsem o nich uvažoval, ale odrazuje mě to množství funkcí - než se člověk promačká třeba na budík..

Odesláno (upraveno)

Mám tyhle DW-8400. Jsou někdy z roku 2000 a asi po pěti letech každodenního nošení se mi takhle rozpadlo pouzdro. Nevím proč, co jsem jim provedl, ale takhle dopadly. Nejdou jen proto, že jim došla baterka. Měl jsem je MOC rád :-(

Ta poslední fotka - tak vypadaly jako nové :-(

post-20100-000427600 1338481650.jpg

post-20100-028833500 1338481658.jpg

post-20100-076245300 1338482550.jpg

Upraveno uživatelem YYBob
Odesláno

post-7078-006561100 1338485563.jpg

Mám je asi 10 dní. Moje nová géčka GW3500B-1A. Zatím spokojenost. Radio,solar a spousta dalších typických vychytávek. Čitelnost dobrá i vnoci. Na Casia poměrně dobrá lumi. I dioda osvětlí ciferník dostatečně. Jen displej si za tmy nepřečtete. Časem možná napíšu víc a přidám i fotky.

Odesláno (upraveno)

Ptal jsem se v hodinářství a řekli mi za opravu cenu 2500,- ..nové stály 3500.,-. S ebayi nemám zkušenost.

Edit: Šetřím koruny a pokukuju po Risemanech nebo Suunto X-lander Military :-)

Upraveno uživatelem YYBob
Odesláno

Tím jsem chtěl říct, že možnost "oživení" tu je, pokud se k nim váže citové pouto. Jasné, že je to často finanční nesmysl,ale ty city...

Znám to sám, nová hračka je nová hračka. Risemany mám rád, ale utlačítkuješ se xmrti. Než nastavíš např. budík, budeš muset projet mnoho módů, děsná otrava,proto šly pryč. Taky teploměr a barometr jsou pro každodenní využití k ničemu. Fakt jenom na tůry a tak.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...