Bull is Bull Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Odesláno 10. června 2012 V 10. 6. 2012 v 10:07, 'ggrand' napsal: Hodinky fajne, spona Pravda,pravda a este dodam pivo fajne,ale ten vajglovnik Tiez ich odfot na ruke
Gilius Odesláno 10. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2012 Jak tak koukám na ty "hnusy hranatý" ( ), tak mi došlo, že jeden model 5600 bych taky snesl. Pythony blue camo......
Gilius Odesláno 17. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Klasika...parádní Risemany. Enjoy
Bull is Bull Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 (upraveno) Na Ryseman mam vlastnu zlu spomienku(asi blby kus),ale fotecka je paradnicka! :notworthy: Upraveno 17. června 2012 uživatelem Bull is Bull
misoo Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 V 10. 6. 2012 v 8:13, 'Lukas Havran' napsal: ma nova akvizice, lehce customizovana aaaa bily bratr...
ggrand Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Rudykopalsson: Velmi rozumná volba, měl jsem jak tyto černé, tak klasiku červenočernou.
Rudykopalsson Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 V 3. 7. 2012 v 19:44, 'ggrand' napsal: Rudykopalsson: Velmi rozumná volba, měl jsem jak tyto černé, tak klasiku červenočernou. díky, já původně vůbec o digitálkách, potažmo Géčkách vůbec neuvažoval, potom co jsem měl putovní Géčka, změnil jsem názor:-)
ggrand Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Rudykopalsson: No, tak to jsi vybral fakt dobře, protože Mudmany mají snad nejhorší tlačítka na planetě(zvlášt ty MS černé modely) a ty sis pořídil géčka se snad nejlepšíma tlačítkama(no dobře G7900 jsou na tom ještě líp).
Návštěvník beeep Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Ahoj,jsem tu novej a mam tyhle , David
Rudykopalsson Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 V 3. 7. 2012 v 20:13, 'ggrand' napsal: Rudykopalsson: No, tak to jsi vybral fakt dobře, protože Mudmany mají snad nejhorší tlačítka na planetě(zvlášt ty MS černé modely) a ty sis pořídil géčka se snad nejlepšíma tlačítkama(no dobře G7900 jsou na tom ještě líp). asi štěstí začátečníka... chtěl jsem něco velkýho, černýho, takže zase tak moc možností nebylo... ale je pravda, že tlačítka u Mudmanů byly šílený...
mindy Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 zdravim nema niekto tento model?? GWX8900B-7 ...aka je citatelnost toho displeja a celkova spokojnost..
Návštěvník Kamil Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Jak jsem mohl existovat bez G-Shocků?
long Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 No nedá mi to se nezeptat zda jsou mé nové GD- 200 v pohodě vzhledem k tomu, že je na dýnku CHINA, což jsem teď zjistil má naštěstí dost těchto modelů i na Google.Přesto prosím uklidněte mě místní lumeni přes digošky, že i mé Géčka číslo 4 jsou v pohodě. Kupovány byly v Singapooru na letišti, ale ne mnou ( mám je z druhé ruky) p.s Kamile nekecej, že nechodíš na depilaci těch rukou:smile_anim: (TVÉ nové hodinky jsou samozřjmě fajné) p.s Sorry za mé fotky , je už skoro úplná tma a není prostě světlo
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Tak už mám doma nové G-shocky - GLX-5600. Trvalo mi skoro celý odpoledne, než jsem dokázal nastavit ten tide graf - už jsem pomýšlel na to, že jestli to bude ukazovat jen blbosti, tak půjdou pryč, ale nakonec se mi to konečně podařilo a graf ukazuje při porovnání s internetem celkem přesně. Ostatní funkce se mi taky zamlouvají, neměl jsem nic, co by mělo stopky s autostartem a odpočítávání s progress beeperem. Ta lesklá barva mi připadá nakonec jako taková příjemná změna, nebije to nijak do očí a vypadá to prostě jako sytější černá..číslice jsou docela velké a hodně kontrastní, což je dobře. Myslím, že i když mám silnější ruku a tohle jsou jedny z těch menších G-shocků, tak i přesto mi sednou (i když délka pásku jen tak tak)..takže nakonec spokojenost a klidně bych je doporučil
misoo Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 (upraveno) pekne, tiez som sa trochu bal velkosti, ale vdaka masivnejsiemu prepojeniu puzdra s remenom posobia vacsie, rad ich vezmem na ruku aj mimo povodne planovanych nebezpecnych prilezitosti Upraveno 27. července 2012 uživatelem misoo
Gilius Odesláno 28. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2012 4 Kamil - Ale Ty už jsi přece jedny G-čka měl....056....na Tebe ale byly asi hrozně malé. Kousek, co sis pořídil, Ti rozhodně sedne !!!! 4 Long - jsou origo, neboj se Žádnej fejk. A ty hnusy hranatý ani nebudu komentovat ( aby ses, Chilliluku, neurazil.....nemyslím to zle a není to útok na Tebe.....jen tyhle hranatý G-čka nemám rád......je to prostě hnus )
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 (upraveno) Gilius: Nene, já se neurazim, mám rád prostě všechny digi, jak géčka tak ostatní...už čekám na GW-M850, který jsou kulatý, takže ty mi možná i pochválíš Upraveno 28. července 2012 uživatelem Chilliluk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se