Vit Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 Už se to tu probíralo jinde a výsledek je takový (pokud se nepletu), že dříve tato možnost existovala, ale momentálně již ne díky vytíženosti výrobou vlastních hodinek. Máš pravdu, je to zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...16262&st=20
little_w Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 Také mě zajímá, jestli si mohu nechat u LUM-TEC nanést jejich fluorescenční barvu na své starší chronografy.Nevíte někdo? No, vzhledem k tomu, ze to je vicemene mala firmicka, to jiste a zeptani stoji. A jinak jsem to snad pochopil dobre, ze ta jejich svitivost je dana tim (jiste nejen tim, ale asi to ma podstatny vliv), ze luminiscencni vrstva je nanesena 6x. Takze jestli ti na to kyvnou, dej urcite vedet (moje archivni Caravele by kapku lumivrstvy taky uvitaly), a nezapomen rict, kolik si nauctovali! (Asi to bude taky krat sest).
kejklik Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 Začínám šetřit na B1 LE, ty mě dostaly, jen z čeho je to pozdro? Pouzdro nerez ocel 316L s PVD úpravou. A šetři na něco jiné**, B1 LE jsou vyprodané.
Jaem Odesláno 30. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2009 (upraveno) No, vzhledem k tomu, ze to je vicemene mala firmicka, to jiste a zeptani stoji. A jinak jsem to snad pochopil dobre, ze ta jejich svitivost je dana tim (jiste nejen tim, ale asi to ma podstatny vliv), ze luminiscencni vrstva je nanesena 6x. Takze jestli ti na to kyvnou, dej urcite vedet (moje archivni Caravele by kapku lumivrstvy taky uvitaly), a nezapomen rict, kolik si nauctovali! (Asi to bude taky krat sest). Opytat sa mozes, no aj tak to nespravia Ale mas moznost si u nich zakupit luminiscencnu farbu a spravit si to sam, alebo dat nejakemu hodinarovi. Prave maju 20% zlavu na farby: wiegandwatches.com Upraveno 30. března 2009 uživatelem Jaem
Pe3xxx Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 (upraveno) Ahoj, z B1 LE mame stále na sklade posledne dva kusy!!! http://www.watch-europe-forum.eu/sk/?m=vypis&mcat=8&c=modely-2008 Robert K&B time Upraveno 30. března 2009 uživatelem Pe3xxx
Pe3xxx Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 (upraveno) Nové farbivo GX lume vyvinuté na zákazku pre spoločnosť Lüm Tec! GX svietivé/luminescenčné práškové farbivo Spoločnosť Lüm Tec stále hľadá nové metódy ako zdokonaľovať svoju patentovanú MDV technológiu. Nie je tomu tak dávno čo sa podarilo úspešne vyvinúť nové luminescenčné farbivo ktoré nesie názov GX Toto luminescenčné farbivo je na zákazku vyvíjané priamo pre spoločnosť Lüm Tec a bude použité ako náhrada C3 farbiva vyrábané** spoločnosťou Tritec ( Švajčiarsko). Aplikácia patentovanej MDV technológie ostáva bezo zmien! Nové GX farbivo zabezpečí ešte jasnejšiu svietivosť v porovnaní s pôvodnou zmesou C3 a rovnako predĺži trvanie svetelné** výboja na celých 24 hodín!!! Zrnká farbiva GX sú o veľkosti 15-20um takže sa nanáša rovnako hladko ako práškové farbivo C3. Farba zmesi GX je rovnaká ako u C3-ky ( po vyschnutí trošku viac belšia). Od C3 zmesi sa líši svojim chemickým zložením, ktoré spôsobuje ešte jasnejšiu svietivosť a dlhšie trvajúci svetelný efekt. Vo všetkých modelových radách 2009 bude aplikovaná už nová GX namiesto C3 lume. Práve vývoj nových luminescenčných technológií je dôležitou pridanou hodnotou, ktorá prináša ovocie a väčšiu spokojnosť zákazníka. info domovská stránka: http://www.watch-europe-forum.eu/sk/?m=vypis&mcat=22&c=mdv-technology K&B time Upraveno 1. dubna 2009 uživatelem Pe3xxx
Jaem Odesláno 2. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2009 Chlapci z LUM-TECu si do novych priestorov spravili aj nove nastenne hodiny. Vychazdaju z modelu C1 a na cifernik a rucicky pouzili 150 gramov!!! luminiscencnej GX zmesi. Tie ale musia svietit...
Baker Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2009 Chlapci z LUM-TECu si do novych priestorov spravili aj nove nastenne hodiny. Vychazdaju z modelu C1 a na cifernik a rucicky pouzili 150 gramov!!! luminiscencnej GX zmesi. Tie ale musia svietit... To chci do kanclu, to je bomba.
