Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 10. 6. 2012 v 10:07, 'ggrand' napsal:

Hodinky fajne, spona :thumbsdown_anim:

Pravda,pravda a este dodam pivo fajne,ale ten vajglovnik :sick01: Tiez ich odfot na ruke :guitar:
Odesláno (upraveno)

Na Ryseman mam vlastnu zlu spomienku(asi blby kus),ale fotecka je paradnicka!:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Upraveno uživatelem Bull is Bull
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  V 3. 7. 2012 v 19:44, 'ggrand' napsal:

Rudykopalsson: Velmi rozumná volba, měl jsem jak tyto černé, tak klasiku červenočernou.

díky, já původně vůbec o digitálkách, potažmo Géčkách vůbec neuvažoval, potom co jsem měl putovní Géčka, změnil jsem názor:-)

Odesláno

Rudykopalsson: No, tak to jsi vybral fakt dobře, protože Mudmany mají snad nejhorší tlačítka na planetě(zvlášt ty MS černé modely) a ty sis pořídil géčka se snad nejlepšíma tlačítkama(no dobře G7900 jsou na tom ještě líp).

Odesláno
  V 3. 7. 2012 v 20:13, 'ggrand' napsal:

Rudykopalsson: No, tak to jsi vybral fakt dobře, protože Mudmany mají snad nejhorší tlačítka na planetě(zvlášt ty MS černé modely) a ty sis pořídil géčka se snad nejlepšíma tlačítkama(no dobře G7900 jsou na tom ještě líp).

asi štěstí začátečníka... chtěl jsem něco velkýho, černýho, takže zase tak moc možností nebylo... ale je pravda, že tlačítka u Mudmanů byly šílený...

• po 3 týdnech...
Odesláno

No nedá mi to se nezeptat zda jsou mé nové GD- 200 v pohodě vzhledem k tomu, že je na dýnku CHINA, což jsem teď zjistil má naštěstí dost těchto modelů i na Google.

Přesto prosím uklidněte mě místní lumeni přes digošky, že i mé Géčka číslo 4 jsou v pohodě.

Kupovány byly v Singapooru na letišti, ale ne mnou ( mám je z druhé ruky)

p.s Kamile nekecej, že nechodíš na depilaci těch rukou:smile_anim: (TVÉ nové hodinky jsou samozřjmě fajné)

p.s Sorry za mé fotky , je už skoro úplná tma a není prostě světlo

post-965-052251000 1343241027.jpg

post-965-013994300 1343241101.jpg

post-965-031405300 1343241139.jpg

post-965-050372700 1343241182.jpg

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tak už mám doma nové G-shocky - GLX-5600. Trvalo mi skoro celý odpoledne, než jsem dokázal nastavit ten tide graf - už jsem pomýšlel na to, že jestli to bude ukazovat jen blbosti, tak půjdou pryč, ale nakonec se mi to konečně podařilo a graf ukazuje při porovnání s internetem celkem přesně.

Ostatní funkce se mi taky zamlouvají, neměl jsem nic, co by mělo stopky s autostartem a odpočítávání s progress beeperem. Ta lesklá barva mi připadá nakonec jako taková příjemná změna, nebije to nijak do očí a vypadá to prostě jako sytější černá..číslice jsou docela velké a hodně kontrastní, což je dobře. Myslím, že i když mám silnější ruku a tohle jsou jedny z těch menších G-shocků, tak i přesto mi sednou (i když délka pásku jen tak tak)..takže nakonec spokojenost a klidně bych je doporučilPosted Image

post-12565-069555000 1343408899.jpg

Odesláno (upraveno)

pekne, tiez som sa trochu bal velkosti, ale vdaka masivnejsiemu prepojeniu puzdra s remenom posobia vacsie, rad ich vezmem na ruku aj mimo povodne planovanych nebezpecnych prilezitosti Posted Image

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

4 Kamil - Ale Ty už jsi přece jedny G-čka měl....056....na Tebe ale byly asi hrozně malé. Kousek, co sis pořídil, Ti rozhodně sedne !!!!

4 Long - jsou origo, neboj se :) Žádnej fejk.

A ty hnusy hranatý ani nebudu komentovat :lol: ( aby ses, Chilliluku, neurazil.....nemyslím to zle a není to útok na Tebe.....jen tyhle hranatý G-čka nemám rád......je to prostě hnus :) )

Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

Gilius: Nene, já se neurazim, mám rád prostě všechny digi, jak géčka tak ostatní...už čekám na GW-M850, který jsou kulatý, takže ty mi možná i pochválíšPosted Image

Upraveno uživatelem Chilliluk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...