sara11 Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 Mám fakt hubené ruce, ale už se těším, jak je vezmu na kolo, budou vypadat dobře, ta mohutnost je parádní. Akorát mi vadí ten obrácený display, čitelnost např.v autě není moc dobrá, ale co, hlavně že jsou doma, protože se mi líbí.
kdojinej Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Ještě jsem vyštrachal jednu fotku dýnka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Od jednoho zdejšího člena jsem zakoupil GX-56. Líbí se mi jejich velikost, na mé hubené ruce vypadají opravdu mohutně. fakt su ti velke, mal si si vybrat 5600-ky
shotik Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 sara11: kdyby se ti nakonec fakt zdaly velke tak bych je vzal
blam Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 fakt su ti velke, mal si si vybrat 5600-ky Spíš 5610. To jsou naprosté univerzály.
shotik Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 ja bych ted docela posehnal nejaky aviatory od g-shocku ale ty nejhezci jsou pres deset litru a to nedam za diginu .))) ou ouuuuuuu chci je
blam Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 ja bych ted docela posehnal nejaky aviatory od g-shocku ale ty nejhezci jsou pres deset litru a to nedam za diginu .))) ou ouuuuuuu chci je Jake mas treba na mysli? Jinak ja sedlam tyto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shotik Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 konkretne tyto treba http://www.gshock.com/watches/Aviation/GWA1000-1A
blam Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 No jo tisicovky. Mel jsem je doma jeden den a obratem prodal. Moc krasne a efekni hodinky jen mi nesedly. Jsou pomerne velke, vysoke a na gecka i tezsi. Jinak MI maji obrovsky. :-D
misoo Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Spíš 5610. To jsou naprosté univerzály. cigan jak cernoch, puzdro je rovnake
vikio.82 Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 Tak jsem pořídil GW-4000D do komba k Mudmanum. a jak silne je Lumi?
blam Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 (upraveno) cigan jak cernoch, puzdro je rovnake To je pravda. :-D a jak silne je Lumi?Pridavam jedno foto mobilem. Lumi je po nasviceni celkem slusna. Nejvice vrstvy maji rucky. Jinak ve tme jsou citelne celou noc. Casem o nich neco napisu. Preci jenom to jsou hodinky, ktere se tu tak casto nevyskytuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. července 2013 uživatelem blam
vikio.82 Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Odesláno 7. července 2013 To je pravda. :-D Pridavam jedno foto mobilem. Lumi je po nasviceni celkem slusna. Nejvice vrstvy maji rucky. Jinak ve tme jsou citelne celou noc. Casem o nich neco napisu. Preci jenom to jsou hodinky, ktere se tu tak casto nevyskytuji. IMG_20130703_205739.jpgĎík za foto...
barrym Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Odesláno 7. července 2013 Ahoj,moje první "G"éčka GD-100-1BER a doufám,že ne posledni + pokus o foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blam Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Odesláno 7. července 2013 (upraveno) Ahoj,moje první "G"éčka GD-100-1BER a doufám,že ne posledni + pokus o fotoJa si nyni pohravam s myslenkou si poridit klasicke GD-100. Byla to moje prvni Gecka koupena na foru. Nastesti delaji radost memu kamaradovi. Gratuluji a vitej na foru. Jak se ti nosi? Upraveno 7. července 2013 uživatelem blam
barrym Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Odesláno 7. července 2013 Ja si nyni pohravam s myslenkou si poridit klasicke GD-100. Byla to moje prvni Gecka koupena na foru. Nastesti delaji radost memu kamaradovi. Gratuluji a vitej na foru. Jak se ti nosi?JJ,dik a ohledně nošení musím říct,že fakt gut.Kupoval jsem je na kolo a na sport všeobecně,ale zjistil jsem,že je nosím i jen tak :-)
blam Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Odesláno 7. července 2013 JJ,dik a ohledně nošení musím říct,že fakt gut.Kupoval jsem je na kolo a na sport všeobecně,ale zjistil jsem,že je nosím i jen tak :-) No jo copak G-shocky. Jsou lehké, odolné a příjemně se nosí. Člověk se o ně tolik nebojí. Já nikdy nenosil hodinky celý den ani při spaní. S Géčkama už jsem spal několikrát.
tomr Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 No jo copak G-shocky. Jsou lehké, odolné a příjemně se nosí. Člověk se o ně tolik nebojí. Já nikdy nenosil hodinky celý den ani při spaní. S Géčkama už jsem spal několikrát. A manželka to ví, že spíš i s jinejma??? :-)
blam Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 A manželka to ví, že spíš i s jinejma??? :-) To si piš, že o tom ví.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Po nějaké době se zase musím pochlubit novými géčky - jsou to MRG-110T. Už nějakou dobu mám jejich velice blízké příbuzné MRG-100, které jsem ze začátku dost hrdě nosil, ale nakonec mi pořád víc připadalo, že vypadají na mojí ruce trochu jako dámské - přemýšlel jsem proč a přišel jsem na to, že je to asi tím kulatým vzhledem - hlavně ten "kroužek" nahoře nad sklíčkem v kombinaci s velkým zápěstím.Říkal jsem si, že by to mohla vyřešit jejich hranatá verze, a nakonec to tak vážně je - i když jsou tyhle stejně velké, v hranaté verzi působí na velkém zápěstí mnohem lépe, takže to vypadá, že je po problému. Tentokrát už nejsou v kovu, ale v titanu - dnes už jsem je měl na ruce celý den a myslím, že jejich nižší hmotnost jim přidává na komfortu nošení...přece jen těžký kus železa na ruce není vždy to nejpříjemnější, ale vzdávat se kvality kvůli nižší hmotnosti (plast) se mi taky nelíbí. Titan mi v tomto směru přijde jako správná volba a jsem velice rád, že jsem do toho šel - měl jsem vůči němu ze začátku tak trochu předsudky, ale nakonec se mi líbí ten matný šedý titan víc než klasická ocel. Dávám jen jednu fotku - mám na focení teď jen mobil a je to vážně hrůza, ale aspoň tohle porovnání sem dám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se