Chronopetr Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Ahoj všem! Jako nadšený majitel Glycine Combat 7 těžce nesu, že i zde uznávané hodinky Glycine nemají vlákno, kde je možné sdílet aktuální snímky ze zápěstí hrdých nositelů. A možná toto vlákno pomůže i váhajícím při nákupu hodinek této značky. Zkouším tedy vykopnout první příspěvek a uvidíme, jestli vlákno bude žít nebo zkrátka kvůli nezájmu zapadne. Díky za prostor, Petr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 18. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 Snad to nebude jen moje soukromá galerie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 27. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Mám to tu krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kospex1 Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Maximální spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 27. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Super, to jsou prďáci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Mám teď dvoje...asi mi nevydrží ani jedny,ale musím uznat že nejsou úplně marný... nebýt zhýčkanej-asi by mi to stačilo...safír,mechanika, slušná wr i při manuálním nátahu... co víc si přát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 1. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Tak to asi fakt zhýčkanej seš, u mě by vydržely oboje a byly by perlami harému . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 (upraveno) Ta červená luneta vypadá zajímavě, asi byc jim klidně dal šanci.... Jak dlouho vydrží lumi?? Upraveno 24. října 2021 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 29. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Já zase už dlouho kroužím kolem Incursorů... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 (upraveno) Spíš Glycine na stole Ale na ruku se taky podívají, i díky účastníkovi diskuse ! Upraveno 31. října 2021 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Combat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 1. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Paráda! Díky za příspěvky, žije to tu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 3. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Dnes s troškou lumi. Když to svítí, je to pecka. Miluji ten font číslic a dvojbarevné provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechito Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Airmany … jsou sice menší, ale dobře se nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Zdravíčko. Jak je na tom lumi u Glycine? Nikde jsem tak nějak nenašel, co používají..? Je to superluminova? A vydrží? Díky zda info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marnejeto Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Je to Super-LumiNova.No Seika to nejsou , ale když se nasvítí tak to vypadá dobře.Jak dlouho vydrží nevím v noci ne nekoukám. Večer nasvítím spolu s SKX a dám fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marnejeto Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Svítící obrázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Už jsou u nového majitele, ale při řádném nasvícení, to nebyla žádná tragédie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Aktualne tyhle #FliegerFriday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 10. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Super! Kolem těch jsem kroužil hooodně dlouho. Nakonec jsem nezchrastil potřebné finance a už se k nim asi nedostanu. Ale nikdy neříkej nikdy, jsou parádní, a to ve všech barevných variantách! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se