ggrand Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Hmm já neměl GW(DW)6900 Bojuju sám se sebou a s myšlenkou na GW-9400...Mínusy jsou jasné - velikost,cena, led podsvícení. Kurňa
spineshank Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 ještě jsem ćhvíli mněl tu čest s finál frogy a ted nedávno pořízené gwf-1000 atomic frgman ,ty jsou ze všech výše uvedených vlastnil asi nejlépe zpracované a jsou opravdu krásné.Futuristický tvar,velice příjemný display jako u všech frogmanů avšak lépe dotažený do detailu.A jsou to největší frogmany vůbec jsou to opravdu těžké a velké g shocky.Omlouvám se za ilustrační foto,dodám vlastní na ruce 22cm a mohu říci že jsou velikostně a robustností srovnatelné s gx-56 akorát mají jiný tvar a jsou o dost těžší.foto vypujčené z google a chronomagu.ty černý Frogy jsou prostě pecka,opravdu best G...škoda že se asi blbě sháněj a určo cena bude vrtule že?
ggrand Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Jsem ztracen...zjistil jsem, že pravým dolním tlačítkem se spouští u GW9400 stopky, k tomu možnost vrácení na obrazovku času dlouhým zmáčknutím Mode.
spineshank Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 no já o nich vůbec nevěděl,až teď jak jsem na ně koukl....no opravdu povedený
Návštěvník Matiniela Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Prosím nemá někdo fotku Risemanu na menším zápěstí?
Dantechno Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Tak jsem si zase nejaky objednal...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Tak jsem si zase nejaky objednal... Jo a jaký? Jinak včera mi bylo kamarádem řečeno, že jediný hodinky, co se hodí velikostí na mojí ruku ze všech co mám, jsou GX-56. No, a to jsem uvažoval, že je prodám..
Dantechno Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 No zastesklo se mi po GW-9100 ... par gecek jsem vyzkousel a ty hle byly fakt skvely.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Ty jsem zrovna nikdy neměl, ale na fotkách vypadají opravdu dobře...ještěže já už vůbec nemám potřebu kupovat géčka
libor2002 Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 Tak jsem si taky poridil G-Shocky a to typ GW 7900B-1Na to jak jsou velke (52.4 x 50.0 x 17.7mm) sednou velmi dobre i na ruku 17,5cm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Zjistil jsem, že existují analogové hodinky, pro které mám prostě slabost. Je to řada Casio MRG (120,121,122) ..samozřejmě sem píšu proto, že mi zase jedny přistály na stole - tentokrát MRG-122T. Jsou neuvěřitelně pěkný - je to přesně to, co já si představuju pod pojmem "dokonalé analogové hodinky". Příkladná kvalita, odolnost, čitelnost a elegance...mám fakt radost, že jsem objevil tuhle řadu, jinak bych zůstal analogovými hodinkami skoro nedotčený :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak vidíte, prohodil jsem tahy mezi MRG-120 a MRG-122 - naštěstí jim i vyměněné dobře sednou. Důvod je jednoduchý - chci je teď nosit a originál pásek z MRG-122 mi byl krátký. Ještě to musím pořešit a sehnat další články, nebo rovnou např. takové MRG-121, ty ještě nemám a mají stejný tah. No - MRG-120 byly k narozeninám, tyhle MRG-122 jsou k svátku...že by MRG-121 byly k Ježíšku?
Návštěvník cecil Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Odesláno 21. října 2013 :spineshankDiky jsou super nevim zda v čr dostupné, spíše ne,atomicy jsou drahé i v zahraničí ale stojí za to mam je rád nosím je skoro pořád;
Dantechno Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 (upraveno) EDIT: .... jsou nejaky vosmatany jak jsem je ladil.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. října 2013 uživatelem Dantechno
spineshank Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 :spineshankDiky jsou super nevim zda v čr dostupné, spíše ne,atomicy jsou drahé i v zahraničí ale stojí za to mam je rád nosím je skoro pořád;myslím že u nás asi nesehnatelné,ale našel jsem je tady http://www.seiyajapan.com/products/g-gwf-1000-1jf jenže k tomu připočíct DPH+clo a cena je raketa
spineshank Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 ještě jsem objevil zajímavou verzi Frogů a to GWF-1000BS-1JF opravdu vypadají cool
t2 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 (upraveno) Ale ta cena, je o kousek výš než ta normální: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: koukám že je to jiná verze, tak nic jsem neřekl.... Upraveno 22. října 2013 uživatelem t2
spineshank Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 začínám o nich docela uvažovat což není úplně fajn kdyby se neplatilo DPH a clo tak by se daly sehnat za docela rozumné peníze co jsem se díval na ebay
t2 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Tak jubilejní 20 té G se blíží..... zatím objednáno zaplaceno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se