Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hmm já neměl GW(DW)6900 :)  Bojuju sám se sebou a s myšlenkou na GW-9400...Mínusy jsou jasné - velikost,cena, led podsvícení. Kurňa :D

• Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ještě jsem ćhvíli mněl tu čest s finál frogy a ted nedávno pořízené gwf-1000 atomic frgman :nuke: ,ty jsou ze všech výše uvedených vlastnil asi nejlépe zpracované a jsou opravdu krásné.Futuristický tvar,velice příjemný display jako u všech frogmanů avšak lépe dotažený do detailu.A jsou to největší frogmany vůbec jsou to opravdu těžké a velké g shocky.Omlouvám se za ilustrační foto,dodám vlastní na ruce 22cm a mohu říci že jsou velikostně a robustností srovnatelné s gx-56 akorát mají jiný tvar a jsou o dost těžší.

foto vypujčené z google a chronomagu.

ty černý Frogy jsou prostě pecka,opravdu best G...škoda že se asi blbě sháněj a určo cena bude vrtule že? :frusty: 

Odesláno

Jsem ztracen...zjistil jsem, že pravým dolním tlačítkem se spouští u GW9400 stopky, k tomu možnost vrácení na obrazovku času dlouhým zmáčknutím Mode.

Návštěvník Matiniela
Odesláno

Prosím nemá někdo fotku Risemanu na menším zápěstí?

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tak jsem si zase nejaky objednal...

Jo a jaký? :)

Jinak včera mi bylo kamarádem řečeno, že jediný hodinky, co se hodí velikostí na mojí ruku ze všech co mám, jsou GX-56. No, a to jsem uvažoval, že je prodám..

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Ty jsem zrovna nikdy neměl, ale na fotkách vypadají opravdu dobře...ještěže já už vůbec nemám potřebu kupovat géčka :wallbash:

Odesláno

Tak jsem si taky poridil G-Shocky a to typ GW 7900B-1

Na to jak jsou velke (52.4 x 50.0 x 17.7mm) sednou velmi dobre i na ruku 17,5cm

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Zjistil jsem, že existují analogové hodinky, pro které mám prostě slabost. Je to řada Casio MRG (120,121,122) ..samozřejmě sem píšu proto, že mi zase jedny přistály na stole - tentokrát MRG-122T. Jsou neuvěřitelně pěkný - je to přesně to, co já si představuju pod pojmem "dokonalé analogové hodinky". Příkladná kvalita, odolnost, čitelnost a elegance...mám fakt radost, že jsem objevil tuhle řadu, jinak bych zůstal analogovými hodinkami skoro nedotčený :-)

Jak vidíte, prohodil jsem tahy mezi MRG-120 a MRG-122 - naštěstí jim i vyměněné dobře sednou. Důvod je jednoduchý - chci je teď nosit a originál pásek z MRG-122 mi byl krátký. Ještě to musím pořešit a sehnat další články, nebo rovnou např. takové MRG-121, ty ještě nemám a mají stejný tah. No - MRG-120 byly k narozeninám, tyhle MRG-122 jsou k svátku...že by MRG-121 byly k Ježíšku? :newyear:

Návštěvník cecil
Odesláno

:spineshank

Diky jsou super nevim zda v čr dostupné, spíše ne,atomicy jsou drahé i v zahraničí ale stojí za to mam je rád nosím je skoro pořád;

Odesláno

:spineshank

Diky jsou super nevim zda v čr dostupné, spíše ne,atomicy jsou drahé i v zahraničí ale stojí za to mam je rád nosím je skoro pořád;

myslím že u nás asi nesehnatelné,ale našel jsem je tady http://www.seiyajapan.com/products/g-gwf-1000-1jf jenže k tomu připočíct DPH+clo a cena je raketa

Odesláno

začínám o nich docela uvažovat což není úplně fajn :lol2:  :frusty: kdyby se neplatilo DPH a clo tak by se daly sehnat za docela rozumné peníze co jsem  se díval na ebay

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...