Jaem Odesláno 2. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2009 To chci do kanclu, to je bomba. Bomba to je, no pri 150g lum-zmesi bude bombova aj cena
Baker Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2009 Bomba to je, no pri 150g lum-zmesi bude bombova aj cena Tak urcite to nebude drazsi nez tohle.
little_w Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 Tak urcite to nebude drazsi nez tohle. Zatím 100 dolarů, třeba to víc nebude. Panerai je sice Panerai, ale jako nástěnné hodiny? :-) Docela dobrej fór. Připadá mi to totálně nevyužitelné... když to dáš do kanclu, tak to bude sloužit jako obyčené nástěnné hodiny. Že to je Panerai neocení ani noha... i kdyby si toho nakrásně všimli (což samo o sobě je taky dost nepravděpodobné). Já nevím, prostě nevím...
gougy Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 Zatím 100 dolarů, třeba to víc nebude. Panerai je sice Panerai, ale jako nástěnné hodiny? :-) Docela dobrej fór. Připadá mi to totálně nevyužitelné... když to dáš do kanclu, tak to bude sloužit jako obyčené nástěnné hodiny. Že to je Panerai neocení ani noha... i kdyby si toho nakrásně všimli (což samo o sobě je taky dost nepravděpodobné). Já nevím, prostě nevím... A proč si nedat na stěnu to, co se mi líbí (navíc se slušným strojkem) i když to není tak úplně P;) Navíc hodinky (ani hodiny) si nekupuji na to, aby to ocenil kdokoliv jiný, než já sám. A k tématu - ty kancelářské se 150g luminiscenčního materiálu bych si dokázal představit také (k tomu UV zářivku a mohlo by to vypadat zajímavě, někde v baru..)
Quasar007 Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 2 gougy: myslím že když to nasvítíš UV, tak ani těch 150g nepotřebuješ, případně můžeš využít nějakou speciální UV citlivou barvu a vyšlo by to pak výrazně levněji. 2 Baker: s tou cenou nevím, když si vezmu co stojí 2g tak je prostými počty cena "out", ale pro vnitrofiremní potřeby se tohle většinou neřeší a nákupní cena barviva bude asi taky někde jinde než přeprodej koncovým zákazníkům.
spiderer Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 Zatím 100 dolarů, třeba to víc nebude. Naposledy kdyz jsem je videl na ebay tak skoncily asi na 400 USD.. Co se tyce toho ze to jsou obycejne/neobycejne nastenne hodiny - s hodinkama to mas uplne stejne, takze to jestli na ruce nebo v kanclu na zdi uz je vicemene jedno..
little_w Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 (upraveno) S tím se dá souhlasit. Jenom jsem chtěl říct, že bych ty prachy raději vyplýtval na nějaké "osobnější" hodin(k)y. Prostě a krátce, já bych to nekoupil a šmytec. EDIT: oprava chyby Upraveno 4. dubna 2009 uživatelem little_w
kejklik Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 M8 (Tungsten pouzdro + kevlar ciferník) jsou přes rezervace papírově vyprodány.
Vit Odesláno 10. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2009 (upraveno) Nové farbivo GX lume vyvinuté na zákazku pre spoločnosť Lüm Tec! GX svietivé/luminescenčné práškové farbivo .............Vo všetkých modelových radách 2009 bude aplikovaná už nová GX namiesto C3 lume. Práve vývoj nových luminescenčných technológií je dôležitou pridanou hodnotou, ktorá prináša ovocie a väčšiu spokojnosť zákazníka. info domovská stránka: http://www.watch-europe-forum.eu/sk/?m=vypis&mcat=22&c=mdv-technology K&B time Takže GX bude i na modelu M8? Ostatní vlastnosti GX jsou stejné jako u C3? (trvanlivost, ....) Je možné objasnit fyzikálně / chemickou podstatu tohoto zlepšováku nebo je to tajné? M8 (Tungsten pouzdro + kevlar ciferník) jsou přes rezervace papírově vyprodány. Ještě, že ho mám už zamluvený. Upraveno 10. dubna 2009 uživatelem Vit
Pe3xxx Odesláno 10. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2009 Ahoj Vit , dakujeme este raz za tvoju rezervaciu M8-ciek! Ano GX uz bude aplikovana na vsetkych modeloch 2009! http://www.watch-europe-forum.eu/sk/?m=vypis&mcat=22&c=mdv-technology Bohuzial chemicka podstata GX nieje k dispozicii pre verejnost. Dufam ze v buducnosti nam to umoznia zverejniť. Pekné sviatky Vit. p.s. V Amerike je M8-ka uplne rezervovaná ale pre Európu máme k dispozícii ešte 16 voľných M8 tungsten. http://www.watch-europe-forum.eu/sk/?m=vypis&mcat=13&c=rezervacia
Vit Odesláno 10. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2009 Ahoj Vit , dakujeme este raz za tvoju rezervaciu M8-ciek! Ano GX uz bude aplikovana na vsetkych modeloch 2009! http://www.watch-europe-forum.eu/sk/?m=vypis&mcat=22&c=mdv-technology Bohuzial chemicka podstata GX nieje k dispozicii pre verejnost. Dufam ze v buducnosti nam to umoznia zverejniť. Pekné sviatky Vit. p.s. V Amerike je M8-ka uplne rezervovaná ale pre Európu máme k dispozícii ešte 16 voľných M8 tungsten. http://www.watch-europe-forum.eu/sk/?m=vypis&mcat=13&c=rezervacia Taky Ti přeju pěkné svátky (i ostatním členům chronomagu). Jsem tak trochu chemik, proto mě to zajímalo. Doufám, že až bude něco nového ohledně M8 (fotky prototypu, strojku, ....), tak nás budeš informovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se